Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tudna valaki tippet adni, hol lehet beszerezni univerzális kis vízkiegyenlítőtartályt, amit a pályagépekre is szoktak tenni?
Nyugi, ez tökre normális. Ha nem találsz pont jót magadra (mint én a BERIK-et), akkor marad Cölöp mester és az átalakítás. Vagy a cseh PSIhubik cég, akik a méretedre készítenek, de ehhez ki kell utazz Brno-ba, ráadásul minimum 2x. PSI Hubik
Már voltam de nincs nekik sem!Alul 52-es a méretem,felülre pedig 54 de annak hosszú az ujja de viszont melbe meg kell az 54-es mert az 52-est nem tudom összehúzni!
vidd
Majd holnap meglátjuk, elmegyek a Pardiba próbálni, úgyis itt van a szomszédban. Köszi mindenkinek a segítseget!
Yah meg mégegy kérdés.. ha elmegyek és veszek egy gerincvédőt akkor vigyem a bőrruhám kabátját hoyg úgy együtt felpróbálni vagy felesleges?
Legalább a szél nem borít fel 46-osnál kisebb csizmát ne is próbálj.
És amúgy ha valakinek van tapasztalata és vagy tud pár szót írni hogy melyik a jó és melyik kerülendő azt megköszönném
Ezt lehet, hogy megtenném ha egy sisakról vagy egy bőrruciról lenne szó, de egy kétdekás zacsiért azért nem kezdek el lázasan szervezkedni...
Helló

Tud valaki ajánlani boltot ahol esetleg van/lesz akciós gerincvédő? thx
Superzone! Iszonyat mennyi ruha van ott, olcsón.
Nagy. 45-46.
szedj össze 10 embert akinek ilyen kell,ugyanannyi a postaköccség ,megrendeled oszt ha jol matekolsz a tiéd még ingyen is lesz.vagy adj fel hirdetést hogy elado ilyened van-és ha összejött a 10 ember no akkor rendeld meg
Van valakinek ötlete, hogy hol találnék plexitartó tokot? Olyan kellene, amibe belefér 2-3db és lehetőleg nem valami durva anyag a belseje... Az lenne a legjobb, ha bagatel postadíj fejében megrendelhetném külföldről... Egyet találtam a béjen, 10 dolcsi.............plusz 27 a qrva posta!
Mekkora a lábad?
vadonatúj kék-fekete-ezüst Dájnéz női ruci 44-es méretben eladó.patika árú-korrekt ár.csajoknak kedvezményrajta van még a 899 ájrós eredeti cimkócska
A Pardiban 45000-ért van, de egy srác 40000-ért hoz be valahonnan külföldiániából. Képesmotoron 29000 HuF-ért találtam.
rárepültem, sikerült 201-ig feltornázni...

Köszi.
A leírás szerint 50-es, de persze próbálni kell!
http://global.ebay.com/DAINESE...
Itt van egy feltűnően olcsó, röppenj rá...
172 cm magas, átlagos testalkatú ~70 kg-os barnaszemű, jóképű srác vagyok.
Szóval nemtudom a méretet fel kéne próbálnom.
Milyen méretben keresed?
Rajta vagyok az ügyön.
szia
a SHIRO sisakokat a Törökbálinti RMC motors árulja
www.rmcmotor.hu
Köszi a tippet!