Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülyeséget írtam, most utánanéztem,és egy és ugyanaz a Kast és a Planet, csak a grafika más, a plekó is stimmel,és a Kast se hinném h régebbi,mert a HJC oldalán még fent van
Szval ha tehetem fehér-fekete, vagy kék-fekete KAST lessz sötét plekóval
Szóval te is aztmondod,h van értelme utcára is valami masszívabb példányt venni...én is igyvok ezzel..
http://bazismotor.hu/index.php...
most találtam ezt a helyet, egész jó dolgok vannak
Alpinestars SMX-Plus-nál rosszabbat nem vennék... A bokavédelem nagyon fontos. Nem kivánom senknek hogy megtudja milyen az amikor kifordul a bokája.
Sziasztok!

Gondolkozok egy Oxtar Tcs-n..egyik ismerősöm szerint felesleges ilyen erős csizma,mert olyan csak pályára kell,de én szeretném valamelyest biztonságban érezni a bokáimat...Nektek mi a véleményetek?Tényleg felesleges ilyen kaliberű csizma utcára?
Sidi Vertigo vagy Diadora Xtreme?mit gondoltok melyik a jobb és miért?árrban ugyan ott vannak.
úJat
hát, ha később majd színezett plexit akarsz nem tudod rárakni a régebbire. Vedd az újjat.
Lemaradt...elérhetőség tzr250rc@citromail.hu vagy tel:06703645442
Üdv.Airoh PR2000 felnytható sisak (XL 61-62)használt de jó és tiszta belsővel 15eFt.FOX mainpro cross szemüveg uj-10eFt
Sziasztok!
Régebben kinéztem a HJC ZF-9 sisakot, és az a gondom, h nekem a KAST festésű/típusú teccik, de ez elvileg a régebbi változat, nem is nagyon lehet kapni
Érdemes ilyet venni ha találok,vagy régebbi modelt ne vegyem meg, ha van újabb?
A réginek talán a plexi száma is más.
köszi! Amúgy néztem most egy akciós Berik rucit 112.000 Ft-ért

Külföldről postaköltséggel együtt. Egyébként a külföldi árakból összetudtam hozni egy olyan szettet (csizma, kesztyű, bőrruha (mind BERIK) + Schubert R1-es sisak) amennyiért itthon egy márkásabb ruhát meglehet venni :D
És 180-185 cm-es emberkére? :) melyik méret a jó? kb.?
hát csizmára futja, a ruha meg még majd elválik... még sokat töröm rajta az agyam az biztos... én leléptem, jóéjt mindenkinek
Nekem egy haverom azt mondta erről hogyha most látok valami akciósat azt nyugodtan megvehetem mert ennél olcsóbb nem lesz motorkiállításon... Sőt inkább egy picivel drágább... Szal ha van pénzed sztem karácsonyi leárazokat célozd meg... ha meg nincs akkor marad a motorshow...
csak nekem még el kell adnom a GPZ-t, aztán venni vmi nagyobbat...

valakit had kérdezzek már meg h ezek a leárazások január végefelé még vajon meglesznek? vagy március elején, motorkiállításon? érdemes addig várni?
akkor hasonló cipőben járunk
na nekem legalább már az biztosra ki van szemelve: http://www.euromotor.hu/shop/p...
Köszi

Én is épp keresgélek csak nekem még csizma is kell majd
Rákerestem én is most (google az én barátom is) Superpole?
Hol láttál Axo-t 100ért?
hááát...: 1. valami haszált márkásat (de jó állapotút) max 100ig
2. veszek új Axo-t 100asé
3. még gondolkodok a Shox-ban is, mert most nagyon olcsó (50e) / lehet h annál már akkor jobban megéri vmi rosszabb állapotú márkás használt cucc

még nagyon gondolkodóba vagyok, de rá is érek vele nagyon...