Frnk Thomas XTi a neve, 22pénz volt az Üllői úton a HJC-s boltban, most nem ugrik be a nevük, de a hjc.hu oldalon fent van a pontos cím, viszont a kesztyű nincs, de a bolt tele van vele...
A második képen elég beszarós pózban van a srác. De nagyon frankesz ez is. De mintha feltetted volna már?! Vagy be szeretnél még gyűjteni pár elismerő dicséretet? Remélem ezzel nem inditottam el egy lavinát, hogy majd mindenki felteszi amit most vett?!
Srácok, a télapó ma érkezett meg hozzám, biztos egy zsaru tartóztatta fel (igaz pohi?), és végre meghozta a sisakomat. A Jézuska a jövő hétre ígérte magát, hóna alatt egy pár Vertigo Corsával. És most tessék irigykedni !
Hy all!Lenne egy kérdésem,mégpedig a következő: szeretnék venni most egy cross nadrágot és egy mezt,190cm magas,80kg vagyok!Milyen méret passzolna rám?Állítólag nagyobb méretet kell venni h lehessen aláöltözni!Mennyivel kell nagyobb méret?
1-2 éve még a shox árulta, de asszem abbahagyták...Mint ahogy Bautista meg egy csomó másik spanyol is dobta a márkát....Nem hiszem, hogy félár felett el lehetne sütni egy ilyet...
Sziasztok!
Tud nekem valaki mondani egy oldalt(magyar) ahol tudok nézni árakat NZI bukókról?
Szerintetek ezt a sisakot mennyiért lehet eldani, teljesen újan? Állítólag 120000-az új ára.
Egy hete voltam a Motorline-nál, nagyon mérethiányosak voltak...
A Shox-nál is voltam ,de azok meg nem nagyon tetszettek (5 féléből lehetne 1 jót összerakni)
Aztán végül Giudici kesztyűt vettem Debrecenben,nagyon masszív és 11800.- Ft volt Akcióban.
Ha tetszik nektek keressétek Korny-t Nagyon ajánlom mindenkinek!