Ilyet találtam még, ez lehet kijönne 35-ből, írtam nekeik küldenek e kicsi hazánkba, ha igen akkor kérdéses a posta díja, de ha jól kalkulálok akkor belefér a keretbe, bár piros (nem fekete) és gp pro (de nem a 2008-as széria) viszont ilyenben nyomta Stoner is és ha neki megfelelő akkor mi ne panaszkodjunk nem L-es
Felraktam egyet multkor vaterára,s véletlen fix ár helyett villámárat adtam meg,igy licites lett.. 5ezerért elkelt.. csávó még kérdezgette mélbe h mikor postázom már
Jó vicc De most komolyan....a sisak amit árulok 85-ért totál zsír új, az, hogy 4x volt valaki fején maszkkal az núdli az imetnél 116 + 12 a sötét plekó + 4 a bogárháló =132.000 Ft. És akkor a 85 sok?
A másik ugyan régebbi de szép állapotú hasonló cuccokkal 70.000-ért sokalják.....60-at már kínáltak érte többen is
A sisakodról tudnál valamit mondani? Az egyik haverom Sharkot akar venni és kíváncsi lenne a tapasztalatokra. Hogy mennyire hullik esetleg szét, jól zár-e a plexi, van-e vele valami gond, ilyesmi...
Ha valaki másnak is van Shark-ja, attól is szívesen várom a tapasztalatokat. Köszi!
Szerintem is az egyébként. Ráadásul majd egy kék plexivel meg pláne Nem én tehetek róla, hogy ekkora, nem lehet mindenkinek M-es feje... De legalább tényleg észrevesznek majd, ha végre megjön... Aminek teszem hozzá épp itt lenne már az ideje...
5&sender=pcid%3D1151%26bid%3D20