Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyünk tárgyilagosak: Kozmax KBC-t használ
Viszont Sztédzs legtöbbször Marushinban nyomul, és hát ha neki jó, akkor valszeg másnak is
(Csak azért, hogy nehogy csúsztatott reklámmal vádoljanak minket )
Hali!LS2 sisakról vélemény?
Kozmax Marushin-t használ évek óta igaz?
Túrázik, néha ringezik benne és ingázik a munkahelyre naponta...
Ha neki (is) jó, szerintem nem lehet rossz!
Köszönjük!
Az elérhetőség pedíg itt.
Ez itt a reklám helye.
Marushin RS 1 most 35% kedvezménnyel van.
Én a bázismotornál vettem a ahark RSI -met.47000Ft volt akciósan,ami igen jó árnak mondható.Mondjuk az enyém matt shuriken,de nagyon szép!Megvagyok vele elégedve teljesen.Nem hangos,kényelmes...
Értem!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Kösz Zoli, szétnézek!
Kösz Brutus
Vigyázz vele mert nagyon füstös!
Nekem semmi bajom vele. Annyi, hogy az egyik oldalom kicsit szorul amikor húzom meg, de működik azzal nincs gond. Nem hiszem, hogy elszakadna. Egyik, hogy nem olyan vékonyka az a damil, sztem 40 kiló lehet minimum a szakitószilárdsága, meg nyúlik is. Meg mivel 2 hónappal ezelőttig a Sidi kegdurvább versenycsizmája volt, nem hiszem, hogy olyan könnyen tönkre tudnád tenni, különben nem mennének rengetegen ilyenben Moto GP-n. Ha nekik megfelel nehogy már nekünk ne legyen jó?! Ne aggódj. Ha meg elszakad sztem pár 100 Ft-ból meg lehet csinálni.
Nekem is VC van. Egy évet végignyomtam benne, semmi hiba a damilozással. Mellesleg ez is cserélhető rajta, ha meghibásodik.
Nekem is van RSF2i-m, az enyém nem tágult 3 év alatt sem. Az tény, hogy nem halk, de legalább nem is huzatos.
De nézz be a Fokt oldalára, mert RSI és RSX sisakok is vannak akciósan.
De én mondjuk speciel pont tavasszal vettem az RSX-emet náluk 60ezerért, és ugye az mégiscsak egy 115ezres versenybukó!
brutus!

Látom Neked is Vetigo Corsád van.

A kérdésem a következő lenne:
Én egy dologtól félek ezzel a csizmával kapcsolatban:a damilozás a lábfejen,..mennyire strapabíró?
Félek tőle nehogy elszakadjon.
Mi a tapasztalat-e téren,nehogy aztán egyszer,ráfeszítek a lábfejemre(bármi okból)
és elszakadjon.
Én még most vettem és szinte nem is mentem benne.

Tapasztalat?
Nekem RSF2i-m van egyel régebbi, mint ez de nem vagyok vele maradéktalanul elégedett. Sztem kb 1 számot tágul és nekem nem is olyan halk. Meg elég nagy is. Sztem ennyi pénzért (70 ezer) már jó kis HJC-t lehet venni vagy mást. Sztem nézz még körül.
Szevasztok!

Van egy AGV S4-es sisakom, ami sajnos elég "olasz" (a dizájn fasza, a kivitel elég tré, és nem is túl kényelmes). Venni készülök egy SHARK RSF3 - Smoke 2009 típusú sisakot -csatolt képen.

Soha nem volt még Shark sisakom, nem tudok róla semmit. Ha valakinek van bármilyen tapasztalata, szívesen meghallgatnám...
Csak 2007-es van nekik.Először én is úgyvolt,h onnan rendelek,de aztán meggondoltam magam
Row! Miért nem passzolod el mérethibával?Ha nemhasználtad...
...asszem csak 07-es van nekik. Képen legalábbis ez látszik...
Bocs, fc-moto.
Az ft-moto nem cseréli be?
Sziasztok!

Bukót szeretnék vásárolni ezt a két típust néztem ki, bármilyen építő jellegű hozzászólást szívesen látok.
Tapasztalatok, stb.
Köszönöm

Marushin RS1
Scorpion exo 1000
Félreértettél. Nem gondoltam azt, hogy oda kellene tenni a csizmám a többi közé a polcra...Csak gondoltam van pár ember, aki soha nem fogja megvenni 90-ért az újat és 62-63-ért az akciósat sem... Ellenben 50 körül egy szemmel láthatóan használatlan lépő talán megindítja valakinek a fantáziáját...Különben meg visszaküldhetnéd a magyar pumának, lévén fc-moto-s beszerzés...
De hagyjuk a dolgot inkább, egyszerűbb lesz befesteni
Tudom. Jeleztem is az illetékeseknek. Küldök nekik megint egy mailt róla
Gergő!

Bár már egyszer küldtél,de még igényt tartanék olyan dologra ami a pleximen van.
Abban a betűstílusban ami azon van,mindenfajta méretben.
Első lámpa fölé,farokidom,plexi,..stb.