Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat amikor en vasaroltam, nem volt olcsobb a kiallitason, sajna. De ez biztos, hogy boltfuggo.
Pont akartam kérdezni, hogy mostanába van beterzezve nekem motoros (cordura) dzseki+nadrág+ HJC bukó, és,hogy érdemes-e megvárni a motorkiállítást?
Tavaly is voltam, de bevallom, az árakra nem emlékszem, h olcsóbb-e mint ha most venném meg?
Kösszi
A KTM mindig kint van egy ruhas standdal a budapesti motorkiallitason, ott lehet probalni es vasarolni, nem is szokott olyan horribilis lenni az ar. Az egyszerubb cuccoknal (cipo, polo) legalabbis nem.
Hát az egy kezdetleges típus volt, de az a hiba is könnyedén ki lett küszöbölve 4 db. kis tépőzár csíkkal, így nem tud szétkapcsolni a csat
Egy rövid közös gurulásuk során nem annak a csatja nyílt ki + majd 'lefordult' az R1-ről ?
nagyonjó. Egyébként a www.adamoto.unas.hu címen vannak louis-os dolgok ott van ha jól emlékszem 8000 Ft körüli áron nyeregtáska, annak idején nekem is olyan volt tökéletesen bevált, tehát nem muszály méregdrága dobozokra költeni......
Nem láttam, nem ülök mindíg a gép előtt ám Szabin voltam, de hétfőtől intenzíven dolgozom, úgyhogy csak azt látom ami friss, vagy amit válaszként írt valaki és megjelenik az e-mail címemen az értesítő róla. Egyébként nem tudok pontosat, annyit tudok gondolkodnak rajta, hogy milyen szgorítások legyenek, én konkrétumot még nem tudok. Ha tudok 100%-osat akkor azt közzéteszem majd.
pohi ha itt vagy még akkor volt egyik nap egy kérdésem a főoldalon amire nem válasszoltál, szerintem nem vetted észre, az lenne a kérdés tudsz e valamit arról 2009ben meg lessz e szigorítva a motorosjogsi letétele? kellessz e minden kategóriát megcsinálni vagy esetleg növelik a korhatárt, vagy honnan lehet az ijet biztosra megtudni ? Válaszod előreis köszi
Pohi, itt van egy "occsó" megoldásom a túradobozra))))))))))))))))))))))

Mitas cross és enduro gumi kedvező áron eladók!
Érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
Ok. én csak mások korábbi véleményét idéztem.... Hosszú sétákra nem ajánlották...
én két éve nyúzom túrákon és semmi baja.
Pirelli diabolo corsa 0 km-es
110 150

garnitúra 40ezer
Az egyik cipő nekem is nagyon tetszik csak nekem még kell egy téli kabát is :-)
fúú tuti veszek egy KTM cipőt ! úgyis cipővétel előtt áltam
de én nemígy gondoltam
olcsón
Hali!
csak akkor éri meg, ha 43-nál kisebb a lábad, vagy 46-nál nagyobb. ugyanis 43-44-45-46ost nem tudsz választani...
viszont ha a mostani eur árral szorzol, meg hozzáadod a postaköltséget, ugyan ott vagy árban, mintha besétálnál a Pardiba...
KTM

Árakkal mindennel! Nem fogsz hinni a szemednek az árakat látva. :-( Ha annyi pénzem lenne mint amennyi nincs hát tudnék válogatni!
Esetleg valaki nem tud oylan helyet ahol ezek nagyrésze megnézhető felpróbálható?
Most főleg az utcai ruházatukra gondolok.
Dunlop D 208! Hát rámenni rámegy! A többit majd az okosak!
Köszi szépen.Még annyit,hogy milyen árfolyamon váltják az eurót?hol nézzem meg?
Meg, bár volt aki panaszkodott, hogy mivel versenycsizma így túrázni nem nagyon jó, hamr kopik a talpa.....egyébként védelemben biztosan ott van, mert az alpin legfullosabb versenycsizmája.
Helló! Érdekelne a fekete bőr nadrág amit felraktál. Méret, protektor, meddig használtad, sérülés van-e, rövid vagy hosszú cipzár esetleg mindkettő? köszi
van benne valami...
kép címe: pálfordulat