Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állítólag komoly választékkal rendelkeznek:
http://www.euromotor.hu/

Még nem jártam ott, csak tipp.
Pest környékén.....
Tenyleg 168 az ara (a masik 3 gyari Suzuki ruha kerul 220-ba), de szerintem ez sem olyan olcso. Azert egy jo csimmat is ujitsal majd!
Egy bécsi kirándulás.
www.louis.de
vagy
www.hein-gericke.at
Tudna valaki segíteni?Shiro bukósisak érdekelne, tud valaki márkaképviseletet, vagy boltot, ahol nagyobb választékban megtalálható? Köszi előre is!
Az szép egy baleset. Az ajánlott ára a 170 hivatalossan, annyit még szánnék is rá, de ha 200 fölött mérik akkor nem marad csizmára.
A komplett öltözet csimma nélkül strandpapucsban furán nézne ki.
Nem tudjátok,hogy hol lehet 2 részes fekete vagy fekete piros bőrruhát venni?Valami olyan hely kéne ahol nagy a választék mert nem találok a méretemben sehol!
Szeva!

Szerintem Full Gas-nal van, de ha arerzekeny vagy, akkor ne ezt vedd, mivel ez csak markaboltban van, boven 200 ezer felett.
Sziasztok,
szeretnék egy ruhát venni ( csatolva a kép ), viszont a kereskedőknél eddig nem láttam. Nincs véletlenül tippetek hogy hol a rossebben lehet megvenni? Napersze igen árérzékeny vagyok, mint szerintem az emberek nagy része

Előre is köszönöm a tippeket ha van.
Üdv:
D123
Szia!

Dobjál már légyszi egy mailt a bekiss@citromail.hu-ra Lenne néhány kérdésem nem akarom szét offolni a topickot!
Én öblítős langyos vízbe szoktam beáztatni fél órára aztán átmoson tiszta langyos vízzel és nagyon jó illata lesz. Ajánlom a Lenor summer-t
e-mailen elérsz, tudok hozni ha kell.
hát nekem is furcsa volt hogy mosógépbe kéne rakni.én is inkább a kézi mosás+valami mosószerre gondoltam.
A helyedbe nem tenném bele mosógépbe...
Kézmeleg víz, semleges mosószer, lavorban jól kinyomkodni, még jobban kiöblíteni és lassan száradni hagyni.
Szerintem egy mosógépes, 90 fokos mosással meglepő tapasztalatokra tehetsz szert...
sisakbélést nem tudjátok hány fokon kell mosni?vagy esetleg valami kímélő programmal vagy hasonló?
Ha ebben az árkategóriában keresgélsz, akkor Marushinban tudok segíteni
www.marushin.hu
Szeva Pohi !
A weblapodon lévő sisakokat árulod vagy csak demo céllal vannak fent?
Srácok köszönöm szépen a gyors válaszokat!
A Lazer tágulását meg tudom erősíteni, nekem Vertigo Dragonom van, és hát a belső párnázása elég puha, ami ahhoz vezetett, hogy ami először szorított, az most kényelmes, de nagy tempónál(150-170+) belenyomódik az arcomba, ami kellemetlen, elvonja a figyelmemet.
Mivel inkább túramotor beálítottságra veszed, én a Caberget venném, mivel ott a beépített napszemüveg. Meg formára is jobb szerintem, színre is. Szolgálatba cabergem van, elég jó sisak a maga kategóriájában, bár a szellőzést nem nagyon veszem észre csak ha feltolom az elejét, a justissimo matricák első használatkor eltűntek róla az oldaláról (pici domború műgyantás féle). Öcsémnek volt lazer, festése megmattult foltos lett, belseje jobban tágul szerintem mint a cabergnek....és zajosabb is szerinem, szellőzés ebben is kuka...
Sziasztok!

Két bukósisakot néztem ki szerintetek melyikkel járok jobban melyik tud többet melyik lenne a legjobb választás?
Egyenlőre ebben az árkategóriában.
1. Lazer Tornado Racing (akciósan 22.300 állítóla 55.000-ről )
2. Caberg SOLO Groove (akciósan 43.900 ról 30.900-ra)

Előre is köszi a válaszokat!
Újan nem, esetleg kepesmotor.hu
Köszi, mindig ez van, hogy na még egy kicsit na még, és lassan az eredeti összeg 2x-nél tartok . Ezek szerint Ti sem nagyon tudtok valami nagyon jó alkalmi vételt. Akkor szerintem alpinestars smx lesz 40k-ért. Köszi a segítséget!
Akkor csinálj upgrade-t premierre nem kerül semmibe, és igy fogadni is tudsz pénzt.
És ha még egy kicsit hozzádobsz, akkor:
http://www.fc-moto.de/epages/f...