Szia!Van egy 52-es vadiúj spyke kétrészes szürke-fekete-fehér bőrruhám,ami igaz nem pupos,de 100 000Ft-ban oda tudom adni.220 000Ft alatt nincs Spyke bőrruha.
Hello Brit!
érdeklődés szintjén kéne nekem egy púpos kétrészes bőroverál és egy Forma F1 csimma.Ha tudsz ilyet szerezni,kb milyen árban mozognának?(sacperkábé... )
Előre is kösz!
Ez nagyon új. Karácson előtt az Euromotornál eltessékeltek mellőlle, mert csak prototípus volt, árat sem tudtak mondani. Nekem megtetszett. Most mennyi az ára boltban azt tudod?
Helló!
Úgy látom te vagy itt a mindenes motoros cuccban. Shark(rsxf) vagy hasonló kat. Lazer;HJC középkategóriás bukót keresnék persze jó árban. Éppen az s500 is megtette volna de úgy látom abból nem volt M-es. Meg úgy tudom már el is kelltek. Szóval ha van valami ajánlatod vagy lesz írd meg. Előre is köszi.
Estleg ha valaki másnak is van ajánlata arra is nyitot vagyok.
Jelen pillanat a VertigoCorsa 89ezer pénz a forgalmazónál. Én nem egész 60ért vettem karácsony elött a FullGas-ban.
Rossz biztos nem lehet, ha annyi sok GP menő is ezt használja. Mert ezek, ahogy néztem (a sisakokkal, ruhákkal ellentétben), csupán a szinekben térnek el, meg ők esetleg a VertigoCorsaAir-t használják, ami perforált bőrből készül, egyébként ugyanaz, mint a sima VC.
75 ropi
érdeklődés szintjén kéne nekem egy púpos kétrészes bőroverál és egy Forma F1 csimma.Ha tudsz ilyet szerezni,kb milyen árban mozognának?(sacperkábé... )
Előre is kösz!
keveset használt BF márkájú női fekete szürke kordura dzsekim (hosszított fazon), kivehető béléssel, protektorokkal eladó. ujja és derekának bősége állítható.
Úgy látom te vagy itt a mindenes motoros cuccban. Shark(rsxf) vagy hasonló kat. Lazer;HJC középkategóriás bukót keresnék persze jó árban. Éppen az s500 is megtette volna de úgy látom abból nem volt M-es. Meg úgy tudom már el is kelltek. Szóval ha van valami ajánlatod vagy lesz írd meg. Előre is köszi.
Estleg ha valaki másnak is van ajánlata arra is nyitot vagyok.
Rossz biztos nem lehet, ha annyi sok GP menő is ezt használja. Mert ezek, ahogy néztem (a sisakokkal, ruhákkal ellentétben), csupán a szinekben térnek el, meg ők esetleg a VertigoCorsaAir-t használják, ami perforált bőrből készül, egyébként ugyanaz, mint a sima VC.
Ilyet tudsz hozni,41-42es?