Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. 6000-ré odaajándékoznám öreg M Robert Cross csizmám ! Bakancs helyet még joo lehet.
kesztyű eladó. L méret
sziasztok valaki redelkezik ilyennel
esetleg valami más hasonlo terméket tudtok?
Fütyülni nem fütyül, de a napszemüveg mechanikája a sisak tetején szélzajt kavar, ez tény. Nekem olyan van, HJC mittomén, hányas, Abyss, vagy mi. Viszont a sisak maga kényelmes, jól fog, és nekem, aki sohasem hord napszemüveget, nappal szemben vagy vakítóan szikrázó hóban kimondottan hasznos lecsukni.
Sajnos kevés a napszemcsis sisak, a HJC napszemüvegese nemhogy zajos, hanem fütyül 120 felett(ismerős véleménye). Ha valakinek más a tapasztalata vele, megoszthatja...
Igazábol akkor jársz jól ha bemész és megkéred őket hogyha leteszed az árát hadd vidd el kipróbálni,ha más nem a mintadarabot odadják,és egyböl látod hogy orkán van e benn vagy kéényelmes és csendes e
A többi rizsa egy nagy büdös porhintés,hogy üvegszál vagy kevlár meg karbon,tökmindegy(egyébként a fizikai tulajdonságaik szinte megeggyeznek)
Nem,de ez a scorpion valszeg az.. Nézegessetek hjc-t inkább.. Árához képest fasza sityakjai vannak.. De nemá ilyen nevenincs szarokkal jöjjön má mindenki...
Én is csak most találtam a márkára a superzone oldalán.
Ezt irják róla:

ScorpionExo-1000
Alapanyag:Üvegszál /Kevlar®
Súly: ca. 1590 g
Rostély: Everclear® karcmentes, tiszta, páramentes beépített napszemüveg karcmentes, szinezett
Szellőzés: első, oldalsó és felső szellőző, belső keringetés
Belső rész: Kwikwick®-belső bélés, szellőző, önhűtő rendszer
Zár: Bilincses zár
Szabvány: ECE 22.05
Extra: HelmetPump®-System
Kép
videó
Nem biztos, hogy minden ocskaság, ami nem Shoei...
Mivel a Reebok-pump totális bukta volt a Reebok cégnek,eladták a minipumpa gyártó gépsort egy sisakgyártó cégnek igy született meg eme csoda
Pumpálható belsejű sisak Mindjárt elhányom magam
amerikai sisak, a youtubon tesztelik. Zajos, viszont felpumpálható a belseje hogy idomuljon.
Bocs csak tréfáltam fogalmam sincs milyen,igazábol már a neve is gagyi ezért irtam,nem is hallotam róla olyan vacak,ugyanis amiről én nem is hallotam az csak vacak lehet
szia, köszi a tapasztalat megosztását....a szellőzése milyen a csizmának...?
Kifejtenéd bővebben
Szar mint állat
Sziasztok!

Érdekelne, hogy kinek van tapasztalata SCORPION EXO-1000 sisakkal kapcsolatban.
Köszi.
ki az a hülye, aki motoroscsizmában, főleg egy supertechben túrázik? Meg sem mozdul benne a bokád
h
Én ebben az árban vettem májusban ugyanilyen csizmát.

Motoroztam benne 5000km-t. több órát sétálgattam ácsorogtam pl. a ringen, a tapasztalatom pozítiv. A sarok nem kopik, a bőr minimálisat tágul, rendszeresen tisztítgattam, így nem is repedezik. Amikor megvettem annyira passzolt a méret, hogy majdnem filóztam, hogy nagyobbat vegyek, de nem tettem. Az elején így néha kényelmetlen volt, de most már tökéletes. Tágult a lábszár része is, de ez bőrnél ugye természetes, főleg ha sokat gyalogolsz. ez volt az első csizmám a véleményem szubjektív. Ajánlom.
Szia!
Tavasszal vettem a gatyát és kb 2 hónapot használtam mert eladtam a mocit.
Az újhoz meg nem jó+van másik.
Van rajta egy sérülés az ágyéki részen ahol a cordura találkozik a bőrrel ,ott megszakadt ,azért adom ennyiért én még 45 ért vettem.Kérésre megcsináltatom mert találtam egy frankó bőrös szabót ,de akkor + 3 rugera..
Ha valaki tud ilyen árban. jobb képességű illetve jobb minőségű cuccot, akkor szintén írhat, illetve a diadora csizmáról főleg véleményt, mert még sosem volt ilyen márkájú ruházatom...
Sziasztok, most akarom magam karácsonyra meglepni egy új bukósisakkal, csizmával és kesztyűvel, a csizmát meg a bukót már ki is néztem, csak véleményeket szeretnék róla. íme:

HJC FG-15 ENTRAP sisak ----------37990Ft-ért

3 rétegű üvegszál+spectra+kevlár héjszerkezet
szélzajmentes kialakítás
többpontos professzionális szellőzőrendszer
matt fényezés
"SILVER COOL" kivehető és mosható antiallergén belsőrész
kényelmes, stabilan tartó arcpárnák
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló

illetve a csizma:
Diadora Eagle FX csizma ---------- 39990 Ft-ért

bőr felsőrész
szellőző MESH hálós bélés
extra lágy Polymer párnázás
Skywalk dupla sűrűségű, csúszásgátló, olajálló talp
boka megtámasztás, boka protektor
sípcsontprotektor
cserélhető Magnesium orrkoptatók
nem rossz ötlet
Hát pénzem nekem sincs
Viszont szülinapom+ karácsony lessz
Hello!

Én is a motorkiállításra várok mert ott szeretnék majd ruhát venni. 2 részes Berik-et. Nekem azt mondták az ismerőseim akik voltak hogy kb olyan áron lesznek a cuccok mint a mostani téli akcióknál. Szóval ha megvan már rá most a pénzed megveheted mert ennél olcsóbb valószínűleg nem lesz. Én viszont pénzhiány miatt most várok.
Sziasztok.Van 1 eladó StylMartin kék cross csizmám.Mérete 43-as. Nagyon szép állapotban van nemsokat volt használva.Talpa nicns elkopva. Ára:12ezer
Akit érdekel emailt írjon:adam9210@freemail.hu