Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt!
Szerintem is városban nagyon tuti,mondjuk városon kívül sem volt nagyon rossz,de tényleg zajosabb a zárt sisakoknál...
Nekem volt. Egy Yamaha Bulldogon használtam. Azon jó volt, de egy ezresen már nem tudnám elképzelni, zajos, párásodik az üveg, a szél mindenütt befúj... Nem erre a célra találták ki, városban poroszkálni nagyon kellemes, de kivülre már nem ajánlanám.
Necsináld Megfúrtad?
Boxer V-öt találtam olyan 80.-ért kb. s,m,l,xl simát olyan 70.-ért, de a pontos postadíjat nem tudom, ez olyan kb. ár.
Ezt a buksit eddig senki nem dicserte... Nem adnak egyet probakorre?
Azt nem írtad mekkora kellne.....
Hello!

Roof Boxer

Valakinek van a fent nevezett sisakbol? Hetvegen keszulok venni egyet (fel eve vivodom, hogy mit is akarok). Minosegre teljesen OKnak tunik, egyedul az orreszen az a szivacsos szovetszeru dolog nem tetszik, nem fog szetjonni az elso evben? Tudom, hogy nem jol szellozik, meg draga, de nagyon jol nez ki, a kenyelmetlensegeket inkabb elviselem, mint a tojasformat.

Vett mar valaki ilyet 1000-es motorhoz? Megesik, hogy 180-at megyek folyamatosan, de a vegsebessegen (260) sem szabadna leszallnia a fejemrol.

Neztem meg a Craft-ot is (Shox most kezdi forgalmazni), de nem nyithato es gyengebb minoseg. minimum 30 bukot felprobaltam tavasz ota :)
Hali és hó.44-es Vertigo Corsa Air a képen látható ezüst-fehér színben 65pénz,de ebből sajna alku nincs.
Koszi az infot, sikerult megszereznem az elerhetoseguket!
Badzoli teljesen jól informált, a dangertől vettem, igaz a szegedi yamahásokon keresztül, de ugyanannyiét adták, mert vmi szerződésük van egymás között... 145 volt esetleg a miller számát meg tudom adni, vagy az email címüket.
eladó cross bukó teljesen vadonat új!
akár postán
ára 14 200 ft
érd:06 202066067
Fitti kis vasad van, gratula!
Thx!
MIVV dobokat a Danger árul. Keresd MilleRR-t, vagy Daniboyt!
Ez nem kifejezetten gixeres, de szinben jol passzolo profi motoros kabat, XL-es:
http://www.vatera.hu/tschul_mo...
Nincs mit.

OFF: hol vetted a mivv dobot?
köszi szépen
Hi mindenkinek megtudnátok mondani, hogy schuberth sisakot hol lehet kapni m.o.-on?
Ha 190 cm magas vagy és 105 kg,akkor 100% hogy az XL-es dzseki kicsi neked!
engem gsxr-es dzseki érdekelne ha tudsz szerezni! 183cm és 83 kg vagyok!
190/105 Az XL lehet nekem is kicsi akkor...
Hello Thommy!

20 ezerért tudok ilyen dzsekit szerezni neked (milyen méretben kéne?).Nekem van egy ilyenem kékben XL-es méret,párszor használt,de nekem picit kicsi (én 183 cm magas vagyok és 80 kg) 17 ezerért,ha kell a tied.
Köszi!
Coyote! 115.000.- Ft