Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tahát akkor aki kapja a pénzt azt húzzák le?
tudtam én...valahol lenyúlnak
Paypal nem számit semmilyen költséget vásárlásnál.. Legalábbis eddig úgy volt.. Viszont az ebayes eladásokért elég szépen lenyúlnak..
Köszi!
na
aztat mondta a csávó hogy nem büntetnek érte...csak ha elakadsz valahol a gumi miatt és menteni kell és rendőr kijön...vagy tűzoltó...akkor büntetnek meg és ha balesetet okozol a biztosító nem fizet...
szóval csak azért mert nyári guma van rajta nem bántanak...mig nincs baj

az osztrákoknál nemtudja mi a helyzet de azt mondta azok köcsögebbek....még a hóláncot is ellenőrzik...
jaja...ezé mondtam...
a mai világban ki csinál bármit is ingyen?
ara gondolok hogy a paypal most épp 270ér váltja az eurót míg nálunk 260-261 most
és tuti hogy valami kis %-ot fel is számolnak....monjuk az tuti hogy csak olyan összeg ami nem vészes....

minnyá megkérdem a kollégám itt...idevalósi csak tudja
Ebayen én is néztem, de annyival nem olcsóbb. Motorline-nál van 10% bonusom, így 82 a Vortice vagy 76 a Corsa.
Paypal kőccség nincs.. Off! Németbe mennyire veszik komolyan kocsin ezt a téligumi dolgot? Fater hollandba van,nyárival ment ki,24.-én jön haza,nemám nem engedik vissza deutsche rendőrök...
na...akkor lehet nem is érdemes annyit szarozni...kérdés van e nekik raktáron vagy várni kell
299 euro az ebay-en....19 postaköltség...utalás...vagy paypal költség....kb 85-86000
Lehet, 90 pár forint.
Ha kell és tutira jó a méret....
és még ma megmondod gyorsan hogy kell és tolsz lóvét is....felhivom őket hogy küldjenek még egyet és azt akkor elvielg ha holnap feladják....csütörtökre itt van...és péntekre viszem is haza...magyarországra és pár ezret még spórolhatsz is a postaköltséggel....
Corsa 75-76ből itthonvan....Vortice kb 86-87 euróárfolyamtól függően....
itthun enmtom mennyi a Vortice...és hogy lehet e már kapni....
Nekem lesz egy a héten
Sziasztok. Keresek új Sidi Vortice, Vertigo Corsa csizmát, 44-es méretben, fekete vagy fekete-fehér színben.
Eladó új Rossi-s póló 8700 Ft minden méretben, Rossi-s basketball sapka 6200 Ft,Rossis hátizsák 9450 Ft,Fekete Yamahás hátizsák 13820 Ft, Yamaha bőr sportmotoros kesztyű 18900 Ft valamint napszemüvegek,órák,tollak,nadrágok,női felsők, utcai és motoros Yamahás nöi ,férfi motoros öltözékek,kulcstartók stb.Minden ami gyári Yamaha kiegészítő,diszkont áron! www.motordiszkont.hu
A legjobb karácsonyi ajándék ,minden motorosnak és motort szeretőnek
szgy3@freemail.hu
Üdv!
Darage
Szió! Paks tőlem 89km, nem tudom belefér e még a "környékbe", de nekem van egy eladó Berik Titánium bőrruhám 48-as méretben, teljesen új, és egy Arlen Ness kenguru bőr 50-es, szintén új. Képet csak a Berikről tudok feltenni.
Dobnál egy e-mail elérhetősséget, lenne pár kérdésem, nem akarom a topicot össze piszkítani...!?
Szia! Voltam benn már rég. Küldtem is egy mélt, hogy mi a helyzet. Állandóan szarakodik a citromailem,biztos ez se ment át. Szal.. Nem tudta megmondani,mert a 08-as katalógusban már nincs benn,de azt hiszem, hogy ezen a héten megy ki ausztriába,s megpróbálja megtudni,hogy melyik nadrág passzol hozzá,mennyiért és milyen száll. határidővel. Bár ez utóbbi 2 biztos nem érdekel Másvalami cuccos érdekel? Úgylátom,h karácsonyi akció van,beszerzési áron dobálják ki a cuccokat. Valamikor benézek,hátha megdobnak olcsón egy alpin gp pro-val,puma 1000-el,valami egyszinű fullos bőrrucival
A suerbike-os Ádámnak is ilyen van. Teszten volt náluk és állitólag annyira kényelmes volt neki, hogy meg is tartotta. Úgyhogy biztosan jó!
Szia Alex!

A Clover nagyon jó minőségű ruhákat gyárt, csak ajánlani tudom.
Hali mindenkinek!
Tegnap sikerült beszereznem (nagyon jutányosan ) egy, a csatolt képen látható Berik ruhát. Csak az kék-fekete-fehér. Valakinek van tapasztalata a ruhával kapcsolatban . Én egyből beleszeretten, szerintem k@va jól néz ki.
csajoknak!42 es dainese tt-72, 2 részes ruci eladó.piros ezüst fekete.két lapockán minimális sérüléssel.+egy prexport 37 es fekete ezüst csimma.képek az lfp topikban 11358-as bejegyzés.csimma egyszer használt teljesen uj állapotú.ruha is szép nem kopott.ár 90 e.együtt.
Nekem van ilyen vesemelegítőm....
Jó estét/ Jó napot!

Clover márkájú egyrészes bőr ruhákról mit tudunk? Valaki használta ezt a márkát tapasztalatok
CLOVER
Rendben elmentettem a számod! Az enyém: 30/640-95-96