Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó nagyon keveset használt,hibátlan állapotban spool cordura ruha! Vizálló,szélálló,protektoros,kivehető bélés. L-es méret. 20000Ft.
06705933791
noarmy@citromail.hu

Nadrág: Teljes: 106cm..láb 79cm..derék: 46cm

Kabát: hossz:58cm ..54cm széles..újhossz:48cm
Ma vettem 42-es feketét.
link
Hivd fel őket....
szia énis szeretnék egyet csak feketében 42-est szerinted van
Sziasztok!
Fehérvári FullGas-nál Sidi Vertigo Corsa -30% azaz 62.370pénz. Készlet erejéig. De a többi is 20-25-30%.
Én ma végre megvettem, van fehér is 43-ban.
Sziasztok!

Bőrruha vásárlást is tervezek a csizma mellett..mindenképpen újat szeretnék venni!Ahogy nézegettem a Probiker ruhákat elég olcsón megglehet kapni...Kérdésem,h vajon a PRX-2 és a PRX-4 közül melyiket választanátok?
Prx-2:
link
Prx-4:
link

Nemigaz
sidi vertigo190euro, vertigo corsa250euro, vertigo corsa air260euro.www.FC Motors.de
Hali.Eladó kék színű StylMartin cross csizma 43-as. A talpa jó állapotban van és maga a csizma sincs megviselve.Képet emailban küldök. Ára 12ezer adam9210@freemail.hu
Nincs már meg....de jövő héten megyek két hétre németbe...ha érdekel valamilyen színben...és tudsz pontos méretet.....hozok ha érdekel....
Sajna a magas euró miatt...a Sidi Vertigot 55.000.- tudom hozni....Sidi Vertigo Corsat 75.000.-
Pedig ez a FOKT-nal is ennyibe kerul...
Azért a Daytona nem említhető egy lapon sem a SIDI-vel, sem az Alpinstars-al... Picit más kategória...
Szia!
Érdekel mind a kettő azt majdmeglátjuk.
Előre is köszi!
Ferke papa!sidi vertigo corsád megfele van e még.a fehér-vagy amilyik nem teljesen fehér?
És még van aki azt mondja hogy a VERTIGO CORSA VAGY AZ ALPINESTARS SUPERTEC-R drága csizma...... akkor ez milyen áron van ?
csizma............:::::::
nekem semmi konkrét márka, típus nincs amit favorizálnék , majd ha lesz pénzem jön az ihlet :)
max annyi hogy eccer majd szeretnék egy olyan sisakot aminek sötéített a plexije vagy tükrös , de ezt az esti sötétség vagy borús idöben szerszám nélkül egyböl sima víztiszta plexire tudjam cserélni
Új, használt, méret, típus, ár elképzelés?
Én néha a sajátomtól is megijedek a tükörben, akkora búrám van... De az XL-es Araim azért szellős még nekem is, megnézném azt, akit az szorít...
Nem tudja valaki mennyien motoroznak Magyarországon? Azon kivük hogy sokan...
köszi roli jó fej vagy, meg csutka is , látom jó márkát választottam s vásárlásnál , rendes emberek vagytok kawás márkatársak
Row egyebkent tenyleg vannak olyan emberek, akiknek ekkora a feje! Na jo, ez most tenyleg kicsit nagy lett...
Nem ismerlek,de Tisztellek érte hogy mindenért Te dolgoztál meg!
Grat a mocihoz és büszke is lehetsz rá és Magadra is!
köszi nektek a bíztatást , csutka külön köszi a kawa dícséretét :) én nem tartom az enyémet szép motornak, de kicsit büszke is vagyok rá ennek ellenére, mert diák vagyok és az egész motorozást jogsistól, mindenestül az én pénzemből áltam, a több éves spórolás melett még 2 évi nyáriszünetem is végigdolgoztam érte egy gyárban , szóval nem kaptam a szülöktöl motorzásra 1 forintot sem, de nem is kértem , én igy sokkal többre értékelem a motorozást, hogy megdolgoztam érte és nem az ölembe pottyant minden :). Amugy nekem meg a te motorod tetszik nagyon szép motor , inkább én gratula neked a tiédhez .
Ha valaki elviszi, lécci tedd már fel az illető fényképét
Tavaszra tuti meglesz!
Én is addig gyüjtögetek még szépen!
Értem! Nekem nincs semmi bajom a bőrrel!Bár az igaz h a cordura kényelmesebb!(szerintem)!De a bőrkabátot birom!A nadrág az már máskérdés!Próbáltam egy fekete bőr nadrágot!Úgy néztem ki benne mint Valami veterán rocker! Ezért inkább vettem egy vízálló béléses spool farmernacit!Nagyon kényelmes és nem fázok benne!
De védelem terén a bőr sokkal jobb!
Én a sisakkal úgy voltam h azon nem akartam spórolni!(ki akar?)
Így egy Lazer Fiber Pro Carbonlightra esett a választásom!Még aránylag jó árban van szerintem!Elöbb megvolt mint a moci!
De nem bántam meg!Szerintem jó kis sityak!