Fütyülni nem fütyül, de a napszemüveg mechanikája a sisak tetején szélzajt kavar, ez tény. Nekem olyan van, HJC mittomén, hányas, Abyss, vagy mi. Viszont a sisak maga kényelmes, jól fog, és nekem, aki sohasem hord napszemüveget, nappal szemben vagy vakítóan szikrázó hóban kimondottan hasznos lecsukni.
Sajnos kevés a napszemcsis sisak, a HJC napszemüvegese nemhogy zajos, hanem fütyül 120 felett(ismerős véleménye). Ha valakinek más a tapasztalata vele, megoszthatja...
Igazábol akkor jársz jól ha bemész és megkéred őket hogyha leteszed az árát hadd vidd el kipróbálni,ha más nem a mintadarabot odadják,és egyböl látod hogy orkán van e benn vagy kéényelmes és csendes e
A többi rizsa egy nagy büdös porhintés,hogy üvegszál vagy kevlár meg karbon,tökmindegy(egyébként a fizikai tulajdonságaik szinte megeggyeznek)
Nem,de ez a scorpion valszeg az.. Nézegessetek hjc-t inkább.. Árához képest fasza sityakjai vannak.. De nemá ilyen nevenincs szarokkal jöjjön má mindenki...
Én is csak most találtam a márkára a superzone oldalán.
Ezt irják róla:
ScorpionExo-1000
Alapanyag:Üvegszál /Kevlar®
Súly: ca. 1590 g
Rostély: Everclear® karcmentes, tiszta, páramentes beépített napszemüveg karcmentes, szinezett
Szellőzés: első, oldalsó és felső szellőző, belső keringetés
Belső rész: Kwikwick®-belső bélés, szellőző, önhűtő rendszer
Zár: Bilincses zár
Szabvány: ECE 22.05
Extra: HelmetPump®-System Kép videó
Mivel a Reebok-pump totális bukta volt a Reebok cégnek,eladták a minipumpa gyártó gépsort egy sisakgyártó cégnek igy született meg eme csoda
Pumpálható belsejű sisak Mindjárt elhányom magam
Bocs csak tréfáltam fogalmam sincs milyen,igazábol már a neve is gagyi ezért irtam,nem is hallotam róla olyan vacak,ugyanis amiről én nem is hallotam az csak vacak lehet
h
Én ebben az árban vettem májusban ugyanilyen csizmát.
Motoroztam benne 5000km-t. több órát sétálgattam ácsorogtam pl. a ringen, a tapasztalatom pozítiv. A sarok nem kopik, a bőr minimálisat tágul, rendszeresen tisztítgattam, így nem is repedezik. Amikor megvettem annyira passzolt a méret, hogy majdnem filóztam, hogy nagyobbat vegyek, de nem tettem. Az elején így néha kényelmetlen volt, de most már tökéletes. Tágult a lábszár része is, de ez bőrnél ugye természetes, főleg ha sokat gyalogolsz. ez volt az első csizmám a véleményem szubjektív. Ajánlom.
Szia!
Tavasszal vettem a gatyát és kb 2 hónapot használtam mert eladtam a mocit.
Az újhoz meg nem jó+van másik.
Van rajta egy sérülés az ágyéki részen ahol a cordura találkozik a bőrrel ,ott megszakadt ,azért adom ennyiért én még 45 ért vettem.Kérésre megcsináltatom mert találtam egy frankó bőrös szabót ,de akkor + 3 rugera..
Ha valaki tud ilyen árban. jobb képességű illetve jobb minőségű cuccot, akkor szintén írhat, illetve a diadora csizmáról főleg véleményt, mert még sosem volt ilyen márkájú ruházatom...
