Pont akartam kérdezni, hogy mostanába van beterzezve nekem motoros (cordura) dzseki+nadrág+ HJC bukó, és,hogy érdemes-e megvárni a motorkiállítást?
Tavaly is voltam, de bevallom, az árakra nem emlékszem, h olcsóbb-e mint ha most venném meg?
Kösszi
A KTM mindig kint van egy ruhas standdal a budapesti motorkiallitason, ott lehet probalni es vasarolni, nem is szokott olyan horribilis lenni az ar. Az egyszerubb cuccoknal (cipo, polo) legalabbis nem.
nagyonjó. Egyébként a www.adamoto.unas.hu címen vannak louis-os dolgok ott van ha jól emlékszem 8000 Ft körüli áron nyeregtáska, annak idején nekem is olyan volt tökéletesen bevált, tehát nem muszály méregdrága dobozokra költeni......
Nem láttam, nem ülök mindíg a gép előtt ám Szabin voltam, de hétfőtől intenzíven dolgozom, úgyhogy csak azt látom ami friss, vagy amit válaszként írt valaki és megjelenik az e-mail címemen az értesítő róla. Egyébként nem tudok pontosat, annyit tudok gondolkodnak rajta, hogy milyen szgorítások legyenek, én konkrétumot még nem tudok. Ha tudok 100%-osat akkor azt közzéteszem majd.
pohi ha itt vagy még akkor volt egyik nap egy kérdésem a főoldalon amire nem válasszoltál, szerintem nem vetted észre, az lenne a kérdés tudsz e valamit arról 2009ben meg lessz e szigorítva a motorosjogsi letétele? kellessz e minden kategóriát megcsinálni vagy esetleg növelik a korhatárt, vagy honnan lehet az ijet biztosra megtudni ? Válaszod előreis köszi
Hali!
csak akkor éri meg, ha 43-nál kisebb a lábad, vagy 46-nál nagyobb. ugyanis 43-44-45-46ost nem tudsz választani...
viszont ha a mostani eur árral szorzol, meg hozzáadod a postaköltséget, ugyan ott vagy árban, mintha besétálnál a Pardiba...
Árakkal mindennel! Nem fogsz hinni a szemednek az árakat látva. :-( Ha annyi pénzem lenne mint amennyi nincs hát tudnék válogatni!
Esetleg valaki nem tud oylan helyet ahol ezek nagyrésze megnézhető felpróbálható?
Most főleg az utcai ruházatukra gondolok.
Meg, bár volt aki panaszkodott, hogy mivel versenycsizma így túrázni nem nagyon jó, hamr kopik a talpa.....egyébként védelemben biztosan ott van, mert az alpin legfullosabb versenycsizmája.
Helló! Érdekelne a fekete bőr nadrág amit felraktál. Méret, protektor, meddig használtad, sérülés van-e, rövid vagy hosszú cipzár esetleg mindkettő? köszi
Tavaly is voltam, de bevallom, az árakra nem emlékszem, h olcsóbb-e mint ha most venném meg?
Kösszi
Érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
110 150
garnitúra 40ezer
olcsón
csak akkor éri meg, ha 43-nál kisebb a lábad, vagy 46-nál nagyobb. ugyanis 43-44-45-46ost nem tudsz választani...
viszont ha a mostani eur árral szorzol, meg hozzáadod a postaköltséget, ugyan ott vagy árban, mintha besétálnál a Pardiba...
Árakkal mindennel! Nem fogsz hinni a szemednek az árakat látva. :-( Ha annyi pénzem lenne mint amennyi nincs hát tudnék válogatni!
Esetleg valaki nem tud oylan helyet ahol ezek nagyrésze megnézhető felpróbálható?
Most főleg az utcai ruházatukra gondolok.