Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Suzuki88, én lehet, hogy tudok nagy méretű ruhát, kb milyet keresel?
igen köszi, közben nézem itt a használtakat, de azthiszem lemondhatok róluk, mer nagyon kevés 58as van
inkább 58-60
198 cm-s emberre olyan 56os bőrruha a jó?
Sziasztok. Érdekelne, hogy van-e valakinek valami tapasztalata Tschul egy/kér részes bőrruhákkal kapcsolatban?
UGYVAN
ja. A superbikeban írják is, hogy például oldalirányú ütközésre csak egy ponton teszteltek. Míg pl. a SHOEI is több ponton tesztel. Arról meg, hogy független a teszt: a brit kormány pénzeli, és a halálos motoros baleseteket akarják leszorítani. Csakhogy a tesztszempontokat előre megadják, így akár a GREX is csinálhat olyan sisakot, ami az adott ponton erősített, de amúgy szokás szerint szart sem ér. És valahogy a brit tulajdonú sityakok jobb minősítést érnek el, mint a japánok...pl. a LAZER belépő szintje a teszt szerint olyan jó, mint az ARAi....
Yamaha word és hondád van......elkaptál valami fertőzést Kozmaxtól
Ezt a tesztet felejtsük már el . %-os arányban hányszor csúszik gyertyában fejtetőn egy motoros esés után? %-os arányban pont fejtetőn hányszor sérül a sisak? Mert aki végignézi a teszt videót az látja, hogy a fejtetőt töréstesztelik. Szerintem eséskor az oldala, eleje vagy hátulja ér le a sisaknak nagyobb %-ban. Innentől kezdve nekem ez a teszt nem sokat ér. A belső komfort, szellőzés, párásodás, időtálló belső anyaghasználatról szó sincs, tehát e teszt szerint ne ítéljünk már egy sisakot jónak vagy rossznak. Ez egy "ha fejtetővel becsapódasz valahová akkor mennyire véd meg a sisak teszt"
Sisak törésteszt!
értékelés!
Arai 145, Shoei 128, az ég mindíg olcsóbb mint az itthoni 185 és 197
Tudod, hogy nem tőlem függ , sz@r a Ft.
Miva,lassan a magyar kereskedők fölé mész?
X-spiritet nevezhetjük csúcs versenysisaknak,emelgetheted nyugodtan,1500valahány grammot mértem egy nagyon pontos digitális mérlegen.. Érdekes.. Más súllyal árulják.. Mondjuk viselve könnyebbnek tűnik,mint a mérlegen kevesebbet mutató hjc fg-14..ez a lényeg..
dzsánni én nemrég vettem a louisban LOUIS 70 FASTWAY HOSE ami most 49 euró , kényelmes, teljesen szél álló , kivehető béléssel amit első nap kivettem belőle annélkül motorozok , és amig nem lesz minimum -5 fok legalább addig bele sem rakom mert igy sem fázok benn még reggel sem (jó mondjuk nem vagyok egy fagyos fajta ) kinézetre nem egy extravagáns tetszetős darab inkább egy szimpla elmegy kategória , de a motoros öltözék nem divat tárgya szerintem hanem praktikum és biztonság
szóval szerintem ha olcsón akarsz erős kordura gatyát akkor érdemes megnézned
Adatlapon honlapcím, ott a galériában vannak sisakok töbféle színben.
Arai 145, Shoei 128, mert a Ft most gyenge....
FRANK THOMAS cordura nadrággal van valakinek tapasztalata? Vagy valami jó nadrág 25.000 ig ami jól is néz ki?
Ára sorrendben?
Én kérdeztem de senki nem tud róla mondani semmit, youtubon tesztelik, de valaki elmondhatná mit mondanak róla. Louisnál akciós 200 euró az ára.
Kicsit átgondoltam és olyan 50K-t kiadnék érte...60már nagyon sok lenne...Ha bárkinek van javaslata valami nagyon jó ár/értékű csimmáról,akkor azt nagyon szívesen fogadom! köff
xtremeMi a véleményetek a Diadora Xtreme csimmáról?

OK köszi
Ugyanez a kérdés volt egykét oldallal előrébb!
HY.
ismeritek ezt a sisakot?Scorpion exo 1000 " 2008"
Vagy valakinek van is?
vélemény ,tapasztalat?
ja és az ár?
Köszi előre is