Az szép egy baleset. Az ajánlott ára a 170 hivatalossan, annyit még szánnék is rá, de ha 200 fölött mérik akkor nem marad csizmára.
A komplett öltözet csimma nélkül strandpapucsban furán nézne ki.
Nem tudjátok,hogy hol lehet 2 részes fekete vagy fekete piros bőrruhát venni?Valami olyan hely kéne ahol nagy a választék mert nem találok a méretemben sehol!
Sziasztok,
szeretnék egy ruhát venni ( csatolva a kép ), viszont a kereskedőknél eddig nem láttam. Nincs véletlenül tippetek hogy hol a rossebben lehet megvenni? Napersze igen árérzékeny vagyok, mint szerintem az emberek nagy része
A helyedbe nem tenném bele mosógépbe...
Kézmeleg víz, semleges mosószer, lavorban jól kinyomkodni, még jobban kiöblíteni és lassan száradni hagyni.
Szerintem egy mosógépes, 90 fokos mosással meglepő tapasztalatokra tehetsz szert...
A Lazer tágulását meg tudom erősíteni, nekem Vertigo Dragonom van, és hát a belső párnázása elég puha, ami ahhoz vezetett, hogy ami először szorított, az most kényelmes, de nagy tempónál(150-170+) belenyomódik az arcomba, ami kellemetlen, elvonja a figyelmemet.
Mivel inkább túramotor beálítottságra veszed, én a Caberget venném, mivel ott a beépített napszemüveg. Meg formára is jobb szerintem, színre is. Szolgálatba cabergem van, elég jó sisak a maga kategóriájában, bár a szellőzést nem nagyon veszem észre csak ha feltolom az elejét, a justissimo matricák első használatkor eltűntek róla az oldaláról (pici domború műgyantás féle). Öcsémnek volt lazer, festése megmattult foltos lett, belseje jobban tágul szerintem mint a cabergnek....és zajosabb is szerinem, szellőzés ebben is kuka...
Két bukósisakot néztem ki szerintetek melyikkel járok jobban melyik tud többet melyik lenne a legjobb választás?
Egyenlőre ebben az árkategóriában.
1. Lazer Tornado Racing (akciósan 22.300 állítóla 55.000-ről )
2. Caberg SOLO Groove (akciósan 43.900 ról 30.900-ra)
Köszi, mindig ez van, hogy na még egy kicsit na még, és lassan az eredeti összeg 2x-nél tartok . Ezek szerint Ti sem nagyon tudtok valami nagyon jó alkalmi vételt. Akkor szerintem alpinestars smx lesz 40k-ért. Köszi a segítséget!
http://www.euromotor.hu/
Még nem jártam ott, csak tipp.