Sziasztok, most akarom magam karácsonyra meglepni egy új bukósisakkal, csizmával és kesztyűvel, a csizmát meg a bukót már ki is néztem, csak véleményeket szeretnék róla. íme:
Én is a motorkiállításra várok mert ott szeretnék majd ruhát venni. 2 részes Berik-et. Nekem azt mondták az ismerőseim akik voltak hogy kb olyan áron lesznek a cuccok mint a mostani téli akcióknál. Szóval ha megvan már rá most a pénzed megveheted mert ennél olcsóbb valószínűleg nem lesz. Én viszont pénzhiány miatt most várok.
Sziasztok.Van 1 eladó StylMartin kék cross csizmám.Mérete 43-as. Nagyon szép állapotban van nemsokat volt használva.Talpa nicns elkopva. Ára:12ezer
Akit érdekel emailt írjon:adam9210@freemail.hu
esetleg valami más hasonlo terméket tudtok?
A többi rizsa egy nagy büdös porhintés,hogy üvegszál vagy kevlár meg karbon,tökmindegy(egyébként a fizikai tulajdonságaik szinte megeggyeznek)
Ezt irják róla:
ScorpionExo-1000
Alapanyag:Üvegszál /Kevlar®
Súly: ca. 1590 g
Rostély: Everclear® karcmentes, tiszta, páramentes beépített napszemüveg karcmentes, szinezett
Szellőzés: első, oldalsó és felső szellőző, belső keringetés
Belső rész: Kwikwick®-belső bélés, szellőző, önhűtő rendszer
Zár: Bilincses zár
Szabvány: ECE 22.05
Extra: HelmetPump®-System
Kép
videó
Pumpálható belsejű sisak Mindjárt elhányom magam
Érdekelne, hogy kinek van tapasztalata SCORPION EXO-1000 sisakkal kapcsolatban.
Köszi.
Én ebben az árban vettem májusban ugyanilyen csizmát.
Motoroztam benne 5000km-t. több órát sétálgattam ácsorogtam pl. a ringen, a tapasztalatom pozítiv. A sarok nem kopik, a bőr minimálisat tágul, rendszeresen tisztítgattam, így nem is repedezik. Amikor megvettem annyira passzolt a méret, hogy majdnem filóztam, hogy nagyobbat vegyek, de nem tettem. Az elején így néha kényelmetlen volt, de most már tökéletes. Tágult a lábszár része is, de ez bőrnél ugye természetes, főleg ha sokat gyalogolsz. ez volt az első csizmám a véleményem szubjektív. Ajánlom.
Tavasszal vettem a gatyát és kb 2 hónapot használtam mert eladtam a mocit.
Az újhoz meg nem jó+van másik.
Van rajta egy sérülés az ágyéki részen ahol a cordura találkozik a bőrrel ,ott megszakadt ,azért adom ennyiért én még 45 ért vettem.Kérésre megcsináltatom mert találtam egy frankó bőrös szabót ,de akkor + 3 rugera..
HJC FG-15 ENTRAP sisak ----------37990Ft-ért
3 rétegű üvegszál+spectra+kevlár héjszerkezet
szélzajmentes kialakítás
többpontos professzionális szellőzőrendszer
matt fényezés
"SILVER COOL" kivehető és mosható antiallergén belsőrész
kényelmes, stabilan tartó arcpárnák
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló
illetve a csizma:
Diadora Eagle FX csizma ---------- 39990 Ft-ért
bőr felsőrész
szellőző MESH hálós bélés
extra lágy Polymer párnázás
Skywalk dupla sűrűségű, csúszásgátló, olajálló talp
boka megtámasztás, boka protektor
sípcsontprotektor
cserélhető Magnesium orrkoptatók
Viszont szülinapom+ karácsony lessz
Én is a motorkiállításra várok mert ott szeretnék majd ruhát venni. 2 részes Berik-et. Nekem azt mondták az ismerőseim akik voltak hogy kb olyan áron lesznek a cuccok mint a mostani téli akcióknál. Szóval ha megvan már rá most a pénzed megveheted mert ennél olcsóbb valószínűleg nem lesz. Én viszont pénzhiány miatt most várok.
Akit érdekel emailt írjon:adam9210@freemail.hu