S.O.S Eladó egy lazer bukó!Vadi új,gyári dobozával,plexin védőfóliával,címkével!Egyszer sem használt!Teljesen sérülésmentes!60-as méretű!Az ára 19200,ha még ma irsz, én fizetem a postát!
csááóó... azt tudom, mert néztem mind2t... onnan szedtem össze őket. csak gondoltam beírom már ide hátha valaki tud egy kicsivel olcsóbban, főleg ruhát...
Sziasztok.Van 1 eladó StylMartin kék cross csizmám.Mérete 43-as. Nagyon szép állapotban van nemsokat volt használva.Talpa nicns elkopva. Ára:12ezer
Akit érdekel emailt írjon:adam9210@freemail.hu
csááóóka... segítségeteket szeretném kérni...kinéztem magamnak a motoros felszereléseket... és annyi lenne hogy.. nem e tudna valaki bolti ár alatt(először árat szeretnék tudni )ezeket/ezekből amiket most mutatok... a ruha lehet használt(de leginkább alig használt ha lehet)...
Motoros Ruha:
Bőrruha: Spool Alberto ezüst-fekete 52-54-es méretben Spool 2 részes bőrruha
Sisak: Icon Maniac v. Icon Legion Silver Icon Maniac Icon Legion Silver
Elado egy keveset hasznalt, eredeti Honda Repsol full protektoros motoros textildzseki. Kb. M-es meret, kb. 175-178 cm magas, 65 kg koruli emberkere passzol.
Erre gondolsz te is? Tényleg valami védő lehet, ezen kívül ujjítás a szárny, valamint egy a sisak hátulján és az alaján a nyaknál lévő levegő kiengedő rész is....asszem másban nem különbözik.
Pohi!
Csak azért kérdeztem,mert nekem egy RX-7-es van és ahogy a plexit le és fel hajtom megkarcolódott egy kicsit a fényezés pont abban a pontban ahol az a kis pöcök van az RX-7 RR-5-ön.Szóval szerintem karcosodás védő!
S.O.S Eladó egy lazer bukó!Vadi új,gyári dobozával,plexin védőfóliával,címkével!Egyszer sem használt!Teljesen sérülésmentes!60-as méretű!Az ára 19200,ha még ma irsz, én fizetem a postát!