én nyárra is majd cordurát veszek , de valami vékonyabb légáteresztösebbet, viszont a cordurához ragaszkodom , nemtom nekem a bőr cuccok nem jönnek be, valahogy nem az én világom. De elöbb majd egy jó sisak kellene várzik a szívem mikor ilyen király sisakokat mutogattok és belegondolok nekem mien van . Nincs pénzem rendes sisakra már nem jutott , minden spórolt pénzem felemésztette az A korlátlan jogsi, a kawa megvétele , meg a motoros kabát+gatya+cipő+kesztyű megvétele , így új sisakra már nem futja ugyhogy a még robogómhoz vett kis gagyi noném fos kb 9000ft-os zirgő-zörgő , recsegő ropogó plexi téren már erősen karcos régi bukóm van.... egy darabig még marad sajnos , talán nyáron ezt is le tudom cserélni
Méretprobléma miatt eladó egy új ARAI bukósisak!
XXL-es méret (63/64), fényes fekete.
Új, vagyis: próbálgatás, ujjlenyomat és karcmentes. Etikettek rajta.
Elérhetőség az adatlapomon!
Köszi a jó kívánságot!
Neked is viszont minden jót!
Hát én sem szeretném soha tesztelni!Az a titán koptató nekem is bejön nagyon!
Van hozzá tartozó nadrág is!
Én most vettem egy hónapja kb egy bőrkabátot,de ilyenkor már tényleg jobb egy cordura!
A kabáttal nagy szerencsém volt mert megkaptam féláron!
Nem volt szívem ott hagyni a boltban egyszerűen!
Nyáron biztos jó lesz a börkabát!
külső titán proti ez nagyon májer azért remélem nem fogod soha letesztelni azt a protit betonnal való találkozással szükséged ne legyen rá azt kivánom de ha megtörténik a bajj jól jöhet, amugy ahogy nézem az ára is elég korrekt
http://www.spirro.hu/catalog/i...
Nekem ez bejön!Múlt héten próbált egy ilyet és szerintem frankó!
Jól néz ki a titán koptató a vállnál! http://kelomotor.hu/frame.htm
Még ezt a kabátot próbáltam!
Szerintem be is szerzek majd egyet!
De inkább az elsőt!
szerintem azt is érdemes megnézned mielött megveszed a cordura kabátot , hogy van-e benne szél álló membrán réteg, ha most télen is akarsz menni akkor mindenképp legyen benne valamien záróréteg Z-liner, Sympatex vagy valamien másik, mert annélkül akármien vastagnak is látszik a kabát ugyis utat talál magának a szél és a víz és hamar áthűlsz. Én egy olcsóbb louis-os LOUIS 70 FASTWAY JACKE-t használok van benne Z-liner réteg és van hozzá kivehető bélés is , még bélés nélkül sem fázom benne manapság sem, míg szüleim akik régen vették sokkal drágábban a cordura kabátjaikat azokban nincs és vacognak a motoron :). Amugy a hátránya viszont az az én kabátomnak is hogy jobb időben viszont elég ha fél percet állok a lámpánál vagy városban lasabban megyek és dől rólam a víz:) én nyáron veszek is egy könyebb, vékonyabb darabot mondjuk egy olyan roleef amit linkeltél nyárra tökéletes is lenne, de az télre nem való.
na sikerült fölpróbálni életem első bőrruháját, szerintem az 58as az én méretem ha valaki tud ajánlani használt 58as ruhát, lehetőleg valami márkásat 50-80eFt körül, akkor szóljatok
köszi
üdv, Robi
sziasztok van egy eladó Soul Race protektoringem, amit el szeretnék adni, jó állapotban van, a hónalja alatt van egy kis szakadás, könnyen meg lehet varrni, amúgy elég jó álapotban van, kulcscsontvédős, levehető gerincprotektor, állítható a mellrésznél, alkarnál is., hálós anyagú, már egy párszor megvédett
ha érdekel írj vissza, vagy hívj ezen a számon: 0620/ 8030809
Postai utánvétel megoldható, az irányár 17 000 Ft. alkudni lehet.
Sziasztok!
1 hét múlva húzzák a fülem,és ma szüleim előálltak vele, h kapok egy motoros dzsekit
Motoros újságba fater mutatta a Shoxnál van akciós mondial dzseki 20-ért, de nagyon sok rosszat olvastam róla,nemcsak a boncterembe. Meg én cordura dzsekit szeretnék, h ha elkap egy kisebb zuhi ne ázzak be (kívülről ).
Nem tudtok ajánlani, linkelni vmi kis cordura dzsekit, 30 körül,mert beszállok a maradék 10esemmel
Tudom nemkönnyű ilyen olcsót, de drágábbat nemtok
Használt is kilőve,egyrészt nemszeretnék,másrészt meg szüleimnek gázos lenne most h egy használt dzsekit adjanak
Szval ha vhol vmi jókis akciós cordura dzsekit láttok, lécci gondoljatok rám , dobjatok egy linket. Köszike
XXL-es méret (63/64), fényes fekete.
Új, vagyis: próbálgatás, ujjlenyomat és karcmentes. Etikettek rajta.
Elérhetőség az adatlapomon!
Neked is viszont minden jót!
Hát én sem szeretném soha tesztelni!Az a titán koptató nekem is bejön nagyon!
Van hozzá tartozó nadrág is!
Én most vettem egy hónapja kb egy bőrkabátot,de ilyenkor már tényleg jobb egy cordura!
A kabáttal nagy szerencsém volt mert megkaptam féláron!
Nem volt szívem ott hagyni a boltban egyszerűen!
Nyáron biztos jó lesz a börkabát!
Nekem ez bejön!Múlt héten próbált egy ilyet és szerintem frankó!
Jól néz ki a titán koptató a vállnál!
http://kelomotor.hu/frame.htm
Még ezt a kabátot próbáltam!
Szerintem be is szerzek majd egyet!
De inkább az elsőt!
Megkérdezném kinek mi a véleménye,tapasztalata a következő Suomy bördzsekiről?
már 17900Ft-tól van akciósan!Protektorral!
köszi
üdv, Robi
ha érdekel írj vissza, vagy hívj ezen a számon: 0620/ 8030809
Postai utánvétel megoldható, az irányár 17 000 Ft. alkudni lehet.
Női versenyruha érdekelne vennék, elég kicsi méretben, + csizma is kéne speed!
Van 1 ELADÓ HARLEY-DAVIDSON FXRG kabátom.XLméretben.Kivehető,külön hordható bélés!
100000 ft.
Üdv.
Meg az IMET-ben is szoktak lenni cordurák hasonló árakon...
Irtam mailt! Üdv.
Ehhez mit szóltok?
link
1 hét múlva húzzák a fülem,és ma szüleim előálltak vele, h kapok egy motoros dzsekit
Motoros újságba fater mutatta a Shoxnál van akciós mondial dzseki 20-ért, de nagyon sok rosszat olvastam róla,nemcsak a boncterembe. Meg én cordura dzsekit szeretnék, h ha elkap egy kisebb zuhi ne ázzak be (kívülről ).
Nem tudtok ajánlani, linkelni vmi kis cordura dzsekit, 30 körül,mert beszállok a maradék 10esemmel
Tudom nemkönnyű ilyen olcsót, de drágábbat nemtok
Használt is kilőve,egyrészt nemszeretnék,másrészt meg szüleimnek gázos lenne most h egy használt dzsekit adjanak
Szval ha vhol vmi jókis akciós cordura dzsekit láttok, lécci gondoljatok rám , dobjatok egy linket. Köszike
http://www.youtube.com/watch?v...