Irtam hogy Svájcba lesz a cucc...... Akkor azért nem akartad megmutatni a csizmád de már látom.hát élöben tényleg nem vmi frankó.képen nem olyannak látszik.
Hali!Én a HJC HQ-1-est használom most már a második szezonban.Megfordult már a kezemben egy két sityak a jobbik fajtákból,de kitartottam ez mellett,mert szerintem qrva jó.Könnyü,orrvédővel egyáltalán nem párásodik,és a gyári szinezett plexi nagyon tartós,nehezen karcolódik.A titánnak mondott szellőzők mondjuk elég csunyán elkoptak,de ezzel együtt csak ajánlani tudom.
Emailben tudsz rendelni. Add meg a számlázási címed, a szállítási címed, a telefonszámod és a cumót, amit venni szeretnél. 24 órán belül válaszolnak szintén mailben...
Hello!
Tudnal nekem segiteni?Ellatogattam arra az oldalra amit mondtal,de nem tudok zoldagra vergodni.Hogy lehet rendelni?Levelben vagy telefonon?Neten keresztul nem?
Sziasztok
Nem tudjátok h Oxtar-nak ez a csizmája mennyibe kerül , meg h hol lehet magyarországon kapni? Ha egyáltalán lehet ? Már kerestem annyi helyen de még nem találtam , sztem csak szimplán béna vagyok
Segítséget köszi előre is
Szép kupak, gratula! Én most bukkantam erre a boltra és nyomban csináltam is egy Paypal számlát...Most éppen utaltam rá valamicskét, amint jóváírják, 400 dolcsiért enyém az RX-7 matsudo Cobra... Stíroljátok meg. Van S-es (Pali!) RX-7 frankó fényezéssel 350-ért is, ami vámmal-áfával-szállítással megáll 500-550 dolllárból.....az meg ugye most 80 forint...
neked milyen gyakran érkezik áru? mikor várhato?
Tudnal nekem segiteni?Ellatogattam arra az oldalra amit mondtal,de nem tudok zoldagra vergodni.Hogy lehet rendelni?Levelben vagy telefonon?Neten keresztul nem?
Csak az a baj az oldalukkal , h ők sem írnak le semmi adatot a csizmáról, meg árakat sem találtam
Nem tudjátok h Oxtar-nak ez a csizmája mennyibe kerül , meg h hol lehet magyarországon kapni? Ha egyáltalán lehet ? Már kerestem annyi helyen de még nem találtam , sztem csak szimplán béna vagyok
Segítséget köszi előre is
http://stores.ebay.com/Powersp...
Dainese kesztyű
AGV bukó
Dainese Steel 2008 2 részes fekete fehér 54 es bőr ruha