Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
ennek magyarországon mi a neve? http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

előre is köszi!
jár hozzá.
Üdv az uraknak!

Eladó lenne egy cross csizma...ha esetleg érdekel valakit.
FORMA TERRAIN (fekete) kb: 5-6 alkalommal használt, teljesen újszerű. 45-ös méretben. (Új ára: 34.000Ft)
18.000Ft-ért.
Érdeklődni: blackedition@freemail.hu
Olyan pinlock-ot vettem, amiben gyárilag volt. Először a nő külön akart adni az imetbe, de a másik srác mondta neki, h van olyan is nekik, amihez van gyárilag csomagolva, így azt vettem meg. De van nekik külön is, szóval tudnak adni ha kell.
Pöcköket honnan csöveztél? Vettem anno a Raid II-höz pinlockot, de asszem nem járt hozzá....
A pinlock rendszert nem minden gyártó alkalmazza. Valahol (Shark pl.) a plekó gyárilag kezelve van valami párataszító bevonattal. A legtöbb nagy cég (Arai, Shoei, Nolan...) támogatja ezt a szabványt. Az Európában kapható ilyen márkájú sisakok plexije pinlock-ready, vagyis van rajtuk két kis pöcök, amik közé a fóliát bepattintod. Maga a fólia viszont nem minden esetben jár a gyári plexihez, néha meg kell ezt venni külön. Ára 6 rongy körül per darab.
köszi ezt a pinlock tájékoztatást
akkor érdemes egyből ilyen bukót venni amiben ez benne van
mert én még az állvédő nélküli sisak plexit is képes vagyok belihegni
Ki mennyiért tudna beszerezni olcsóért Forma Dominator, vagy Composite krosszcsizmát?
Elsősorban fehér érdekelne, ja és 45-ös méretben, vagyis US 11-es.
Hát én ma ezzel örvendeztettem meg magam. 300 fontból kezemben lesz egy hét múlva... Ajánlom figyelmetekbe az angol béjt. Múltkor elfelejtettem ránézni egy spidi rucira a lejárat előtt és basszus, senki nem vitte el a kikiáltott 150 fontért....
Üdv.Cross szemüveg FOX main pro uj 1x sem használt.Ár:10eFt(alkudozoknak 12EFt )Érd:Tel: 06703645442 vagy tzr250rc@citromail.hu
Itt jól látszik is.
ez egy betét a plexi belső oldalára, amit két pöcök rögzít. A plexi és e között levegő reked meg, ami meggátolja, hogy bepárásodjon a plexi.
ez a pinlock micsoda?
zhx!
Viccelsz...? Ott még a kerítés is kolbászból van, szóval persze hogy nem párásodik be Na de a viccet félretéve, én múltkor ugyanezen gondolkoztam. Aztán arra jutottam, vagy páragátlóval kenik be, vagy nem tudom Merthogy párásodik nekik is, az biztos (legalábbis egyes államokban). Meg ebay.com-on pl. én egy darab pinlock ready-s plexit se láttam még...
dehogy kezdődik, tudom én azt...de ha veszel egy gyári pinlockos plexit akko is:)
Nem értem amúgy, az USA-ban nem párásodik be a plexi?
Naná Muszáj volt. Ha megálltam, rögtön párásodni kezdett, úgyhogy meg kellett csinálni. Nem nagy kunszt, két lyuk az egész. Igaz pontos méret vagy gyári sablon nélkül(van gyári DIY kit-es pinlock, abba van hozzá rajz/sablon is meg minden ami kell, csak szerintem olyat itthon nem lehet kapni) kicsit nehézkesebb ugye, de megoldható kb. 15 perc alatt...
Egy csavarbehajtóval és egy 2,5-es fúrószárral átfúrtam a megfelelő helyen a plexit, beleraktam a kis műanyag tartókat(a külső takaró biz-baszt rá is ragasztottam) és beleraktam a pinlockot. Előtte persze bele kell próbálni, hogy hova kell fúrni az első lyukakat, hogy kb. középen legyen, aztán ha az megvan, akkor berakod a pinlockot és akkor már be tudod jelölni a másik furat pontos helyét is. Szerintem tök egyszerű, és most már egyáltalán nem párásodik, soha
Mail ment.
"melyik" ....bocsesz..
Fontos a pontos méret és szín, mert ettől is függ az áruk nagyban. Írd meg e-mail-ban mejik érdekel konkrétan és mekkora a lábad.
Kereskedő Guruk!

Milyen árban tudtok beszerezni
- Oxtar TCX Pro 2
- Forma Dominator
- Fox F3

csizmákat?

Itthon még az akciós árak is sokkal magasabbak, mint Ámerikában ugyanezen termékek árai.
Hello
Eladó egy vadonatúj SHIFT PRO cross ruha szett (gatya+ mez)!
Mérete:34/L
Ár:20000Ft
Érd: 06703918024 v. four.you@freemail.hu
Bocsi, félreértettelek
Apa kezdődik.. De ha még ráköltöm a pinlock árát,akkor is bőven félár alatt vok
amuit te használsz lehet, de a magyar gyárilag pin lockos....
M-es volt jó a krumpli fejemre. Mondjuk már megvan, honnan veszem, csak gondoltam kikérdezem a fórum véleményét is, mielőtt elhozom.