Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

S.O.S Eladó egy lazer bukó!Vadi új,gyári dobozával,plexin védőfóliával,címkével!Egyszer sem használt!Teljesen sérülésmentes!60-as méretű!Az ára 19200,ha még ma irsz, én fizetem a postát!
A Karasna nagyon drága hely! Hozzá képest féláron lehet megkapni szinte mindent!
A dainese ruha ára;320000ft
Szia Madi! Irsz egy e-mailt ruha ugyben? Cim az adatlapomon.
csááóó... azt tudom, mert néztem mind2t... onnan szedtem össze őket. csak gondoltam beírom már ide hátha valaki tud egy kicsivel olcsóbban, főleg ruhát...
A Karasnában ez a cucc 431 700 Ft
Sziasztok.Van 1 eladó StylMartin kék cross csizmám.Mérete 43-as. Nagyon szép állapotban van nemsokat volt használva.Talpa nicns elkopva. Ára:12ezer
Akit érdekel emailt írjon:adam9210@freemail.hu
Dainese w-frame csÚcskategÓriÁjÚ egyrÉszes ruha eladÓ.vadonatÚj 52-es mÉret.
Spool-t, icon-t találsz a www.kelomotor.hu oldalon, Askew csizmát pedig a www.parilla.hu oldalon jó áron.
De ahogy nézem Rád szűk lenne... Meg talán a gixerhez sem passzol annyira...
Mi ki ez? Én vagyok a 178 cm és 65 kg! És ebből következően valami hasonló fazonra jó a kabát.
hja bocsi lemaradt h a sisak M-es méretben.
csááóóka... segítségeteket szeretném kérni...kinéztem magamnak a motoros felszereléseket... és annyi lenne hogy.. nem e tudna valaki bolti ár alatt(először árat szeretnék tudni )ezeket/ezekből amiket most mutatok... a ruha lehet használt(de leginkább alig használt ha lehet)...
Motoros Ruha:
Bőrruha: Spool Alberto ezüst-fekete 52-54-es méretben
Spool 2 részes bőrruha
Sisak: Icon Maniac v. Icon Legion Silver Icon Maniac
Icon Legion Silver

Csizma: Askew X8 gyorsasági csizma 43-44es méretben (ezüst-fekete)
Askew X8 csizma

Segítségeteket előre is köszönöm !
Üdv.: Madi008 !
Naná
Ki ez?178cm magas,65kg? Ropi!?
Igen,erre gondoltam!
Egy ismerősöm kért meg h tegyem fel ELADO :
- Berik Cross csizma eladó! 43-as egy edzést futott...
0630/503-7156
ÁR: 25E huf
Elado egy keveset hasznalt, eredeti Honda Repsol full protektoros motoros textildzseki. Kb. M-es meret, kb. 175-178 cm magas, 65 kg koruli emberkere passzol.

http://www.vatera.hu/repsol_ho...

E-maill
en is lehet erdeklodni, cim az adatlapomon!
Shox Szentendrei út!Próbáld meg!
Vááááááááááá nem is mondtad hogy jártál Japánban ,
Legközelebb ha mész hozol a nejemnek egy sejem hálóinget vagy csak sisakot
Csá!
Nem tudja valaki hol találok AGV GP-1 es sisakhoz plexi két oldalára rögzítőt?
Már mindenhol néztem eccerüen nincs
Erre gondolsz te is? Tényleg valami védő lehet, ezen kívül ujjítás a szárny, valamint egy a sisak hátulján és az alaján a nyaknál lévő levegő kiengedő rész is....asszem másban nem különbözik.
Pohi!
Csak azért kérdeztem,mert nekem egy RX-7-es van és ahogy a plexit le és fel hajtom megkarcolódott egy kicsit a fényezés pont abban a pontban ahol az a kis pöcök van az RX-7 RR-5-ön.Szóval szerintem karcosodás védő!
Nem tudom, de annyira nem új, mert már fél éve is ilyet hoztam a japánoktól, bár a használati utasításukat nem nagyon tudtam értelmezni
Szia Pohi!
Nem tudod hogy az új Arai RX-7 RR5-nek miért van a plexie fölött egy fekete kis pöcök?