Nekem volt. Egy Yamaha Bulldogon használtam. Azon jó volt, de egy ezresen már nem tudnám elképzelni, zajos, párásodik az üveg, a szél mindenütt befúj... Nem erre a célra találták ki, városban poroszkálni nagyon kellemes, de kivülre már nem ajánlanám.
Valakinek van a fent nevezett sisakbol? Hetvegen keszulok venni egyet (fel eve vivodom, hogy mit is akarok). Minosegre teljesen OKnak tunik, egyedul az orreszen az a szivacsos szovetszeru dolog nem tetszik, nem fog szetjonni az elso evben? Tudom, hogy nem jol szellozik, meg draga, de nagyon jol nez ki, a kenyelmetlensegeket inkabb elviselem, mint a tojasformat.
Vett mar valaki ilyet 1000-es motorhoz? Megesik, hogy 180-at megyek folyamatosan, de a vegsebessegen (260) sem szabadna leszallnia a fejemrol.
Neztem meg a Craft-ot is (Shox most kezdi forgalmazni), de nem nyithato es gyengebb minoseg. minimum 30 bukot felprobaltam tavasz ota :)
Badzoli teljesen jól informált, a dangertől vettem, igaz a szegedi yamahásokon keresztül, de ugyanannyiét adták, mert vmi szerződésük van egymás között... 145 volt esetleg a miller számát meg tudom adni, vagy az email címüket.
20 ezerért tudok ilyen dzsekit szerezni neked (milyen méretben kéne?).Nekem van egy ilyenem kékben XL-es méret,párszor használt,de nekem picit kicsi (én 183 cm magas vagyok és 80 kg) 17 ezerért,ha kell a tied.
Szerintem is városban nagyon tuti,mondjuk városon kívül sem volt nagyon rossz,de tényleg zajosabb a zárt sisakoknál...