Én bunkó módon palmolive tusfürdő és mosogatószivacs lágy részét használva lemosom a ruhát minél kevesebb átnedvesedést okozva, leöblítem tiszta vízzel és gyorsan szárazra törlöm. Aztán lehet rá kenni mindenféle bőrápoló dolgot....Eddig bevált.
Egy olyan kérdést dobnék fel. Ugye lassan vége a szezonnak. Így a motor megy téli álmot aludni, továbbá a ruha is. Nos az év folyamán eléggé megsinlődte a bogárhadakat és minden egyéb olyan dolgot ami légi bombázás útján került a ruhára. Így azt is ajánlott letisztítani, ápolni. A nehézséget még az is okozza, hogy tartalmaz a rucim fehérbőrr részeket is.
A kérdésem már csak az, ki mit ajánl, ki mit használ. Mivel ez volt az első szezonom bőrruhában, így semmilyen tapasztalatom nincs. Ezrét szívesen fogadok tanácsokat. Kössze!
Ruha kérdésben ki van otthon? Nem feltétlen újra gondolok, szóval 1-2 régebbi model is lehet. Kire dobhatnék rá egy mail-t ilyen ügyben? Mellékelve 1-2 link, olyasmire lennék kíváncsi, h milyen kategória (mint ahogy most taglalva volt az Octane, meg a Vector), vélemény ár-értékről, esetleg tapasztalat.
Egy átlag amerikai mennyit keres (X USD)? Egy átlag magyar mennyit keres (100.000 Ft)? Ehhez vonatkoztatva a helyi árakat szerintem ha behelyettesítjük az X helyére a megfelelő számot akkor ki fog derülni, hogy ki mennyi azonos típusú Alpin ruhát bír venni a fizetéséből. Szerintem az amerikai 2-t a magyar felet vagy harmadot.
Azért az ne felejtsük el hogy itt 699. USD a legolcsóbb Alpinestars, akciósan 600 USD. amit otthon megmérnek a Pardinál 200 kilóba vagy felette ha nagyon nem megy a cucc akkor elkezdi akciózni azokat amely méretek nem mennek .
Egy "jobb" alpin egyrészes 890-1100 USD között van ami perforált kenguru-marha mixből.....
Mennyi ez itthon, mert kint nagyon drága. És mi a különbség a puma 1000 és a puma 1000 v2 között? Csak a koptató az orrán? Mert más különbséget nem láttam.....
Egy olyan kérdést dobnék fel. Ugye lassan vége a szezonnak. Így a motor megy téli álmot aludni, továbbá a ruha is. Nos az év folyamán eléggé megsinlődte a bogárhadakat és minden egyéb olyan dolgot ami légi bombázás útján került a ruhára. Így azt is ajánlott letisztítani, ápolni. A nehézséget még az is okozza, hogy tartalmaz a rucim fehérbőrr részeket is.
A kérdésem már csak az, ki mit ajánl, ki mit használ. Mivel ez volt az első szezonom bőrruhában, így semmilyen tapasztalatom nincs. Ezrét szívesen fogadok tanácsokat. Kössze!
Nekem is lenne egy kérdésem: lassan tervezek egy bukót venni, s megköszönném, ha valaki tudna segíteni dönteni, esetleg leírná a tapasztalatait.
Versenyzők:
Lazer Tornado Racing
Nitro N311-V
Nitro N1600-VN
A Lazer most akciós, a másik kettő közül a 311-es az ára miatt csábító.
De ha van tipp 40 ezer pénzig, azt is szívesen veszem.
Ruha kérdésben ki van otthon? Nem feltétlen újra gondolok, szóval 1-2 régebbi model is lehet. Kire dobhatnék rá egy mail-t ilyen ügyben? Mellékelve 1-2 link, olyasmire lennék kíváncsi, h milyen kategória (mint ahogy most taglalva volt az Octane, meg a Vector), vélemény ár-értékről, esetleg tapasztalat.
Kkthxbye, szép napot! ^^
Egy "jobb" alpin egyrészes 890-1100 USD között van ami perforált kenguru-marha mixből.....
Olyat hallottam hogy január 1-től szigorítják a korhatárokat a jogsinál
Igaz ez?