Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szarok....
Helló!

Van valakinek valami tapasztalata a Vemar sisakokról? Engem a Vemar VRX7 típus érdekelne!
Úgy általában jó minőségüek a Vemarok, jó ár érték arányúak stb...?
link
De mindezt úgy, hogy rokonom él kint. Ő megrendelte, majd feladta nekem.
2008-as, M-es,Új Shoei X-spirit piros-fehér Kagayama festéssel eladó!
Új ára 200ezer körül van, 130 az irányár. Alkudni persze lehet
Győrben megtekinthető,postán is elküldöm.
06/70 593-3791
noarmy@citromail.hu
Kössz!
Chriss79, légyszi nézz be ebbe a topikba...
ahhoz minek ruha?
a leglényegesebb férfi méretet nem is jelöli ?
a muttymurutty tényleg habzik... ...nálam a szmötyi mindig be szokott válni
Valami tégelyes - azt hiszem cipőápoló - muttymurutty volt. Hivatalosan bőrcuccokra, azt hiszem. Bár a habfürdő is jót tesz a bőrnek, nem kétséges.
Endoffendoffend
nekem még nem volt gondom vele sosem... ...nem lehet, hogy sima habfürdővel kented át a ruhád?
Éppen hogy...
Lehet hogy nem a megfelelőt használtam? Mindegy, már rég áttértem cordurára
mennyit kentél rá, jó ember?
Nehogy úgy járjatok mint én, esőben csak úgy habzott a méhviaszos bőrpacsmag a rucin
Utánanézek. :)
Én utánvéttel rendeltem.Akkor mi van?Majd meglátom mi?
Ha svájci bankszámlád van és onnan rendelted akkor ugye frankban fog eltűnni az összeg a számládról és az áfá-s csekket is abban fizeted be a helyi postán.
a fehérítős mókával szerintem felesleges, viszont egy bőrápolós cuccossal nem árt, mert egyrészt lágyítja a bőrt (+ táplálja), másrészt jobban védi a színét (mivel nyáron jó esetben napon vagy a legtöbbet)...
...bár őszintén szólva én még nem láttam fakult színű bőrrucit, de az okosok is ezt mondják, meg ártani semmiképp sem árt, ha gondosan ápolod a bőrt, elvégre nem fél évre veszed a cuccot...
Ne!:)
érdemes az új rucit is lekenni megelőzés céljából?
Hali Row!Neked amit rendeltél Pumát FC-röl azt euroban kellett fizetned?És az utolag kipostázott csekket?
azoknak, akiknek fehér a ruhájuk, vagy jelentős arányban van fehér rész:

a cipőápolók között van olyan márka, hogy "kiwi", ennek van egy "kiwi sport" nevű változata, ami helyreállítja a bőr fehérségét (emellett még sportcipőkhöz is jó, tehát nem csak bőr felületre); csak arra figyeljetek, hogy a színes részekre ne kerüljön, mivel fehér nyomot hagy...
...lábbelin már próbáltam, műxik, most kentem át a ruhám fehér részeit... + kapott egy adag méhviaszos cuccot, úgyhogy holnap úgy fog csúszkálni, hogy ha akarok, ha nem, kiülök a moci oldalára...
Pedig most nem kéne sokat visszaolvasni....épp ez volt a hétvége témája.
Kurva eccerű a képlet..de nem tépem már a számat..