Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy mondta Teaser, akár egy méretnyit is... Viszont a full kivehető bélésű kupakoknál ez nem para, 30-40 dolcsiért kapsz egy komplett belsőt, a shoeinél ráadásul 6 különböző vastagságú arcpárnából választhatsz...
lassan már megéri inkább ezekből kiválasztani valamelyiket:Katt!
Télleg,mondjuk egy shoei..legyen x-spirit..mennyit tágul?
Ha kiválasztottad a kényelmes buksit, látszólag megfelelőt (nem lötyög!), érdemes róla tapasztalatot kérni, mert vannak típusok, amik akár egy méretnyit is tágulhatnak a használattól.
Sajnos erre nincs bevált recept. A lényeg h kényelmes legyen, ne szorítson DE nagyon fontos h ne is lötyögjön összevissza. Mivel mindenkinek más a fejformája nem hinném h bárki tud bármi konkrét tippet adni, mert lehet h 1 mm eltérés vmilyen irányba azt eredményezi h amelyik sisak jó nekem az nem jó neked.
hát igen pont ez az hogy ez tetszik jó az ára, kényelmes is de nincs belőle kisebb és ilyen jól bevált közhelyekből,fogásokból akarok rájönni nem veszek e túl nagy sityakot.mik ezek a "műfogások"?Nem fér e be a fél mutatóujjamon lévó 2/3ad rágó melletti 100as szög elhajlítva 87 fokos szögbe stb...
A válasz: Mind1 milyen márkáról beszélünk a lényeg h több sityakot is fel kell próbálni abból az árkategóriából amit kinéztél és amelyiknél érzed h "iiiiiigggeeeennn ezaz" azt kell megvenni! Úgyis érzed melyik kényelmes meg melyik nem, és melyik az amiben el tudnád képzelni h akár évekig mész...
Aki akar 340 Euróért egy jó Dainese 54-es bőrruhát még 50 perce van leütni az e-bay.de -n
uj kesztyü. l-xl 12e ft
tőlem?
Én is kérek választ!
jól gondolkodsz! ...én 100 alatt vadásztam le a Dainese-t... ...igaz, kicsit kellett keresni, meg nem túl közelről jött, de még így is megérte és tökéletes...
szóval ne sajnáld az időt a keresgélésre, nem éri meg elkapkodni...
ahogy nézegettem 2 részes bőrrucikat, 80-90ért már lehet kapni. Olyan max 150körül gondoltam a rucit, nagyon max...de lehet rosszul gondolkodom
Szépek ezek a Shoei kupakok....veszek is egyet, hogy szar időben ne kelljen áztatni az RX7-em...
ne a kilót írd, hanem fogj egy centit és mérj mellbőséget, derékbőséget stb.... 1-2 oldallal korábban egy csomó nagyobb márka mérettáblázatát beszúrtam, talán segít belőni a megfelelő méretet...
...az, hogy ki mit ajánl, attól is függ, hogy mennyit szánnál rá...
igaz, felírtam! Tudnátok ajánlani valami 2 részes ruhát? 183cm magas, 70kg?
szerintem is jobban jársz, ha egy külön gerincprotektort veszel (vesevédővel egyben), no meg az sem mindegy, hogy a kabátban lévő gerincvédő kemény vagy félkemény...
...a biztonságod tekintetében pedig sose legyél lusta!
Icon Timac 2.. jó drága
szia!
Végülis igazad van! énis snowboardozok de oda nekem seggprotektor kell mert eltörtema farcsontom tavaly
de attól félek, ha csak pölö beugrok Pásztóra(tőlünk 9km) arra már lusta lennék felvenni...pedig ügye bármikor baj történhet..:S Szóval ha van ilyen Gerincprotektoros Bőrkabát, szóljatok légyszives!

Köszönöm!
Frici
Köszönöm a támogatást
Itt az én nyertesem!
Én ezt venném!
Háj! Sztem ha külön vennél egy gerincprotektort az lehet h praktikusabb lenne mert egyáltalán nem kényelmetlen ha ruha alatt hordod, meg ha külön van meg tudod csinálni azt h ha épp csak robogóval mész vhova 40 fokban felveszed a gerincprotit a pólóra és mindjárt nagyobb biztonságban vagy. Ja meg esetleg ha bármi extrém sportot tolsz (pl én snowboardozok is) akkor ahhoz is fel tudod venni ha épp őrültködni mész... Amúgy vannak olyan ruhák amikben alapból van vmi ütésre keményedő vagy akármilyen cucc a hátában (ha jól tudom)...
Beszállok én is az x-spirittel 130 a kikiáltási ár, alkudni kötelező