Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia női cordurakabát az mien? és mennyi az ára? képet ha tudsz rakhatnál
Row a pumádat honnan rendelted?
Ma kaptam egy 520 koronás (17k huf) számlát a UPS-től... Picit elfeledkeztem arról, hogy bár vám nincs, a helyi ÁFÁ-t sajna ki kell fizetni... Ráadásul a bruttó (hiába engedték el a friccek a német ÁFÁ-t) vételár plusz szállítási költség együttes összegére szabták ki...Így már 60 felett jár a pumám és sajna Neked sem lesz kevesebb a vertigo...
Hello!
Minőségi cuccok olcsón! Lessétek meg motorosoutlet.mlap.hu
Mindenkinek jó napot! 176cm magas vok és kb 68 kiló vékonyabb testalkat... egyrszes il. kétrészes bőrruha is érdekelne no name is jöhet minnél olcsóbban:D aki tud vmit írjon
marad a zsír

De amúgy bármelyik áruházban árulnak páramentesítő löttyöt autó szélvédőjére, a rain-x is ilyen..
kösz a tippeket.nincs vmi olyan dolog amit egy sima boltban is meg lehet venni?
Rain-X nevű lötty, rá kell kenni a plexire/üvegre és legurulnak róla a vízcseppek, foltmentesen szárad.
Régebben lehetett kapni, nem volt olcsó, de mintha nemrég láttam volna valahol megint, sárga, talán 2-3dl-es kiszerelésben kapható.
valami ilyesmi kellene neked, nem? Szerintem ez nem 5000 és többször is használaható
http://www.motorparts.hu/index...
Azért annál lehet kicsit drágább
Kend be zsírral.
Olyan kérdésem lenne hogy mit kell csinálni a plexivel hogy vízlepergető legyen?Valami egyszerű dologra gondoltam nem vmi 5 ezer ft-os kenöcsre vagy fóliára.Köszike
ment mail
Dobj mélt, hogy mennyit érne meg neked, ledumálom. ;) zsubaby@hotmail.com

Amúgy nekem is tetszik nagyon, csak nekem nagy. :(
Hehe, páromnak ez a kedvenc dzsekije (amit kinézett)
Meg a kordura ICON női dzseki..
Egyetlen baj az áruk. (mármint nekem)
Jövő héten kapok zsét, meggondolom az ajánlatodat, észben tartom.
Ő lenne. L-es méret. Alig használt. 50 körül

Kitty
Méret? Állapot? Ár?Kép?
vávává. Tudok egy rózsaszín-fehér Icon bőrdzsekit. Na?
ááá, L-es kellene
Ráadásul nem is ez a mindenboltbankaphatócsakfeketeszínvanbelőle dzseki kellene, hanem valami feltűnőbb színű..Piros, kék, rózsaszín, stb...Te mint csajos nem tudsz valami ilyesmit ajánlani?
1 db cordura, XS-es.
Zsubaby, női kabid nincs véletlen?
Bukósisakból pl a HJC-t tudom ajánlani ami olcsó és jó.
HJC bukósisakok
Akkor ezek szerint már van egy kis előélet, így tökéletes a szüleid választása!
Elsőként én is Brit88 kollégát javaslom. Illetve ha leírnád hogy mennyit szánnál rá, és van-e valamilyen elképzelésed, akkor jobban tudnánk segíteni..
Bukón mondjuk ne spórolj, meg igaz semmi védőfelszerelésen se, azok az életed védik. Ruházatban én bőrt javaslok, praktikusságból 2 részest. Csizmában az a jó amikben nehéz járni, minél jobban merev, annál jobban véd.