Szia!Több lehetőséged is van,egyik az hogy ha brit88 megjelenik megkérdezed nincs-e neki másik az imet-be elég jó cuccok vannak álltalába olcsón is pl. protektoros kesztyű 10.000,akkor kordruhák 25 környékén és elég tartósak csizmák is vannak 20 környékén,vagy még 1 itt a sportmotoron apróba nézelődsz van egy két jó dolog és elérhető áron persze használtak de ez nem azt jelenti hogy nem jó!
Szisztok én egy fiatal lány vagyok imádok motorozni és a barátnőm is most kapok majd egy sport motrot és nekem kell megvenni a kellékeket hozzá létszives segítsetek nekem hogy minnél olcsóban tudjam megvenni őket szeretnék venni kesztyűt bukót csizmát ruhát az nem baj hogyha használt csak ne legyen agyonra szagatva meg agyonra hasznélva előre is köszönöm a segítségeteket.
Valaki tudja, hogy miből derül ki az Arainál a bevarrt címkén a gyártás dátuma? Asszem nem úgy van feltűntetve, mint a dobozos tejen....hanem ki kell következtetni bizonyos számokból. De lehet, hogy tévedek. Mindenesetre csodálatos Matsudo cobra kupakom úton van hazafelé amcsiból!
Eladó de inkább csere is érdekel egy 45ös vizállo betétes 1.5éves diadora triálos csizma abszolult kényelmes viselet ajánlom triálos enduros és crossos használatra is! csere érdekel xles börkesztyü elsösorban fekete de kék .piros is lehet benne a lényeg hogy full protis legyen!
a csimma 20eft i.á.
A mérete M-es, ára pedig 15.000HUF. Keveset használtam, abszolút jó állapotban van.
Itt találsz elérhetőséget is: kabát
Várpalotán van, de esetleg Pestre fel tudom vinni.
Üdv: Margo.
Milyen motort kapsz meg milyen volt előtte?
járok fehérváron, de fel kéne hívnod, hogy megbeszélhessünk valami időpontot és helyszínt.
üdv: Margo.
ha kiakarom mosni akordura kabátom,,, kivegyem a protektorokat vagy maradhatnak?
a csimma 20eft i.á.
érd:30-493-23-10
Dainese 54 es bőr ruha
AGV Ti-Tech
Dainese Intruder kesztyű
Itt találsz elérhetőséget is: kabát
Várpalotán van, de esetleg Pestre fel tudom vinni.
Üdv: Margo.
Nincs valami jófajta bukód m-es méretben?