Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a kesztyű linkje, ezt láttam: http://www.roleff.de/EN/EN/pro... .Azért tűnt jobbnak, mert elég jól szellőzik, és jó áron is volt.
Túrázáshoz használom a motort, csak eléggé tönkre van menve a térdem így is, nem szeretnék kockáztatni egy esést.. Nadrág fölé csatolósra gondoltam.. de ha ilyen tapasztalatok vannak :S
ja és köszi a gyors választ
Az meg milyen kesztyű, ahol nincs proti minden ujjnál? Nem is hallottam még ilyet, sztem már vagy 20 éve nem csinálnak olyat... Térdproti mihez kell? Mert ha gyorsmocihoz akarod használni farmerre mint a vagány balfaszok, akkor felejtsd el szerintem, vagy úgy jársz vele mint a cimbim, akinek mindkét térdét eltörte az esésnél elforduló tépőzáras szar.... Ha krosszozol vagy endurózol az más persze... A kesztyű ideális esetben protektoros a bütyköknél, az összes ujjpercnél és a csuklónál alul-felül. Fontos, hogy a bőrkesztyű meg fog nyúlni akár egy méretnyit is, ezért passzentosat kell venned. Kicsi se legyen mert, 100 km alatt leszedi a körmeid... Legalább a tenyerén legyen duplán varrva és az sem baj ha össze van varrva/kötve a kis- és a gyűrűs ujj kicsavarodás ellen...Ja és szellőzzön faszául...
Te tudod... Holnap keresek valami centifélét a melóhelyen...
Shoei X-Spirit,s egyéb bukók, kesztyű,bőrruha,csizma beszerzését vállalom a bolti ár alatt.Főleg alpinestars,de egyéb márkák termékei is képbe kerülhetnek. Kéréseket először mélbe kérném,aztán telefonon/személyesen lehet egyeztetni továbbiakat.
noarmy@citromail.hu
Sziasztok!
Lenne két kérdésem. Most vennék kesztyűt, kinéztem egyet, de az ujjain nincsenek protektorok. Pontosabban a kisujjon, és nagyujjon vannak lágyak, de a többin semmi.. Ez mekkora hiányosság? Mert láttam olyanokat, ahol mindegyiken vannak, de azok drágábbak is voltak..
A másik kérdésem az lenne, hogy térdprotektor vásárlásnál mire ügyeljek? Ti milyet ajánlanátok?
azért azt nem mondanám h alig ér le amugy meg megvan emelve...
puma jobban teccik a supertech nél is
Amúgy biztos, hogy ekkora skárpi kell Neked? A képeden alig ér le a lábad a gixerről....Ez a csizma kézbe fogva qrva nagy, én nem láttam még embert 190cm alatt ekkora lábbal...hacsak nem teniszezel vagy úszol naponta 3-szor...
Bocsi, elfelejtettem válaszolni... Nos. Sajna semmilyen eszközöm nincs kicsiny háztartásomban, amivel le tudnám mérni a lábam (vagy bármimet ). Annyit tudok segíteni, hogy ez a Puma féle 46-os méret eddigi párszáz cipőmből kiindulva a nagyobb 46-osok közé tartozik és elég széles és magas is. Mint mondtam, nekem nagy benga medvetalpam van és ezért volt kényelmesebb mint az alpin vagy a sidi. A Te helyedben én megfontolnám a Pardi féle Supertechet 59.9-ért sőt még a tízessel olcsóbb smx-et is, mint rizikózni a Pumával látatlanban...
erre most azt mondom h ha elmegyek kecskemétről pestre próbálni akkor én már ott meg is veszem és leszarom a 10 15 ezer ft os megtakarítást... ami neki jó nekem is jó lesz sztem, keskeny a lábam, lábfejem se nagy... tehát csak jó lesz, ha meg nem, így jártam
elég bátor vagy, ha így veszel csizmát...
az, hogy egyforma hosszú a lábatok, még nem jelent semmit, mert mindenkinek más a lábformája, és mondjuk az is lehet, hogy egyikőtöknek magasabb a lábfeje, tehát messze nem biztos, hogy ugyanazok a típusok lesznek kényelmesek mindkettőtöknek, még akkor sem, ha a méret stimmel...
de te tudod... éljen a lustaság!
centire lemérnéd h milyen hosszú a lábad? saroktól nagyláb újig.... mert akkor nem megyek el próbálni csizmát csak megrendelem ha éppen akkora lenne a lábad mint nekem vagy kicsi eltérés volna...
(én is nagy lábon élek)
Pang a fórum ezért bemutatom legújabb szerzeményem: Alpinestars SM-X dzseki, kifutó modell, de még ma is árulják pár helyen, van ahol több mint 500 euróért... Nekem 279-be fájt....Dollárban!
..a TAK-TAK-ot csak szeretnéd...
1. a féltékenységed a magánügyed
2. honnan veszed, hogy megkérte a kezem?
3. húúúú de rohadt drága fólia lenne az neked...
a levelezések jelenlegi "hangulatát" tekintve, szerintem nem lesz gond az árral...

Csak nem igent mondtál, mikor megkérte a kezed?
Thanks, Danke, TAK-TAK, MERCI, Gracie mille....
na figyu, a szállítmány még nem érkezett meg a sráchoz, úgyhogy még nem tudott pontos árat írni, de a levelezések jelenlegi "hangulatát" tekintve, szerintem nem lesz gond az árral...
odarakatom majd a 2 csomag fóliát a bukóm mellé
szeva

nem ebbe a topiba illő de mennyit mentél el eddig a z M3 mal?
Törzstagoknak bocs az ismétlésért....
Tehát: ki mit adna érte ? Viccet kéretik mellőzni... Anno bolti ár: 120.000 Ft!
Vadi új, bontatlan Shark RSX XL-es méretben eladó illetve cserélhető szinte bármire, ami 58-as (ruha, dzseki) 45-46-os (csizma), XL-es (mellvédős hátproti, protektoros farmer...)
Nincs valakinek ötlete honnan lehetne rendelni ilyen kupakot?
Itthon van....de 63 ropi...amcsiknál találtam egy helyet..17ezeréééé...de ott csak rózsaszín van
Shark S800 Butterfly White Matt

Help PLEASE!
Sidi Csimmák!

Tesssék...tessssééék!
http://www.kepesmotor
.hu/motor...
ú bazz, ez gyönyörű!Gratula!
OKS. Nagyon kösziiiiiiiiiiiiiiiii....................................
én nem, de úgy ragaszkodtál ahhoz a 3 ezerhez, nem akarok beletrappolni a lelkivilágodba...
várgyá', kértem árat a 2 csomagra, szerintem ma tutira megírja... ...aztán bezár a bazár, mert ha én egyszer elutalom a pénzt, utána már nem variálok, az tuti
csak lenne már itthon az a fólia (persze nem a bukót várom, hagyjad )
Viccelsz?