Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Böksz... csak ne feletsd el ha hazaér a sisak akkor még jön a 20%-os Áfa!
persze, hogy új... nagyon sok kereskedő hirdeti ott is a cuccait... "eBay store"-ral rendelkeznek, tehát egy helyen meg tudod nézni a kínálatukat, aztán böksz, ajánlatot kérsz, egyezkedsz, vársz és vigyorogsz...
És az Ebay-es is új volt? Mert akkor lehet hogy én is onnan rendelek inkább.
te tudod, de vakon ne rendelj bukót! (ne feledd, nem csak a külső számít!) ..én is kereskedőnél választottam ki a megfelelő méretet, viszont eBay-ről rendeltük, mivel lényegesen kevesebbért hozzájutok, mint itthon...
Hát azt még nem tudom. Néztem már pár helyen sisakokat de nem írtam fel a címeket . Nitro, HJC meg Sharkot is néztem de az elég drága. Olyan 30-40 ezerért akarok vmilyet, felnyithatót.
Ha lehet, ne csak a márka, hanem a típus is azonos legyen, nekem a régebbi és az új SHARK is XL-es, de az RSF2 mintha kisebb lenne, mint az RSX!
Szeki! Egyet értek ZSebryvel próbálj fel az álltalad kiválassztott márkából egy sisakot aztán ha megvan a méret netenrendelsz olyat és tuti jó lesz! Csak a márka egyezzen! Amugy honnan akarsz rendelni?
Aha, hát nem szeretném ha nem lenne jó a méret. Csak azért gondoltam neten venni mert itt Szarvason nincs normális motoros bolt. De ha meg már elmegyek vhova venni és fel is tuom próbálni akkor megveszem ott, nem rendelek neten.
menj el egy üzletbe, próbálgasd fel a kinézett típusokat, aztán rendeld... szerintem...
márkánként eltérhet a méretezés, és gondolom, a felesleges köröket te is meg akarod úszni...
Hello!

Venni akarok egy új bukót. Neten sztetek megéri venni? Most S-es van de mivan ha kicsi lesz rám vagy nagy, akkor gondolom nem lehet visszaküldeni. Vett itt vki neten bukót?
Bocs ha sértő lett volna, nem úgy akartam...
Egyébként mi az ami sok 100-ért Brittől? Csak nem egy nagyobb ruci?
Megnéztem és jó bele!
Szia!Ezt én sem tudom mert nekem egy 2008-as RX7 Corsair-om van!Képet a plexiről tudnál kűldeni?Előre is köszi!
lehet, hogy akkor én balek vagyok Viszont nekem megért 20-at, hogy az örök garanciát érvényesíteni tudjam, bármi gond merül fel.
Más kategória Britt, 100-ért már nem érdekel
Hello!
Nekem van elado Arai plexim.Nem tudom jo e neked.Regebben vettem Quantum tipusu bukohoz.A papirja szerint ,inkabb leirom ahogy van:QUANTUM/SUPER ADSIS MODELL
QUANTUM/S,RX-7RR,NR
OMNI/SUPER ADSIS MODELL.
Ja meg Super Adsis Q-type.
Egyebbken enyhen fustszinu.es mondhatni karcmentes.6000-ert odaadom ha jo.
Gyere már Pohi! Mi megyünk Szabolcsékkal.
Sziasztok!Tudna nekem valaki szerezni Arai RX7-hez bármilyen,csak ne víztiszta plexit bolti ár alatt!PL egy ilyet!
Ok, köszi neked is.
Köszi feket!
Nemmegyek, mert éjszakás helyszínelő leszek, nappal meg van még pár dolog amit el kell intéznem.
Erre nem tudok mit reagálni mert maximálisan igazad van,nagyon szorított már az idő.
Tisztában vagyok vele,hogy nem volt olcsó az üzleti árához.
De már benyeltem.De viszont maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Ez egy XR-1000? Mert ha az, akkor nem volt azért olyan olcsó... Hiába 116 bolti ár, annyiért csak pár full balek veszi meg... Tudok olyan helyet otthon, ahol simán elengedik neked az áfát és akkor ugye 90 körül megáll. Az ebay-en 300 dolcsi körül kapsz ilyet és itt a fórumon meg az apróban sem sűrűn kérnek 70-80 rugónál többet az újakért...Brit ugye a 197 ezres X-spiritet adta 90-ért...
Vadonat új Arai Condor Doohan replika sisak L-es (59-60cm) méretben illetve egy szintén teljesen új IXS kétrészes bőrruha 50-es méretben eladó (méretprobléma miatt).
Érdeklődni: tel.: 06202500038, email: cressida77@freemail.hu
Hali!
A lazer onyx bukóról tud valaki valamit mondani?
Az Én bukóm üzletben 116.500HUF.