Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem monták meg a szüleim csak azt hogy 125köpcentiset elötte a legelső egy babetta azután egy simson azután meg egy qvad.
Szai Szoed2!

Milyen motort kapsz meg milyen volt előtte?
Szia!Több lehetőséged is van,egyik az hogy ha brit88 megjelenik megkérdezed nincs-e neki másik az imet-be elég jó cuccok vannak álltalába olcsón is pl. protektoros kesztyű 10.000,akkor kordruhák 25 környékén és elég tartósak csizmák is vannak 20 környékén,vagy még 1 itt a sportmotoron apróba nézelődsz van egy két jó dolog és elérhető áron persze használtak de ez nem azt jelenti hogy nem jó!
Szisztok én egy fiatal lány vagyok imádok motorozni és a barátnőm is most kapok majd egy sport motrot és nekem kell megvenni a kellékeket hozzá létszives segítsetek nekem hogy minnél olcsóban tudjam megvenni őket szeretnék venni kesztyűt bukót csizmát ruhát az nem baj hogyha használt csak ne legyen agyonra szagatva meg agyonra hasznélva előre is köszönöm a segítségeteket.
Háááát....az már sok,de nem tudom,képet tudnál mutatni,de ne női legyen?!
30000?
Oké megbeszélem még az illetővel akinek kéne és ha rábólint akkor hívlak és egyeztetünk egy időpontot próbára!
szia!
járok fehérváron, de fel kéne hívnod, hogy megbeszélhessünk valami időpontot és helyszínt.

üdv: Margo.
sztem rajta lesz h melyik évjárat meg hanyadik hét.....
vedd ki
hello

ha kiakarom mosni akordura kabátom,,, kivegyem a protektorokat vagy maradhatnak?
Valaki tudja, hogy miből derül ki az Arainál a bevarrt címkén a gyártás dátuma? Asszem nem úgy van feltűntetve, mint a dobozos tejen....hanem ki kell következtetni bizonyos számokból. De lehet, hogy tévedek. Mindenesetre csodálatos Matsudo cobra kupakom úton van hazafelé amcsiból!
Eladó de inkább csere is érdekel egy 45ös vizállo betétes 1.5éves diadora triálos csizma abszolult kényelmes viselet ajánlom triálos enduros és crossos használatra is! csere érdekel xles börkesztyü elsösorban fekete de kék .piros is lehet benne a lényeg hogy full protis legyen!
a csimma 20eft i.á.

érd:30-493-23-10
Hali!Nincs esetleg Bőrkabátod,olyan 20 környékén eladó?
Sajna ennyire nem vágom.
Valakinem nem volna véletlen egy 44-es csimmácskája sok műanyaggal?Bp
Székesfehérvár fele nem jársz? mert igazából fel kéne próbálni!
A mérete M-es, ára pedig 15.000HUF. Keveset használtam, abszolút jó állapotban van.
Itt találsz elérhetőséget is: kabát
Várpalotán van, de esetleg Pestre fel tudom vinni.
Üdv: Margo.
Helló Brit!
Nincs valami jófajta bukód m-es méretben?
De a lényeg,hogy a száz több mint baráti.
Megnéztem az euromotor oldalán a legolcsóbb ruhát,ami 219000Ft,és ebből indultam ki.De igazad van,ha kintről rendelsz,biztosan olcsóbb.
Azt esetleg nem tudod,hogy ez a ruha milyen név alatt fut?
van 220 alatt is. :)
Mi lenne a vita tárgya?