Sziasztok! Tud valaki ajánlani olyan helyet, ahol bőrruhába való protektorokat lehet kapni? Nekem speciel vállprotektor kellene, mert ami a ruhában van eléggé nyom.
Sziasztok! Eladó 1 vanucci egyberészes púpós versenyruha, sérülésmentes nagyon jo álapot, 1.5éves keveset használt, fekete szürke fehér szinü. Sürgösen eladó!
Hát egy kicsit el vannak fuserálva a méretek, de lehet hogy velem van a baj, rám az 56os nadrág lett volna jó, de a kabátot fel sem bírtam venni, az 58-as kabát épp hogy rám jön úgy, hogy lehet hogy elfér alatta a gerincproti majd, a nadrág szára meg kicsit nagy, de mikor összecipzározom mozdulni alig birok benne, meg gübbett a testartásom, de annyit remélem úg yis nyúlik a kabát hogy kényelmes legyen néhány motorozás után. Lehet nekem inkább összébb kell venni a nadrágot, és amit onnan kivesznek, bele kell tetetni a kabátba..!
Hi. Ma megleptem magam egy pár Puma 1000 V2-vel. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, megérte a 360km-es kanyart. Köszönet a dangeres srácoknak (Dannyboy és MilleRR), jövőre találkozunk valamelyik ringen
Akkor gyorsan menj be a SuperZone-ba, ott most igen jó áron mennek az overálok (120körül) és talán még akad 56-58-as is. A magasságod miatt inkább az 58as, de azt mindenképp szabatni kell szerintem, mert bő lesz. Az 56os meg rövid, az nekem jó a 192cm-hez.
Szeva! A gugli egyből kidobja, hogy nem kevlár hanem vmi mixelt kompozit
eddig 3ezer kilcsit mentem vele, kb olyan mint a HJC (én 3betűs márkákat hordok ).
jó minőségben és jó átlagban mindent megad, amit sisak néven feltaláltak.
a párna nagyon kényelemes, szemüvegemnek is marad elég hely oldalt, még napszeműnek is.
zajilag sztem jó (bár lehetne csendesebb is), bár nemtudom, shubert nem volt még a fejemen.
szél kellemesen átjárja, de nem zavaróan, kicsit még alakítani is lehet a szellőzőkkel, de télleg sok bizbasz van rajta. de nekem teccik, mert állat jól néz ki.jól használható sisak.
egyet hiányolok, a bogárháló... azt még nem sikerült beszerezenem...
Sziasztok! Ha érdekel valakit, van egy eladó Shoei Raid II Lance sisakom XS méretben. Teljesen új, még a fólia is rajta van. Van a dobozában ajándék pinlockplexi is hozzá.
Alapanyag: AIM + (Advanced Integrated Matrix +)
Súly: 1380 g
Rostély: Pinlock, karcmentes, tiszta
Belső rész: antiallergén
Szellőzés: első, oldalsó és felső szellőző, belső keringetés
Zár: Dupla D gyűrű
Ha jó a méret valakinek és kell, akkor szóljon! 70.000.-Ft
Hol vetted és mennyiért ha nem titok?