Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebay,270 ojró postázva
Honnan csövezted?
58
Szééép, gratula.
Igazad van teljesen és még szépséges is.Én dönölűm is megjött
Miért?
Az enyém sem volt vész, 35 asszem. De én ezen biztos nem spórolnék annyira, a lábam múlhat rajta.
Mekkora?
ok hogy tudok dollárban is, de nemvágom ezt az egész vámos áfás dolgot hogy megy... Nem rendeltem még külföldről semmit.
Te gyúrsz, vazze?
Sajnos ez nagy rám,csak úgy mint a sisakod....a praclim L-es a kobakom meg S-es...
dollárba is tudsz 600ért de ha ennyi pízed van..
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy rendelnék az FC moto-tól egy 600 eurós bőrruhát, ott azt írják 9 euró a UPSnek, akkor a 609 eurós költségen kívül még számoljak valamivel vagy ez a vége? Tudom olvassak vissza, meg is tettem de nem áll össze!:) Köszi a választ előre is.
Peace
Továbbra is egy nyamvadt kesztyűt.
..mit szeretnél venni mekkorában?
Ja, basszus van is 200 dolcsiért alpin szaladgálós bőrdzsekijük...
De azért még bízok Britben.Am meg már több min egy hete nem volt új cumó,gondolom lassan megint lesz valami.Legalábbis remélem
Először én is azt hittem,de aztán megláttam a nekem való dolgokat.
Naaaah!Lejárt az időtök Ötletek?
Látszólag igen Fennt menjél a street sportra.. kijönnek a a kedvünkre valók Tőlük vettem a vector ruhám..
Ez bokorugróknak való, nem a Palinak...
Sziasztoook!Valaki nem tud eladó csizmát?Alpinestars sm-x vagy esetleg sidi.. vagy Forma f1,gaerne? Lehet használt is!42-es méret és oylan 35 ezer környékén!Most láttam Alpin-t 50 ért pardinál,de még nem tudom h ennyit kiakarok-e adni Várom az ötleteket és jókívánságokat:)