Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy meg azért menni fel mert row-nak az van és tapasztalta...
Igaza van rownak,én is olvastam róla,h először nagyon nehéz felvenni.Sőt valaki még 1.5literes vizespalackot is rakott bele estére,h táguljon....Állítólag 0.5-1 számmal kell nagyobbat venni belőle,és szép lassan bejáratódik,az első nehézségek után
Szia!
Nekem túrázáshoz kellene valamilyen csizma,ahogy nézem ez inkább sport vagy tévedek?
!LOL!
De azért az ugye nem nagy baj, hogy nem tépem szét a boltban a csizmát próba közben és nem veszem meg próba nélkül? Mellesleg, ha ott nem jött fel, mitől jönne fel késöbb?
Kiváncs vagyok az ADIDAS mikor jön ki valami "motorrad stiefel-el
Az én lábam szerintem minimum 46-os és kényelmes a puma (szintén 46-os). Leírtam már vagy ötször: felvenni eleinte lehetetlen, de 2-3 alkalom után rácuppan az ember lábára. Az angol superbike tartóstesztjén (fehér volt) annyit hoztak fel ellene, hogy kurvára koszolódik és idővel sárgul/szürkül az anyag... A norvég superbike (én ) ugyanúgy nem talált hibát...
hát mert mondjuk azt 1 nap alatt elviszik.minden 3.embernek 42 es lába van.két hét mulva lesz 42 es.csajok!van prexport 37 es 25píz.
Levágod az orrát mint a kismamacipőnek és már jó is!
ha 42-es lenne megvenném mé nem 42-es a csimmma
Igazad van! Rég motoroztunk már együtt és kopnak az emlékeim.
Hamu a fejemre...
Akkor még egy kis kedvcsináló a Marushin-hoz Sztédzs oldaláról!
25píz .41 es csuka
Nekem a bokarészen nem fért át a lábfejem...
A VC meg ugye cippzáros...
Mivel én még nem vettem fel,igy nemtudok erről nyilatkozni,de a legtöbb forumon aztírják,h kényelmes.Motorrevün is ha megnézed a tartostesztet,ott is dícsérik,h kényelmes.Viszont nehéz felvenni először aztmondják...igazodnia kell a lábhoz...remélem rámjön a 46-os
Azért a tetszés és az ár mellett nem kevésbé fontos, hogy lehetőleg kényelmes is legyen.
Nekem speciel a 44.5-es lábamra nem jött fel a 46os PUMA, de már a Vertebra-ból és a VertigoCorsa-ból is 46os kellett...
Olyan mintha két ellentétes csoport alakulna Egyik A puma mellett a másik a corsa mellett.Szerintem a kettő között a tetszésnek vagy az árnak kell dönteni ennyi.Következtetést meg nemvonok le....igazából nem is értem milyen következtetést kellene levonni
Ne felejtd el,hogy a Puma(motoroscsizmát)a Sidi fejlesztőmérnökei tervezték! Következtetés?
Szasztok!Nekem is Sidi Vertigo Corsam van,lassan 2,5éve nyomom benne,még gondom nem volt vele semmi ,azon kívül,hogy még az elején eltéptem a vádli állító damilt!Ezt házilag kicseréltem,nem egy nagy durranás!
Szerintem a létező egyik legjobb csizma!Nem fogod megbánni,hogy ezt vetted!
Széles utat!
Protektoring: 19900 ft
Sisak: 19990 ft
Kézvédő:9990 ft
Sziasztok!

Kulcscsontvédős Protektoringek, UFO kézvédők és Tarajos cross sisakok eladók!

Teljesen újak, több méretben a készlet erejéig!

tel: 06 20 521 84 99

nyizesedes@freemail.hu
Soha nem mondtam, hogy jobb vagy rosszabb lenne ez vagy az... A puma színét leszámítva semmi bajom nincs vele! Ha szar lenne, nem írtam volna milleRR-nek....
Ugye lehet Corsát kellett volna venni?! Ott nem lenne problémád..
Különös dolog ez. Utasként és lakásban volt már a lábamon 1-2 órát, ez elég ahhoz, hogy ne legyen "új" és ne küldhessem vissza. Semmi bajom vele - lévén hogy motorom sincs jelenleg - csak elkapott picit a hiúság. Vettem vagy 3-4 garnitúra komplett jelmezt az utóbbi pár hónapban, ami nem tetszik, elpasszolom még ha bukok is rajta picit... Ostobaság, de ez van. Valaki bélyeget gyűjt, én meg.....Ha a dollár olyan szar lenne mint nyáron, lenne egy corsám meg egy hetes xpd-m is a sufniban....
Pohi helyett válaszolnék, a Paypal csak dombornyomott bankkártyát fogad el, ezt be kell regisztrálni a Paypal rendszerébe, ekkor levesz kb 500 forintot, és a terheléshez odaír egy ellenőrző négyjegyű számot. Ezt ha megadod a Paypal-ban, akkor utána a kártya egyenlegéig használható lesz a rendszerben, enélkül csak kisebb, talán 100 euro alatti összeget lehet utalni. A legegyszerűbb egy hitelkártyát csináltatni, és azt regisztrálni a Paypalban. Ha bármi egyéb kérdés lenne, szívesen válaszolok rá én is. feket663(kukac)freemailponthu
POHI
Bankkártyáról paypalra hogy lehet pénzt utalni?
előre is köszi