Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én bunkó módon palmolive tusfürdő és mosogatószivacs lágy részét használva lemosom a ruhát minél kevesebb átnedvesedést okozva, leöblítem tiszta vízzel és gyorsan szárazra törlöm. Aztán lehet rá kenni mindenféle bőrápoló dolgot....Eddig bevált.
Szevasztok!

Egy olyan kérdést dobnék fel. Ugye lassan vége a szezonnak. Így a motor megy téli álmot aludni, továbbá a ruha is. Nos az év folyamán eléggé megsinlődte a bogárhadakat és minden egyéb olyan dolgot ami légi bombázás útján került a ruhára. Így azt is ajánlott letisztítani, ápolni. A nehézséget még az is okozza, hogy tartalmaz a rucim fehérbőrr részeket is.

A kérdésem már csak az, ki mit ajánl, ki mit használ. Mivel ez volt az első szezonom bőrruhában, így semmilyen tapasztalatom nincs. Ezrét szívesen fogadok tanácsokat. Kössze!
Erről a véleményemaz, hogy ha a hirdetést átnyálazod, hogy 50-ért eladta valaki valakinek és az most 63-ért árulja asszem.....egyéb kérdés
Üdv!

Nekem is lenne egy kérdésem: lassan tervezek egy bukót venni, s megköszönném, ha valaki tudna segíteni dönteni, esetleg leírná a tapasztalatait.

Versenyzők:

Lazer Tornado Racing
Nitro N311-V
Nitro N1600-VN

A Lazer most akciós, a másik kettő közül a 311-es az ára miatt csábító.

De ha van tipp 40 ezer pénzig, azt is szívesen veszem.
Jó reggelt mindenkinek! :)

Ruha kérdésben ki van otthon? Nem feltétlen újra gondolok, szóval 1-2 régebbi model is lehet. Kire dobhatnék rá egy mail-t ilyen ügyben? Mellékelve 1-2 link, olyasmire lennék kíváncsi, h milyen kategória (mint ahogy most taglalva volt az Octane, meg a Vector), vélemény ár-értékről, esetleg tapasztalat.

Kkthxbye, szép napot! ^^
erről vmi vélemény?
Igen ez minden mással is igy van sajnos ....
Egy átlag amerikai mennyit keres (X USD)? Egy átlag magyar mennyit keres (100.000 Ft)? Ehhez vonatkoztatva a helyi árakat szerintem ha behelyettesítjük az X helyére a megfelelő számot akkor ki fog derülni, hogy ki mennyi azonos típusú Alpin ruhát bír venni a fizetéséből. Szerintem az amerikai 2-t a magyar felet vagy harmadot.
Vagyis 5:10 pm EST ja...
Azért az ne felejtsük el hogy itt 699. USD a legolcsóbb Alpinestars, akciósan 600 USD. amit otthon megmérnek a Pardinál 200 kilóba vagy felette ha nagyon nem megy a cucc akkor elkezdi akciózni azokat amely méretek nem mennek .
Egy "jobb" alpin egyrészes 890-1100 USD között van ami perforált kenguru-marha mixből.....
Nálad még csak 17 óra 04 perc
Igen......árban is elég jók....nem a HUN szegény népnek lett kitalálva.
Ami már jónak mondható az RC-1 vagy az MX 2008-as és a 2009-es is.
POHI
Olyat hallottam hogy január 1-től szigorítják a korhatárokat a jogsinál
Igaz ez?
Ő bocsánat eliratm igen kolléga OCTANE igy igaz...
De még akkor is jobban kellene ha tényleg belépőszint, mert a Dainese az a felsőbb szinteken éri el ezt a Vector belépőszintet...
Az az octane nem? A vectoron legalább válműanyag van már....
Lentebb irtam az egyik post-ban hogy a Vector az ALPINESTARS "belépőszintü ruhája"
Van ducatis a németeknél valami 350 Euro....
A talp mintázat más és a redők sűrűbbek a v2-n.....meg a koptató nagyobb....
A puma 1000-et felveheted mindenféle motorra,a puma 1000 v2-őt pedig csak v2esre
Ti láttok más különbséget?
Mennyi ez itthon, mert kint nagyon drága. És mi a különbség a puma 1000 és a puma 1000 v2 között? Csak a koptató az orrán? Mert más különbséget nem láttam.....
Hát e szerint kalibráld be. Nekem Suomy-ból tökéletes az 54-es de alpinból 56-os kellene. 185 cm vagyok és 100 kg-ról most le vagyok fogyva 86-ra.
Én már kirobbantottam itt asszem két vitát, most kussolok inkább.....