Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem mindent próbáltam a top kategóriában, kivéve Daytonát...
Mindegyik qrvajó, de az én lábamra (relatíve vékony boka, nagyobb vádli, széles lábfej) eddig a Puma volt a legjobb. Az XPD ugyanolyan kényelmes nekem, de jobban tetszik. Ennyi. Faszság a dizájn-buzulás tudom, de soppingolni kell, hogy erősödjön a gazdaság...
Vertigo corsat és Supertech-et próbáltál?
Ezekhez képest milyen az XPD?
Ma felpróbáltam egy ilyen cipőt....
A teszt eredménye az apró rovatban olvasható: Puma 1000 eladó!
Mielőtt jönnének a gonosz megjegyzések gyorsan leszögezném: ez a csuka hibátlan az én lábamra de a punival sem volt gond, pusztán esztétikai okokból válok meg tőle...Kinek a pap, kinek a paplan...
Valaki be tudja esetleg szerezni a hazai 77 rugó alatt?
MilleRR : Ilyen Pumát hol és mennyiért lehet beszerezni illetve milyen (kényelem,tartossága stb..)
Előre is köszi !
ácées
Persze,h nem...Biztos nem rossz sisak!Én csak aztmondtam,h ha van lehetőséged akkor lépj egyel feljebb
Ilyen:

http://www.motorinfo.hu/piac_new.php?pg=produc
t&pid=23319&sender=pcid%3D1112%26bid%3D20
Létezik ilyen (Alpinestars gt plus)? gp plus van de abbó is csak jacket. Az apróban 120.000-ért árul SSR8 egy Alpinestars Vectort a méretedben, kinézett színedben nagyjából, alig használtan:

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Télleg szép formája van a sisakodnak,megnéztem
Hát gyűjtehetnék még, de valahol meg kelll húzzam a határt, mert 30 helyett 40 ,akkor még 1 kicsit,még 1 kicsit
Tavasszal meg A1, és vszeg 125ös ETZ, ezért szeretnék egy jobb sisakot a mostani LIDL-ösnél. A HJC ZF-9 se műanyag sisak már
Hali képek vannak az adatlapomnál az van rajtam a képeken.
Melyik shark a golyó?Mert az RSi az tuti nem Most vettem egyet,és nagyon jó formája van Amúgy én a helyedben inkább spórolnék még és vennék jobbat... sisakot ne a motor milyenségéhez válassz.Egy simsonnál is előfordulhat olyan baleset aminél szükség lehet a jobb bukóra!Nekem egy simerősöm robogóval esett el 60km/h -val és komoly fejsérülést szenvedett az olcsóbb rosszabb bukó miatt.Komában volt 2 hétig...Szóval megéri gyüjteni!
Szia,

Tudnál képetket küldeni róla?
munka.reg@gmail.com
Sziasztok!
Nekem nincs ilyen ruhám,de az unokatesómnak igen.Ahogy néztem eléggé igényes a kialakítása.Ő azt mondta róla,hogy nagyon kényelmes.Szerintem egy nagyon jó választás.Szép egyedi színeket is gyárt.Nekem ez lesz a következő ruhám.Ami a képen van olyan van neki is.
Sziasztok! Eladó 52-es vanucci egyberészes púpós versenyruha, sérülésmentes nagyon jo álapot, 1.5éves keveset használt, fekete szürke fehér szinü. Ár:60 ezer ft
HI!pont ezt akartam én is kérdezni!valaki ismeri ezt a márkát?és esetleg véleményt tudna nyilvánítani róla!?előre is köszi
Hali
Erről valaki valamit tud?
http://www.motorosborruha.hu/7...
cső crazyJoe!
42-es csizmád nincs v lesz hasonló később?
Sziasztok! Teljesen új Premier CARBON-KEVLAR héjú sisakok eladók! Áruk 24990.-ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Elvileg igen. De lehet hogy csak kedden.
Hát a FIber Pro nemteccik,meg az már nem az én 30 ezres kategóriám,hanem 50 ezer
Shark is ott körül van ,meg aznemjön be,olyan golyó vagy nemtudom
Igazából a pinkmotorson a LAZER Tornado-t néztem, pinlockos plexivel van 24 ért + egy fekete vagy ezüst plekó
Szia
Mennyiért tudnád beszerezni kétrészes alpinestar gt-plus bőrruhát 56-ost piros fekete fehér szinben,és mi a véleményed a ruhárol?
Spool estoril kétrészes bőrt ismeri valaki?Elég olcsón hozzá lehet már jutni....Milyen lehet vajon ?
Mille!

Holnapra ideér a csizmám?Mert akkor ugy osztom be a napomat!
Szia!

A kettő közül én a lazer fiberpro-t venném inkább,szerintem profibb mint a zf-9...Shark bukókat nemnézted?Elég jó akcióban vannak,és személyes véleményem szerint nagyon jók...
Helló !
Megint ittvagyok a hülyeségemmel (ez már ígymegy amíg nemveszek sisakot)
Szval kinéztem régebben egy HJC ZF-9 es sityakot, ami elég sokat is tud(bogárháló,orrvédő,gyorszáras plekó, DD gyűrű)
De a pinkmotors oldalán most vannak nagyon jó árban LAZER sisakok, és van amelyikhez azt írja,hogy pinlock rendszerű plexi. Akkor ez most rendes pinlockal van ellátva? Még annyi a kétségem, h ezekbe a LAZEREKBE ha jól látom nincs bogárháló.

VÉLEMÉNYEK ÉRDEKELNÉNEK! MIND2 SISAKRÓL!

Előre is köszi