Ma kaptam egy 520 koronás (17k huf) számlát a UPS-től... Picit elfeledkeztem arról, hogy bár vám nincs, a helyi ÁFÁ-t sajna ki kell fizetni... Ráadásul a bruttó (hiába engedték el a friccek a német ÁFÁ-t) vételár plusz szállítási költség együttes összegére szabták ki...Így már 60 felett jár a pumám és sajna Neked sem lesz kevesebb a vertigo...
Mindenkinek jó napot! 176cm magas vok és kb 68 kiló vékonyabb testalkat... egyrszes il. kétrészes bőrruha is érdekelne no name is jöhet minnél olcsóbban:D aki tud vmit írjon
Rain-X nevű lötty, rá kell kenni a plexire/üvegre és legurulnak róla a vízcseppek, foltmentesen szárad.
Régebben lehetett kapni, nem volt olcsó, de mintha nemrég láttam volna valahol megint, sárga, talán 2-3dl-es kiszerelésben kapható.
Olyan kérdésem lenne hogy mit kell csinálni a plexivel hogy vízlepergető legyen?Valami egyszerű dologra gondoltam nem vmi 5 ezer ft-os kenöcsre vagy fóliára.Köszike
Hehe, páromnak ez a kedvenc dzsekije (amit kinézett)
Meg a kordura ICON női dzseki..
Egyetlen baj az áruk. (mármint nekem)
Jövő héten kapok zsét, meggondolom az ajánlatodat, észben tartom.
ááá, L-es kellene
Ráadásul nem is ez a mindenboltbankaphatócsakfeketeszínvanbelőle dzseki kellene, hanem valami feltűnőbb színű..Piros, kék, rózsaszín, stb...Te mint csajos nem tudsz valami ilyesmit ajánlani?
Akkor ezek szerint már van egy kis előélet, így tökéletes a szüleid választása!
Elsőként én is Brit88 kollégát javaslom. Illetve ha leírnád hogy mennyit szánnál rá, és van-e valamilyen elképzelésed, akkor jobban tudnánk segíteni..
Bukón mondjuk ne spórolj, meg igaz semmi védőfelszerelésen se, azok az életed védik. Ruházatban én bőrt javaslok, praktikusságból 2 részest. Csizmában az a jó amikben nehéz járni, minél jobban merev, annál jobban véd.
Minőségi cuccok olcsón! Lessétek meg motorosoutlet.mlap.hu
De amúgy bármelyik áruházban árulnak páramentesítő löttyöt autó szélvédőjére, a rain-x is ilyen..
Régebben lehetett kapni, nem volt olcsó, de mintha nemrég láttam volna valahol megint, sárga, talán 2-3dl-es kiszerelésben kapható.
http://www.motorparts.hu/index...
Amúgy nekem is tetszik nagyon, csak nekem nagy. :(
Meg a kordura ICON női dzseki..
Egyetlen baj az áruk. (mármint nekem)
Jövő héten kapok zsét, meggondolom az ajánlatodat, észben tartom.
Kitty
Ráadásul nem is ez a mindenboltbankaphatócsakfeketeszínvanbelőle dzseki kellene, hanem valami feltűnőbb színű..Piros, kék, rózsaszín, stb...Te mint csajos nem tudsz valami ilyesmit ajánlani?
HJC bukósisakok
Elsőként én is Brit88 kollégát javaslom. Illetve ha leírnád hogy mennyit szánnál rá, és van-e valamilyen elképzelésed, akkor jobban tudnánk segíteni..
Bukón mondjuk ne spórolj, meg igaz semmi védőfelszerelésen se, azok az életed védik. Ruházatban én bőrt javaslok, praktikusságból 2 részest. Csizmában az a jó amikben nehéz járni, minél jobban merev, annál jobban véd.