Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha lenne értelme, látnál egy csomó motorost cross csizmában száguldozni.... Én nem akarok akkorát perecelni, hogy ne legyen elég a pumám.... Ha mégsem, nem hiszem, hogy a lábfejem meg a bokám fog a legjobban érdekelni...
ja, csak kurva kényelmetlen lesz, és ráülni a motorra nem tudsz...
pont most akartam írni ez ügyben
hogy a "sportos" motoromhoz(Yamaha FZR600R) crosscsizmát veszek...asszem...sokkal masszívabbnak tűnik mint a sportcsizma,talán jobban is véd...
azért gondolkodok rajta,mert volt egy balesetem,állítólag 5ször átfordult a lábamon a motor(én nem emlékszek ) és a Dainese Vega csizmám mentette meg a lábamat...bár azóta is fájdogál...100as tuti nem lesz már...
és ha azt mondod,hogy ugyan úgy lehet a váltókart és a féket kezelni,akkor inkább ilyet veszek...mégha hülyének is néznek...féltem a lábamat
valaki esetleg tud vmit hozzáfűzni?
Hali!te innen tudsz rendelni?Vagy tu dnál segíteni nekem rendelésben esetleg:)
Nézd meg itt:
www.racevisors.co.uk
NA mindegy majd irsz ,nekem tanulnom kell,jovo heten vizsgazok.Este visszanezek hogy mi van
Egyebkent ami nekem van az enyhen fustszinu,nem koromfekete:)
NA I tt vagyok megint.Akkor jo a sisakodhoz a plexi?
Hova valosi vagy?
En Bacs Kiskun megyei,de jovo heten megyek Pestre is .
Én most vettem 40 dolcsiért sötét füst színűt. Nem éri meg ugyan 1 db-ot rendelni (én sisakkal együtt vettem..) de ha páran összefognánk(nátok), akkor ki lehet hozni az újat 7-8e Ft körül... Az irridiumos asszem 55-60 dollár. Esetleg keresd AlexCBR-t, biztos tud Ő is olcsóbban...
Tud valaki olcsón Arai RX7-hez füstzsínű vagy iridiumos plexit olcsón?
Bár neked példát kell mutatni,s nem szabad ilyet csinálni
Használt cuccnál pedig kockázatmentes ez az 50$ alatti érték,ha az eladó rábólint,s oly kedves h feladja így..
Nem hiába kérdezetem a 330 dolcsis árat + 70 szállításit a vámnál Én is ilyenre hajtok. Bár most jön egy a német e-bay-ről használtan ugyan de 55-ből itthon lesz a 122 ezres kagayama. Ha nem tetszik max. eladom 60-ért elviszik mint a cukrot.
Köszönöm szépen
Keresd meg a kipuff topikban, nagyon jó árakon hoz dobokat, rendszereket.
Felültem haverom 750-es Gixerére full cross cuccban és ugyn ugy lehetett kezelni a váltót Sőt még a hátsó féket is szerintem
Akit érdekelne a képen látható kabát: új, xl-es és az ára 94e Ft (új ára 134e Ft...) emil: jurgen@freemail.hu
hát a krosszcsizma azért pöppet jobban merevítve tartja a bokád, a krosszmotoron meg hamarabb tudod rugdosni a váltót. Ülj fel egy rendesen becsatolt krosszcsizmával egy gyorsaságira, és mindjárt nem lesz olyan egyszerű a váltás. szerintem,.
az hülyeség hogy nem tudsz benne váltani... Más a kiképezése, mivel nagyobb igénybevételnek van kitéve, nehezebb meg, nem áll jól a bőrruhához
nem tudsz benne váltani.
Miért nem jó a cross csizma a speed motorokhoz?
Mert nem ismerem Alexet
Erre vannak a TaxFree feliratos boltok. Bemész és az útleveled felmutatása után elvileg megveheted Áfa nélkül. De ezt nem teheted minden boltban. Meg van, ahol a határon kapod vissza, a már lepecsételt VAT Refund papírodra.
Elvileg igen. De USA kipuff ügyben miért nem beszélsz AlexCBR-rel?
Akoor tegyük fel bemék egy boltba külföldön és mondom az eladónak,hogy adja ide áfa nélkül,mert én hazaviszem a cuccot?