Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali...csak egy jótanács..nem akarok hitelrontó lenni,de a mugent nem ajánlom senkinek...Nekem van kesztyü is,nadrág,kabát,de finoman fogalmazva is egy kalap szar...gyenge fos...Csak azért nem basztam ki a kukába az egészet,hogy amikor ránézek,tudjam,hogy egy normális márkáért lehet sokkal többet fizetek,viszont "az meghálálja"....csak ennyit akartam...csáo...
Hát a Madif az rohadtul nem noname márka. Asszem az Arlen Ness gyártja, mint a Beriket is, vagy forditva. nyugodtan vegyél Madifot nekem is az van, volt és semmi bajom vele.
Benzétem, superzone-on van Mugen is, és elvileg egy nagynevű Japán cég
Ja a superzone-on nem olyan Madif dzseki van,ami itt, csak azért tettem be, h nem egy noname márka talán
Na ma körbejártuk a környéken (békéscsaba) a motoros boltokat, és dzseki,ami volt méretemben,ár kategóriámban,és teccett is, az Madif márkájú volt (www.superzone.hu ), meg volt egy Mugen, amin viszont van egy pár picike kínai jel,meg most neten néztem,full kínai
Volt tokjó fekete-fehér Berik jó árban, de nincs a méretemben
A választéktól viszont nemvoltam elájulva, nincs itt semmi, haldokló terület ez
Szval tapasztalatok? Madif vs. Mugen
Értem. Köszi a választ!
engem érdekelne!miféle arai ez?
Ha félsz attól, hogy hangos lesz az RX-7 vegyél Viper-t. Olcsóbb is és halkabb is. Van róla teszt a tesztmotor.hu-n. Bár ott is az X-lite-ot hozzák ki győztesnek. Bár a tesztmotor-t az euromotor is támogatja, ugyhogy.... Szerintem is Arai.Mert a vb másik fele meg abban megy. Meg Shoeiben. Probálj azt is.
Hát elvileg 12 munkanapra küldik. Ha te 9 napjarendelted akkor az még csak 7 munkanap, tehát van még egy heted. Ha addig sem jön akkor kezdhetsz agódni, de nem lesz baj. Ha elfogyott nekik akkor majd irnak, ha van még akkor meg biztos hogy megjön. Engem sem vágtak át téged sem fognak nyugi.
Uj, fekete Arai buko elado, az etikettek meg rajta vannak, XXL-es meret, 63/64 cm fejmeretre. Elerhetoseg az adatlapomon. Ar megegyezes szerint, csere is erdekel.
Sziasztok!
Ferkepappa! Vagy bárki aki tudna segíteni!
Rendeltem 9 napja egy Sidi Vertigot az Fcmoto.de -ről de még mindig azt írják a rendelésre, hogy "in Bearbeitung" (feldogozás alatt). Aki már rendelt tőlük (láttam a Sidi Vertigo-s hozzászólásokat, hogy Ferkepappának volt 43as eladó amit így rendelt talán?), tőletek kérdezném, hogy szerintetek írjak nekik mail-t vagy várjak még?
Ha már a sisakokról beszélgettek nincs esetleg valamilyen tapasztalatotok a shoei xr-1000-ről?
Az RX7 nem kérdőjelezhető meg hogy jó-e
A Suomy is jó sisak egyébként, én a 3.-ikat fogyasztom most, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, ráadásul az SBK SBS mezőny fele suomy-ban nyomul, ha nekik jó akkor nekünk is.
A hangosságtól ne félj, legalább hallod a forgalmat is. Igaz egy szinten túl zavaró, de szerintem nem csalódnál az RX-7-ben.
köszi szépen, de a suomy nem tartozik a kiszemelt sisakok körébe... sajnálom.
Az x-liteot az euromotor forgalmazza, s mikor en anno naluk 2 eve Schuberthet neztem, azt mondtak, hogy ki lehet probalni menet kozben is (gondolom valami kis penz letetele kell). Ha valasztani kellene, akkor Arai, de nalad donthet a kulso, a kenyelem, az extrak, a forma... Melyik jon be jobban.
heló nekem van eggy suomy booster sisakom eladó kicsit használt de jó állapotú telefonszámom 06702545792
köszi srácok, mindkettőt próbáltam, mindkettő kényelmes... az arai szimpatikusabb, de állítólag sokkal hangosabb mint az x-lite. gondolom ezen a szinten már minden kereskedő a saját malmára hajtja a vizet mondjuk az x-lite os srác azt is elmondta szerinte az arai a világ egyik legjobb sisakja /rx7/
eladó L-es méretű átlagos állapotban lévő SUOMY booster sportsisakom
kivehető mosható betéttel.
tel.:06702545792
ár.: megeggyezés szerint vagy cserélhető cross bukóra
ja és én is a 801 re gondoltam, csak elíródott...
Először is fel kellene próbálni mindkettőt, mert valaemlyik úgyis kényelmesebb lesz.. Látatlanba Arai-t választanám, az X-lite formájanekem nagyon csúnya (magánvélemény)
De úgyis a próba számít. Ha mindkettő jó akkor ARAI.
és ha számításba vesszük hogy naked em van?
En az arai-t valasztanam, vagy ha mar x-lite, akkor 801.
arai rx7 ill. x-lite 901
pontos típust is írj..
segítséget kérnék sisak ügyben... arai vagy x-lite?