Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj,hogy itt nem igazán tudom hol lehet sidi csimma...hjaajjj nem egyszerű.Na még átgondolom,aztán legfeljebb ha hazajösz No-ból akkor nyélbe ütjük az üzletet,persze csak ha meglesz még.Mert elméletileg Karácsonyra akartam meglepni magam egy csimmával és ha most ezt megvenném,akkor nagyon lenulláznám magam. De mondom 7végéig átgondolom és jelentkezek.
Bukót vennék,pénz nem számít!
email/msn: suzuki.robi@hotmail.com

köszi a segítséget amúgy
Teljesen új, sose volt használva. Képet csak holnap délelőtt tudok feltenni, ha az úgy jó neked.
Szia Robi! Irsz egy uzit ruhaugyben? Vagy ha megadod az elerhetosegedet, irok.
helló,
hát még majd fölpróbálok egyet, mert nemtudom h tényleg az 58as-e a jó.. amúgy milyen állapotban van a cucc? esetleg fénykép?
köszi, Robi
Uhhhhhhhhhhhhhh Bad ez nagyon - nagyon Bejövős Gratulálok... rádfért
köszi de drága ezek nekem, nézek majd mást tipust...
Nekem meg egy szép BERIK, 56os, de nem eladó...
Szió! Van egy új Arlen Ness bőrrucim 58-as kék-fehér-fekete, púpos eladó, ha érdekel full akciós 95-ért
Nincs ott a környéken valami bolt ahol fel tudod próbálni?....és akkor nem kéne feljönnöd...elküldeném postán...
Valszeg szombat délelőtt megyek haza(Szekszárd) szóval a péntek este és a szombat reggel lehet jó....
Hétfőtől sajna két hétig németországban leszek....mondjuk ha a hétvége neked jó...itthagyom a szomszédoknál és megmutatják...
Bizony-bizony ez az....az egyik végül jó lett....a másik meg rajtam maradt...látod már árában eladom....csak ne álljon benne a zsém...
köszönöm de sajnos 45ös jó csak....ha valakinek van valami jóféle csizmája(pl olyan mint amit lejjebb irtam)akkor várom a hozzászólásokat,esetleg a mailcímemre(smokk@freemail.hu)az ajánalotokat!
Pont ezzel szemezek ám.... Csak ugye fel kéne próbálni...ahoz meg fel kell mennem pestre.Gondolkodok még rajta és ha úgy akkor elméletileg 7végén fel tudnék ugrani,ha addig még meglesz meg neked is jó.De ha jól emlékszem,akkor ezt pár 7el ezelőtt rendelted,csak összekeverték a szineket meg méretet...jól emlékszem?
én sidit vennék....
van is egy eladóm....
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Eladó Spidi H2Out cordura nadrág(M-es)10000Ft,Kawasaki bőrkabát 15000Ft -ért!
A 43 asom eladó olcsón (40), de akkor sarokcsiszolóval le kell aprítanod a lábadból kissé...
Az nagyon sok mille..annyi pénzem nicns rá...esetleg ha tudnál nem v2-t olcsón...
ejj pohi...dejólenne..csak bakker nekem az kcisi szerintem.... :S 45ös azé kéne...
Nálunk van a boltban (DanGer Bikes) 45 ös (új) Puma 1000 V2. Minden színben. Most 20% kedvezménnyel. (72.000) 06205DANGER
Nekem van alpin, csak már úgy elkopott az orrkoptató meg az orra, hogy majdnem kilóg a kislábújam, úgyhogy nem hiszem, hogy eladnám
Nincs valakinek puma1000 vagy alpinestars smx-plus vagy valamilyen jóféle csizmája használtan 45-ös méretben?
Üdv.
de legalább jól néz ki
Neeem, azé kell a sötét plekó,mert reggel kelet fele mek suliba, du meg nyugat fele jövök haza,és nagyon unom, h mindíg szembe süt a nap Meg téllleg jólnézki
Ha este mek vhova majd gyors lecserélem,elvileg gyorszásras a plexije
Érdemes az akciókra azonnal benézni, mert január végére csak elbaszott méretek maradnak...
Én ma próbáltam egy BERIK egyrészest, a méretemben az akciós ruhákból volt kb 4-5 db mindössze. Inkább le is foglalóztam...
Hiába lesz január végére a mostani akciós 135 helyett csak 100, ha nincs a méretemben...
A sötét plekóba estefelé már nemlátsz..sajna tapasztaltam :D