Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!Ezt én is bevállalnám!Ne tévesszen meg a (made in china),mert ha jól tudom ez egy amcsi eredetű cucc,csak csájnában van a gyártásuk!Természetesen amcsi felügyelet mellett,amcsi anyagból és amcsi szalagon készül,csak kicci-óccsó emberkékkel gyártatják! De a minősége kiváló!
Széles utat!
Juhuuu.
Eladó sajna....mert nagy lett egy kicsit...talán 42 lenne a jó :-(
Sidi Vortice 43-as fekete-fehér
82000.-
Asszem Euromotor.
valaki tudja h hol forgalmaznak diadora x-treme csizmát a kelo-n kívül? mert ott csak rendelésre hoznak, de ha nem tudom előre felpróbálni honnan tudjam h jó-e..
Természetesen a 2008 as kialakítás marad! A 2007 es kialakítás megszűnt. Azt írtam az előbb is, hogy nem kpmpatibilis a kettő (a 2007-es és a 2008 as) egymással.
Képet a 2009 esről nem tehetek fel, de ma lesz a sajtótájékoztatónk, és pár napon belül, az ott megjelent internetes, és írott szaksajtó képviselői publikussá teszik.
Mi a DanGer Bikes vagyunk.
06-20-5-DAN-GER (326-437)
17:00 kor nyitok jöhetsz a csizma ügyében. Most Decemberben 30% kedvezmény van rá.
2009 es nél akkor mi is lesz az ami marad? a 2007 es modell koptató felfogató furatai? képed van 2009 es modellről? Ti melyik bolt vagytok mert engem érdekelne egy 2008 as puma fekete...
Nem lehet rátenni a 2007 es modellre a 2008 as padketerelőjét. Teljesen más az egész. De 2009 ben is megmaradnak az utóbbi megoldás mellett.
Figyu! A 2007-es Pumára nem lehet vhogy feltenni a 2008-as koptatót? Oan bután néz ki az a kis pici izé rajta, de a furatok máshol vannak sztem...
Akkor eddig jó...örülök. Remélem a vízállóság is megfelelő lesz
És feketében
Ezekben a színekben van.
Üdv!
Végre megvan a hőn áhított sisak. XXS méret lett a jó 51-52-es a fejem ezek szerint
Első tapasztalat hogy a gyártó :Made in china manufactured by kbc ,de ez engem személy szerint nem zavar,ugyanis a kidolgozás,összeszerelés a használt anyagok megfelelőek-egyáltalán van még olyan árucikk amit nem kínában gyártanak?
A páramentesítettség elsőrendű,kimentem az udvarra ahol esik az eső lezártam a plexit és elkezdtem belehelni a sisak belsejét de semmi pára akárhogy erőlködtem .
A plexi 4 fokozatban állítható most még elég keményen lehet tologatni de majd bejáródik remélem de van előnye a menetszél nem hajtja le.
Az állszíj D-gyűrűs hát ezt meg kell tanulnom befűzni mert az előző sisakom csatos,jónak tűnik mert nem töri a nagyra nőtt ádámcsutkámat .
Négy helyen lehet állítani a szellőzést,az arcpárnák kivehetőek moshatóak,meg van rajta orrmaszk is .
Amire vigyázni kell az csak most tűnt fel hogy ez a típus el van látva különböző idomokkal amik vigyázatlan kezelés mellett hamar letörhetnek de majd én vigyázok hogy ez ne történjen meg.
Gyakorlati tapasztalatokról majd később írok mivel még nem használtam motoron de holnap fogom így majd a vízállóságról is tudok írni .
Képeket majd csinálok róla és feltöltöm de majd csak a hét végén mert mindennap gálya van sajnos .
Üdv! Milyen szinekben van?
Az általad linkelt oldalról egyébként 2007 es modelleket tudsz rendelni 230 euróért ami kb. 60 rongy plusz szállítás.
Nálunk ebben a hónapban 30%-os kedvezménnyel 62900 ért 2008 as modellt kapsz...
Hi all!
Eladó: Egy szezont használt, megkímélt és állandóan kezelt kétrészes BERIK bőrruha. Mérete 46os
Érdeklődni lehet a nap 24 órájában ezen a
telefonszámon: 06306892495
e-mailben: marcell.szucs@gmail.com
Hívd fel és vszinűleg megmondja az árakat:
Cölöp-Fekete Béla
20/33-72-355
Vszabi!

Irj mail-t a címemre:smokk@freemail.hu és megbeszéljük!
Köszi az infót amúgy!

Üdv.
Szia!
A Pumához nemtudok hozzászólni, viszont az fc-moto-t nézegettem én is és lenne ami érdekel. Hogy megy a rendelés és mennyi a szállítási díj. Gondolom ezek sporolása ill. megosztása miatt kérdezted. Milyen a tapasztalat a fg-vel kapcsolatban. Engem is csizma érdekelne csak én Sidit szeretnék. Üdv: Szabi
Ezt kérdezd a MilleRR-től,neki az van.
Meg egyébként forgalmaznak is./DangerBikes/
R1-es topicban megtalálod.
Itt a cím:
link
Sziasztok!

Olvastam valahol,h Puma 1000-s csizmából nagyobbat kell venni,legalább fél számmal.Ha nekem 45-ös a lábam akkor vegyek 46-ost?Ha valakinek kell valami az fc-moto -tól akkor irjon mailt!
És mennyiért alakit át? Tudom, hogy ez függ a munka nagyságától. De ugy kb-ra mennyi egy kabát vagy egy ruha? Csak ugy kiváncsiságból...
igen.
Ő az aki bőrruhát alakit át cegléden?