Hülyeséget írtam, most utánanéztem,és egy és ugyanaz a Kast és a Planet, csak a grafika más, a plekó is stimmel,és a Kast se hinném h régebbi,mert a HJC oldalán még fent van
Szval ha tehetem fehér-fekete, vagy kék-fekete KAST lessz sötét plekóval
Gondolkozok egy Oxtar Tcs-n..egyik ismerősöm szerint felesleges ilyen erős csizma,mert olyan csak pályára kell,de én szeretném valamelyest biztonságban érezni a bokáimat...Nektek mi a véleményetek?Tényleg felesleges ilyen kaliberű csizma utcára?
Sziasztok!
Régebben kinéztem a HJC ZF-9 sisakot, és az a gondom, h nekem a KAST festésű/típusú teccik, de ez elvileg a régebbi változat, nem is nagyon lehet kapni
Érdemes ilyet venni ha találok,vagy régebbi modelt ne vegyem meg, ha van újabb?
A réginek talán a plexi száma is más.
köszi! Amúgy néztem most egy akciós Berik rucit 112.000 Ft-ért
Külföldről postaköltséggel együtt. Egyébként a külföldi árakból összetudtam hozni egy olyan szettet (csizma, kesztyű, bőrruha (mind BERIK) + Schubert R1-es sisak) amennyiért itthon egy márkásabb ruhát meglehet venni :D
Nekem egy haverom azt mondta erről hogyha most látok valami akciósat azt nyugodtan megvehetem mert ennél olcsóbb nem lesz motorkiállításon... Sőt inkább egy picivel drágább... Szal ha van pénzed sztem karácsonyi leárazokat célozd meg... ha meg nincs akkor marad a motorshow...
hááát...: 1. valami haszált márkásat (de jó állapotút) max 100ig
2. veszek új Axo-t 100asé
3. még gondolkodok a Shox-ban is, mert most nagyon olcsó (50e) / lehet h annál már akkor jobban megéri vmi rosszabb állapotú márkás használt cucc
még nagyon gondolkodóba vagyok, de rá is érek vele nagyon...
Szval ha tehetem fehér-fekete, vagy kék-fekete KAST lessz sötét plekóval