Hali!
Muszály volt!elmentem olaszba túrázni, találoztam németekkel és nagyon nevettek meg csoválták fejüket amikor elmentek mellettem. Kérdezik hogy slick gumim van? Mondom nem. Megnéztem aztán már a szövet is kilátszott.Pedig amikor elindultam semmi baja nem volt 100 km-rel késöbb meg már ilyen volt.Az utolso 100 km-t már csak lábujj hegyen mentem. És akkor tesómmal hozattam itthonról egy használt D 209est. És majd tavasszalveszek új garnitúrát. Ja és a gumisnál megnéztem amit levett 208ast. Már volt javitva. Tehát már ugy vettem de kivülről semmi sem látszott. Nálam 7000et ment el, elötte max 2000 km lehetett benne. Nálad akkor jobban birja
Ez nem feltétlenül azt jelenti hogy nem postázza el MO-ra. Erre van az "ask seller a question" funkció a terméklapon, ahol tudsz kérdezni az eladótól ha szépen megkérdezed tőle lehet hogy elküldi neked csak a postaköltséget se feldd el megkérdezni.
Sötétitett plexivel + átlátszó plexi,orvédő kis sérülés a jobb oldalán! Képeket igény szerint tudok késziteni! irány ár érdeklődni:cuccos2@citromail.hu tel:06202046134
nem,szerintem kijelzi nekik hogy magyarból netelsz és azért irják hogy ide nem!ha angliábol néznéd lehet oda okés lenne,Mindig az eladó határozza meg hogy hova adja el a cumóját!
Nekem ilyen van 2004 óta. alig mentem benne 60 ezer kilométert, kényelmes, egyedül a cipzárját kellett kicserélni. Ha van a méretedben, csapj le rá bátran!
én is tavasszal cserélek, mikor kezdődik a szezon, diablo corsa lesz fent kiváncsi leszek rá,,,
még egy ilyen és asziszem be vok b.szva
Ezen már látszik!
Muszály volt!elmentem olaszba túrázni, találoztam németekkel és nagyon nevettek meg csoválták fejüket amikor elmentek mellettem. Kérdezik hogy slick gumim van? Mondom nem. Megnéztem aztán már a szövet is kilátszott.Pedig amikor elindultam semmi baja nem volt 100 km-rel késöbb meg már ilyen volt.Az utolso 100 km-t már csak lábujj hegyen mentem. És akkor tesómmal hozattam itthonról egy használt D 209est. És majd tavasszalveszek új garnitúrát. Ja és a gumisnál megnéztem amit levett 208ast. Már volt javitva. Tehát már ugy vettem de kivülről semmi sem látszott. Nálam 7000et ment el, elötte max 2000 km lehetett benne. Nálad akkor jobban birja
vagy valaki tud infót adni?
Látom neked is ilyen ruhád van! Honnan lehet venni vagy szerezni ilyet és menyibe kerül kb?
a végén vettél uj gumit hátra? alattam a 208 eddig 8500at ment de még 1,6 mili van rajta
Ez mit jelent, hogy magyarba nem szállitanak?Miért van ez sok helyen külön kiirva?Mindenkit molesztáltok?
End time: Nov-08-08 15:12:58 PST (1 day 3 hours)
Shipping: To Hungary -- Not specified
Ships to: United States
Nadrág 15e,Kabi 15e!
Hívj telefonon megegyezünk!
06303386890
Eladó Hein Gericke 40es bőr ,túranadrág.
Kawasaki bőrkabát ugyanitt (s)-es csajmérteben
Képek:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://www
.kepesmotor.hu/motor...
Ez a csimma megér ennyit?merhogy 2005ös...
ok
dollárban!