Szeretnék 2 részes bőrruhát vásárolni. Az lenne akérdésem, h a bőrkabátban eredetileg benne van egy oylan gerincvédő amit külön is lehet kapni? Mert olvastam "hát protektoros bőrkabát"-okról, de nem tudom pontosan mit is takar az írás. Tehát olyan bőrkabátot szeretnék, amiben eredetileg benne van egy "ilyen" protektor.
Létezik ilyen?
Előre is köszi!
Üdv, Frici
Ma felvettem egy HJC FG14-et.18ért adják mert utolsó darab.Egy L-es.Na nem tudom eldönteni jó e mert felvettem ZF-9ből egy M-eset az pedig irtó kicsi volt az L-ese meg olyan mint az FG-14-é.Fenének sincs kedve kimenni a kelosokhoz.
Jah ez a spoolnál volt az europarknál azt is nehezen találtam meg, ma nem voltam formában.Kérdés is lenne.A homloknál csak az egyik ujjperc vagy az se fért be állnál viszont simán tudtam rágózni és a pofámat se tolta úgy fel mint mondjuk egy másik sisak M-ese (KBC rr force az tűnt optimálisnak).Miket nézzek ilyenkor?
én pont a formája miatt nem vettem x-spiritet, na meg azért, mert pár órával a tervezett vásárlás előtt levették az fcmoto-ról a kedvenc Rainey fényezésűt...
Csak kíváncsiságból nézném meg. Igazából még közelről nem néztem körbe, mert eddig Vemaromhoz hasonlítva annyit tudtam volna mondani max h más kategória (gond is lett vna ha ugyanolyan). De Spirithez már tudnám hasonlítani.
Kinek a pap kinek a paplan...Nekem bizonygathatnád jó ideig h a Ti-Tech milyen jó akkoris maradnék Shoei-párti. És én is bizonygathatnám neked az igazam... Még jó h nem vagyunk egyformák így jól megél az összes bukógyártó cég...
Jó akkor én tapasztalatból mondok vmit: én 4 évig hordtam Vemart és se 200-nál se fölötte nem nyílt fel soha a plekó és semmi bajom nem volt vele. Most X-Spiritem van és természetesen érezhető a különbség de nem várhatod ugyanazt egy 40 ezres Vemartól mint egy 197 ezres Shoei-tól.
gondolom akkor tapasztalatból mondod h nem szar!?
nőm új vemar bukójának plexije 200 nál felnyílt... (nem lehetett vele mit kezdeni)
szted akkor? végül vett is egy suomy t....
Én nem lennék ilyen bátor... A krosszhoz annyi eszem van, mint a harangöntéshez, de a Vemar márka biztos nem szar... Valamiért a MotoGP-s Dovizioso is lecserélte tavaly a noname Shoei X-Spiritjét Vemarra....
Szeretnék 2 részes bőrruhát vásárolni. Az lenne akérdésem, h a bőrkabátban eredetileg benne van egy oylan gerincvédő amit külön is lehet kapni? Mert olvastam "hát protektoros bőrkabát"-okról, de nem tudom pontosan mit is takar az írás. Tehát olyan bőrkabátot szeretnék, amiben eredetileg benne van egy "ilyen" protektor.
Létezik ilyen?
Előre is köszi!
Üdv, Frici