Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy mi?
Faszt,ahhoz nincs kedvem EM247861445US www.usps.com oldalt a track&confirm alatt tudod megnézni a kóddal
Jóhogy szólsz most néztem mélt,18.-án elküldték. Mindjá küldöm mélbe nyomkövetést
Jó estéket uraim! Hagárol valami hír?
Megvan Holnap dobok picturét.. Randa
Lassú vagy már válaszoltam is
Na akkor mégis csak ráhibáztam egy kicsit
apám volt vasutas, már nyugdíjas
pohi, mail elment
Aham....ő is vasutas
Nézz el a kymco topikba 21-es hozzászólás,az M41 2152 ismerős betű és számkombináció
ezen már én is gondolkodtam, mivel tényleg nem Szécsénytől 10 km -re lakom.
Majd jelentkezem e-mailben ahogy ígértem.
miért, mi az ami jár abban a kis buksidban?
miért mire gondolsz?
M41 2152 ! Ugye ezek a számok nem azt jelentik amire gondolok?
Te merrefelé laksz? Mert nincs kitöltve az adatlapod így nem tudom......ha nagyon messze akkor ha kell feladom utánvét, azért ne motorozz több száz km-t
Mondjuk én az ő fordítógépére gondoltam....ami a krixkraxból normális betűt csinál
Hali Kbc sisakokról van valakinek tapasztalata?
Vagy RR Speed Demon-on vagy BEast-en gondolkodom.
Na igen.....akinek jól megy
Ami az Én kártyámon van név az a Federal Tax, és nem Apeh...
Befejezve az offolást: természetesen télen van itt kellemesebb idő, ritkán megy minusz 5 alá...
Hát errefelé a napokban 37 C volt árnyékban....ez a veszély nem fenyeget egyenlőre. De az tuti, hogy télen mindíg szécsényben van a leghidegebb ha figyeled az időjárásjelentést........emlékszem már vagy 20 éve volt -35 C és részegen húztam haza a barátomat aki egy üveg tömény után egy pólóban rohangált......persze 10 perc után már menni nem bírt....
Tetszett, de hidd el, Szécsényben Te jobban fázol mint én, itt a golf mellett...
Vagy a nagy hidegben alá kell venned a kucsmát