Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naked motorra biztos jó választás, de nekem Hayabusán egy Bpest-Nyháza úton a nyakam megfájdult tőle, és valahogy a zajspektruma sem felelt meg, nem volt zajos, de volt egy olyan frekvencia, ami miatt sokkal zavaróbb volt hordani, mint a jelenlegi X-Spiritemet, ami nem kimondottan csendes sisak, de mégis jobban el tudom fogadni a zajt benne. Ezek a tapasztalatok viszont nem mérvadóak, mert ez az én fejemen lehet teljesen másképp állt, mint a tieden. Igaz ez még a sima s1-es volt. A tömegéről meg annyit, hogy próbálj megemelni egy csúcs versenysisakot meg egy S1-est, érezni fogod a különbséget.
A Schubi a legcsendesebb sisak, ez nem kérdés! Nézd meg a németeket, csak ezt hordják! Nem nehezebbek, mint más sisakok! A felnyithatósak nehezebbek, de a használat során ez nem tűnik fel.
Köszönöm a válaszod.
Sziasztok! Valaki használ Schubert S1 Pro vagy Schubert R1-es sisakot?

Érdekelnének a vélemények a sisakról. Tényleg olyan csendes ahogy reklámozzák őket? illetve mennyire kényelmes? nem túl nehéz?

köszi!
Sajna a gyenge Ft miatt 80. Itthon a shoxnál 85. Ha erősödne a Ft akkor perze olcsóbb lenne...
Sziasztok!

Rendelt már valaki esetleg innen? Csak mert érdeklődnék, hogy mennyire megbízhatóak, mivel valószínű rendelnék tőlük plexit(most lenne aki haza is hozza).
csááóó... huhh... neked ilyened vaaan ? nagyon zuráás sisak sztem, bár tul sok infóm nincs rólla
Nagyon megköszönném segítséged, ha esetleg képet tudnál küldeni rólla, tulajdonságokat, megérte e megvenni... kényelem... meg tudod... ehhez hasonló dolgok :)
e-mailem megtalálod az adatlapomon ;)
Előre is köszike a segítséget !
szia
Nekem már 4 éve van Calvatti bőrruhám, teljesen jó állapotban van még. Egyszer elestem benne a térdemnél egy két varrás elszakadt ennyi. ÉN 4 éve vettem 60 000 Ft-ért.
télen a shoxnál olcsón lehet venni
Hello Pohi!
Egyenlőre csak érdeklődés képp érdekelne, hogy AGV Stealth - Dragon-t kb mennyiért tudnál
Megközelítőleg mennyi lenne az ára postával 1ütt
Válaszodat előre köszönöm.
Én ezt újítottam nemrég 23 pénzért:
Sziasztok!

Erről a kesztyűről vélemény?Esetleg ránézésre,vagy csak a márkáról...
link
na mind1 ha látok még akkor szólok
az nem lett vna lényeg van ismerős aki megcsinálja.
Már későn láttam....20,50-ért kelt el, de ki volt belőlle szakadva darab, csúszott sérült volt.
Az Icon Manic sisakot a Kelomotornál megtalálod.
Ott a legolcsóbb én is ott vettem és barátnőmön kívül eddig mindenkinek tetszett.
Meg vok vele elégedve.
Bár ma leesett a mociról
Azt irja, csak olaszokhoz szállít, meg kéne kérdezni, hogy ide mennyi lenne, ha hajlandó egyáltalán! De a 10 euróból ne indulj ki, mert a legvégén fog felmenni a licit, és lehet, hogy nagyon! Ezt előre sose tudni sajna! Olyanokat guberálj, amik pár nap múlva járnak le, akkor van idő kérdezni a tulajtól!
olaszoknál ezt találtam:link

9 óra múlva lejárt és most 10eurón van
szval ennyiért azonnal megvenném
meg tudnád kérdezni h küld e magyar országra?
jah és a posta költséget is jó lenne tudni
De nézz szét olaszoknál németeknél, hátha olcsóbb. Ha van valami jelezz és ha 100%-ra kell meg a pénzed is megvan rá akkor szólj és megrendeljük, vagyis előbb utánajárunk küldenek e ide kicsi nyomorúságos hazánkba és ha igen mennyiért.
Angol:
http://shop.ebay.co.uk/?_from=...

USA: nincs.....
Pohi
aprilia rs 125-re 2006-08 kéne pályaidom ebayről
tudnál nekem segíteni rendelni?
mert fingom sincs hogy működik
Ugyan már!
Nehogy berágj rám! Szenilis öregemberektől ezt már el kell viselni!
hja csááóó...bocsi közbe elfelejtettem ide írni h közbe küldtem a mailt
Ezek a piros fehér kékek asszem....