Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne búsulj, messze még a tavasz, talán összejön egy új bukó is! Szép a Kawa nagyon, gratula!
én nyárra is majd cordurát veszek , de valami vékonyabb légáteresztösebbet, viszont a cordurához ragaszkodom , nemtom nekem a bőr cuccok nem jönnek be, valahogy nem az én világom. De elöbb majd egy jó sisak kellene várzik a szívem mikor ilyen király sisakokat mutogattok és belegondolok nekem mien van . Nincs pénzem rendes sisakra már nem jutott , minden spórolt pénzem felemésztette az A korlátlan jogsi, a kawa megvétele , meg a motoros kabát+gatya+cipő+kesztyű megvétele , így új sisakra már nem futja ugyhogy a még robogómhoz vett kis gagyi noném fos kb 9000ft-os zirgő-zörgő , recsegő ropogó plexi téren már erősen karcos régi bukóm van.... egy darabig még marad sajnos , talán nyáron ezt is le tudom cserélni
Méretprobléma miatt eladó egy új ARAI bukósisak!
XXL-es méret (63/64), fényes fekete.
Új, vagyis: próbálgatás, ujjlenyomat és karcmentes. Etikettek rajta.
Elérhetőség az adatlapomon!
Köszi a jó kívánságot!
Neked is viszont minden jót!
Hát én sem szeretném soha tesztelni!Az a titán koptató nekem is bejön nagyon!
Van hozzá tartozó nadrág is!
Én most vettem egy hónapja kb egy bőrkabátot,de ilyenkor már tényleg jobb egy cordura!
A kabáttal nagy szerencsém volt mert megkaptam féláron!
Nem volt szívem ott hagyni a boltban egyszerűen!
Nyáron biztos jó lesz a börkabát!
külső titán proti ez nagyon májer azért remélem nem fogod soha letesztelni azt a protit betonnal való találkozással szükséged ne legyen rá azt kivánom de ha megtörténik a bajj jól jöhet, amugy ahogy nézem az ára is elég korrekt
http://www.spirro.hu/catalog/i...
Nekem ez bejön!Múlt héten próbált egy ilyet és szerintem frankó!
Jól néz ki a titán koptató a vállnál!
http://kelomotor.hu/frame.htm
Még ezt a kabátot próbáltam!
Szerintem be is szerzek majd egyet!
De inkább az elsőt!
Sziasztok!

Megkérdezném kinek mi a véleménye,tapasztalata a következő Suomy bördzsekiről?
szerintem azt is érdemes megnézned mielött megveszed a cordura kabátot , hogy van-e benne szél álló membrán réteg, ha most télen is akarsz menni akkor mindenképp legyen benne valamien záróréteg Z-liner, Sympatex vagy valamien másik, mert annélkül akármien vastagnak is látszik a kabát ugyis utat talál magának a szél és a víz és hamar áthűlsz. Én egy olcsóbb louis-os LOUIS 70 FASTWAY JACKE-t használok van benne Z-liner réteg és van hozzá kivehető bélés is , még bélés nélkül sem fázom benne manapság sem, míg szüleim akik régen vették sokkal drágábban a cordura kabátjaikat azokban nincs és vacognak a motoron :). Amugy a hátránya viszont az az én kabátomnak is hogy jobb időben viszont elég ha fél percet állok a lámpánál vagy városban lasabban megyek és dől rólam a víz:) én nyáron veszek is egy könyebb, vékonyabb darabot mondjuk egy olyan roleef amit linkeltél nyárra tökéletes is lenne, de az télre nem való.
Néztem Frank Thomas cordura kabátot!
már 17900Ft-tól van akciósan!Protektorral!
na sikerült fölpróbálni életem első bőrruháját, szerintem az 58as az én méretem ha valaki tud ajánlani használt 58as ruhát, lehetőleg valami márkásat 50-80eFt körül, akkor szóljatok
köszi
üdv, Robi
ja még azt kifelejtettem, hogy én 97 kg körül vagyok és 182 cm. rám jó, de alkattól is függ. és a protektor Pilisen van.
sziasztok van egy eladó Soul Race protektoringem, amit el szeretnék adni, jó állapotban van, a hónalja alatt van egy kis szakadás, könnyen meg lehet varrni, amúgy elég jó álapotban van, kulcscsontvédős, levehető gerincprotektor, állítható a mellrésznél, alkarnál is., hálós anyagú, már egy párszor megvédett
ha érdekel írj vissza, vagy hívj ezen a számon: 0620/ 8030809
Postai utánvétel megoldható, az irányár 17 000 Ft. alkudni lehet.
Sziasztok!
Női versenyruha érdekelne vennék, elég kicsi méretben, + csizma is kéne speed!
Sziasztok.
Van 1 ELADÓ HARLEY-DAVIDSON FXRG kabátom.XLméretben.Kivehető,külön hordható bélés!
100000 ft.
A Roleff nem rossz marka. De ez egy eleg vekonyka kabat, max nyaron tudod majd hasznalni. Lehet egy kiveheto termobelesessel jobban jarnal.
jaja fajin sztem a bukó nekem is olyan van
Ezért már arany bevonatút is kapsz.....
Jóvan...vagy ha erre(pesten) jársz...barátnőm megmutatja....
Üdv.
A Parilla is 30 körül árul Suomy cordurákat...
Meg az IMET-ben is szoktak lenni cordurák hasonló árakon...
Szia Pohi!

Irtam mailt! Üdv.
Mindegy mit csak ne shox-ot az egy tetű szar és undorító
Kösszke,megnézem
Ehhez mit szóltok?
link
a superzoneba van most 1 halom akciós berik, meg arlen ness cordura kabát 30-ért és azért azok nagyobb nevek mint a shox, szal annyi pénzért...
Sziasztok!
1 hét múlva húzzák a fülem,és ma szüleim előálltak vele, h kapok egy motoros dzsekit
Motoros újságba fater mutatta a Shoxnál van akciós mondial dzseki 20-ért, de nagyon sok rosszat olvastam róla,nemcsak a boncterembe. Meg én cordura dzsekit szeretnék, h ha elkap egy kisebb zuhi ne ázzak be (kívülről ).
Nem tudtok ajánlani, linkelni vmi kis cordura dzsekit, 30 körül,mert beszállok a maradék 10esemmel
Tudom nemkönnyű ilyen olcsót, de drágábbat nemtok
Használt is kilőve,egyrészt nemszeretnék,másrészt meg szüleimnek gázos lenne most h egy használt dzsekit adjanak
Szval ha vhol vmi jókis akciós cordura dzsekit láttok, lécci gondoljatok rám , dobjatok egy linket. Köszike