Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudnátok adni néhány amcsi motorosbolt címet?egy ismerősöm kint van és lehet hozatnék be vele dolgokat.Ha van vmi tuti motoros bolt címetek,akkor ne tartsátok magatokban.
Így van. Mindenben megfelelne (design,v2,ár,alkatrész...), de nagyon kucorgós. Egy közös ismerősünknek is az van...
ne törd össze gyermeki álmaim mézesmázos burkolatát
Az sv 1000 egy kényelmetlen elcseszett gép
van még haya, vtr sp1-2, tl1000, hát ha már ott tartanék, lehet nem haboznék egy fullidomos sv1000-en
én 1x belezavartam a röhatomba 1600at 1 húzamban. nem volt gáz max annyi h megette a diablo strádát hátul. sok cuccot meg minek vinni!? hisz mindenki tudja hogy vannak dolgok amiket nem lehet megvenni.... minden másra meg ott a mászterkárd
..és miben vegyen példát?
nekem is csak annyi szempontom van, hogy sport-túra legyen. Full-idom, csutka kormány, nagy kaszni...Nem sok ilyen van sajna, jelenleg zzr-1400, triumph st 1050, vfr-800...asszem ennyi. Ha kijön az új Suzi RF1000, nem fogok gondolkodni!
végy példát rólam. midnen dimenzióban nagyob bvagyok nálad, és a motorom....
gixxert nem is vennék hosszabb túrára... 2000 km fölé meg inkáb egy izmos túragépet. még jó hogy nem megyek eccerre annyit, ezért maradok a sportosabbaknál
nincsmit ok, majd feléneklem
elférni én is elférek..... mondjuk Budaörsig kényelmesen utána Tatabányáig már nehézkesen...és akkor még marad 2200 kilóméter, hogy hazaérjek eső előtt....
kösz a léleketetést
a számot majd dobd át mp3-ban, légyszi!
van ere egy dal: you...are....sooo...useful..for the toopic
gyerekek, tök jó munkát végeztem, és igenis hasznos, dicsérjetek már meeeeeeeeeeeg!
Arlen Ness mérettáblázat
na igen, de a gyorsabb elhajol
ezért írtam már korábban, hogy teljesen felesleges a kilókat írogatni, mert nagyon nem mindegy az eloszlás... meg kell fogni egy centit, aztán mérni...
hát én 185-tel még egy gixxeren v cbrF-en elférek.. z750 is lehet megoldás

Ne feledd: nagy ember nagyot üt, nem pedig nagyot esik...
jelenleg 190/110 de célom utóbbit 10-15%-kal csökkenteni... Előbbit sajna nem lehet, pedig már rég belízingeltem volna egy kis 600-as japót... Sajna így maradnak a nagyobb vasak (ZZR-1400) pedig motorilag egyáltalán nem igénylem....
plexit is le kellett venni, hogy elférjen a pipa...
...nekem csak egy 58-as Cloverem volt idáig, de úgy néztem ki benne, mint egy dagadt búvár...
én 185/90, arlenn: 52. mindenképp próbálnék, mielőtt rendelnék..
Eszerint egy 183 magas 85kilós túrista 52 és 56 is lehet