Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott nem nagyon van!
nekem is rrforce-om van, superzone-ban esetleg...
bocs, téves
Nem tud valaki KBC RR force Demon bukóhoz ilyen plexit....?
ne szóljá' bele
telefonosat?
..dehogynem, csak "száguldozásnál" én rögtön egy ezres gixerre gondolok...
nem lehet, hogy ne játsszál telefonosat?
Jahhhh ok vak Vagyok!THX!
Oda van írva mind mellé...
És mennyi?
A [9006]-os postomban arra néztem árat, amit te keresel.
Köszi a tippet!Csak bolti ár alatt akarok venni!
nem lehet, hogy a görkori kerekei érnének le?
Jo a bukóhoz,de még széttnézek,amúgy én Debreceni vagyok!Majd írok hogy kell-e vagy sem!
Köszi szépen a tippet ROW!
Row Nincs Apriliám se Robogóm viszont 125-ös Suzuki Rm cross motorom igen Csak mondtad hogy nem láttál még motorost cross csizmába száguldozni, hát miért az off roadosok nem motorosok?
Van a BAH-csomópont mellett egy robesz-kereskedés. Egyszer ott nézelődtem, mikor belépett egy hatalmas darab mogorva fickó.
Eladó: -Segíthetek?
Fickó: Sisak kell.
Eladó: Hááát, nekünk csak robogós sisakjaink vannak...
Fickó: Robogó? Arra elég a sapka....

Ez Rólad jutott eszembe... Minden tiszteletem a 125-ös Aprilia tulajoké, de másra gondoltam "száguldozásnál".....
Sajnos munka közben kifogyhatatlan vagyok a hülye ötletekből!
...hééé, a görkori tök jó ötlet! ...végre leérne a lábam a moccról...
Pedig vicces lennél műkoriban az RR nyergében...
Vagy görkoriban, akkor fel sem kell emelni a földről a lábat!
...szerintem meg nem véletlenül különböztetik meg a cross csizmákat a speed-től...
a korcsolyám is brutál jól tartja a lábam, mégsem mocira való...
Ennyi erővel sícipőben is motorozhatnál.

Szerintem a mai, modern versenycsizmák megfelelő védelemre vannak tervezve. Igaz, ezek a csizmák közel 100ezret kóstálnak, de ugyanezekben mennek a versenyzők is. Sokak szerint a Gaerne, az Alpinestar és az Oxtar (most vmi új rövidebb neve van) a legjobb, de a PUMA, SPIDI, XPD, AXO, stb versenycsizmái sem rosszabbak.
De itt most kizárólag a versenycsizmákról, illetve ezek védelméről van szó, a közepes kategóriájú, ezáltal olcsóbb darabok közel sem védenek annyit, hiszen hiányoznak belőlük a speciális merevítők, kifordulásgátlók, stb.
Row én látok egy csomó motorost cross csizmában száguldozni Pl én is cross csizmába száguldozok
Én is csak találtam a neten ezt a címet, de igen jó áraik vannak, az én 20ezres RSX plexim 12ezer lenne.
Nem túl bonyolult, kell egy hitelkártya (Mastercard, Visa).
Megkeresed, amire szükséged van, az RX7-hez az L-type plexi kell, van nekik sokféle:
-clear (legal) 35font
-light tint (legal) 35font
-dark tint 35font
-yellow tint 37font
-iridium silver 52font
-iridium purple 52font
-iridium blue 52font
-iridium gold 52font

Van, ami tépőfólia pöcökkel, vagy PinLock pöcökkel is kérhető, valamint most adnak ajándékba egy visor-bag-et is.
Kiválasztod, amit szeretnél, bejelölöd, hogy milyen pöcökkel kéred, bejelölöd, hogy kéred az ajándékot, majd beteszed a kosárba. Megadod az országot, erre hozzáadja a 12.50fontos Anglián kívüli szállítási díjat. Majd megadod az adataid és várod, hogy megjöjjön.
Neked, a light tint plexi 15ezerért érkezne meg. Hogy ez sok, vagy kevés, azt te tudod...

Én majd ősz végén rendelek, mert egy barátom nevére/címére Londonba fogok rendelni, mert UK-n belül ingyenes a szállítás, így 12.50-et spórolok.