Van valakinek valami tapasztalata a Vemar sisakokról? Engem a Vemar VRX7 típus érdekelne!
Úgy általában jó minőségüek a Vemarok, jó ár érték arányúak stb...?
2008-as, M-es,Új Shoei X-spirit piros-fehér Kagayama festéssel eladó!
Új ára 200ezer körül van, 130 az irányár. Alkudni persze lehet
Győrben megtekinthető,postán is elküldöm.
06/70 593-3791
noarmy@citromail.hu
Valami tégelyes - azt hiszem cipőápoló - muttymurutty volt. Hivatalosan bőrcuccokra, azt hiszem. Bár a habfürdő is jót tesz a bőrnek, nem kétséges.
Endoffendoffend
Ha svájci bankszámlád van és onnan rendelted akkor ugye frankban fog eltűnni az összeg a számládról és az áfá-s csekket is abban fizeted be a helyi postán.
a fehérítős mókával szerintem felesleges, viszont egy bőrápolós cuccossal nem árt, mert egyrészt lágyítja a bőrt (+ táplálja), másrészt jobban védi a színét (mivel nyáron jó esetben napon vagy a legtöbbet)...
...bár őszintén szólva én még nem láttam fakult színű bőrrucit, de az okosok is ezt mondják, meg ártani semmiképp sem árt, ha gondosan ápolod a bőrt, elvégre nem fél évre veszed a cuccot...
azoknak, akiknek fehér a ruhájuk, vagy jelentős arányban van fehér rész:
a cipőápolók között van olyan márka, hogy "kiwi", ennek van egy "kiwi sport" nevű változata, ami helyreállítja a bőr fehérségét (emellett még sportcipőkhöz is jó, tehát nem csak bőr felületre); csak arra figyeljetek, hogy a színes részekre ne kerüljön, mivel fehér nyomot hagy...
...lábbelin már próbáltam, műxik, most kentem át a ruhám fehér részeit... + kapott egy adag méhviaszos cuccot, úgyhogy holnap úgy fog csúszkálni, hogy ha akarok, ha nem, kiülök a moci oldalára...
Van valakinek valami tapasztalata a Vemar sisakokról? Engem a Vemar VRX7 típus érdekelne!
Úgy általában jó minőségüek a Vemarok, jó ár érték arányúak stb...?
De mindezt úgy, hogy rokonom él kint. Ő megrendelte, majd feladta nekem.
Új ára 200ezer körül van, 130 az irányár. Alkudni persze lehet
Győrben megtekinthető,postán is elküldöm.
06/70 593-3791
noarmy@citromail.hu
Endoffendoffend
Lehet hogy nem a megfelelőt használtam? Mindegy, már rég áttértem cordurára
...bár őszintén szólva én még nem láttam fakult színű bőrrucit, de az okosok is ezt mondják, meg ártani semmiképp sem árt, ha gondosan ápolod a bőrt, elvégre nem fél évre veszed a cuccot...
a cipőápolók között van olyan márka, hogy "kiwi", ennek van egy "kiwi sport" nevű változata, ami helyreállítja a bőr fehérségét (emellett még sportcipőkhöz is jó, tehát nem csak bőr felületre); csak arra figyeljetek, hogy a színes részekre ne kerüljön, mivel fehér nyomot hagy...
...lábbelin már próbáltam, műxik, most kentem át a ruhám fehér részeit... + kapott egy adag méhviaszos cuccot, úgyhogy holnap úgy fog csúszkálni, hogy ha akarok, ha nem, kiülök a moci oldalára...