Ha tudod, hogy milyen méretű sisak kell a fejedre Araiból, akkor innen megrendelheted: Katt ide!
19 vagy 25 euro a postaköltség, csak a pénzt kell nekik előre átutalni. Én tőlük vettem egy ilyen gyönyörűséget 400 euroért (Shoei X-Spirit Daijiro Kato replika kb két éve volt dobozban, ezért ennyi az ára 180 ezer forint helyett):
A HJC bukókon sokat dobna az hogyha használnának oldalt plexitakarót mint az arai-on pl, meg nem azt az ótvar mechanizmust alkalmaznák.. Ráadásul az 5000 ft-os bukón is ugyanaz a plexi van mint az 50.000.-ft-oson..
Hekem HJC FG-15 ös kellene.. kéék...
vaagy ARAI RX-7 Gibernau...
csak az a gáz h az áraik elég húzósak
Bár az ARAInak nem tudom az árát, de az mindig drága
nemtudtok véletlen esetleg olcsóbban?
Van hozzá plekó... Boldog-boldogtalan Louis-os dolgokat árul a Louis meg sz@rásig van Uvex bukóval. Öcsémnek Wing volt, 8-10 használat után úgy megtágult,hogy azóta szép zöld polcdísz.
Így van: drága és ritka. És még csak nem is jó. Én kéz alatt szereztem egyet tavaly, de nagyon boldog voltam, mikor a bolti ár negyedéért elment kb.10 óra használat után....
Helló
Valamelyik Superbike-ban olvastam, hogy már nem nagyon forgalmaznak itthon Uvex bukókat. Tud róla valaki vmi infót? Az itteni Yamaha boltban azt mondják, hogy forgalmaznak és van is nekik Wing Rs bukójuk, csak lehet, hogy maradt 1-2 raktáron, amit el akarnak sózni. Az ára meg elég húzós ahhoz, hogy fél év múlva ne kapjak hozzá új plekót
Hali!
Nem tud vki segiteni motor kivitelben Svájcba vagy a környékére?Olaszország vagy ilyesmi?Ha valaki motorért megy ki olaszba kifele esetleg üres kocsival?Persze nem ingyen gondoltam!Vagy ha vkinek az ismeröse akkor is szoljatok légyszi!Kösz
19 vagy 25 euro a postaköltség, csak a pénzt kell nekik előre átutalni. Én tőlük vettem egy ilyen gyönyörűséget 400 euroért (Shoei X-Spirit Daijiro Kato replika kb két éve volt dobozban, ezért ennyi az ára 180 ezer forint helyett):
Na jó nappali, Tied lehet
tudnatok ajanlani vmi nyari motorosnadragot?
kosz
Hekem HJC FG-15 ös kellene.. kéék...
vaagy ARAI RX-7 Gibernau...
csak az a gáz h az áraik elég húzósak
Bár az ARAInak nem tudom az árát, de az mindig drága
nemtudtok véletlen esetleg olcsóbban?
Valamelyik Superbike-ban olvastam, hogy már nem nagyon forgalmaznak itthon Uvex bukókat. Tud róla valaki vmi infót? Az itteni Yamaha boltban azt mondják, hogy forgalmaznak és van is nekik Wing Rs bukójuk, csak lehet, hogy maradt 1-2 raktáron, amit el akarnak sózni. Az ára meg elég húzós ahhoz, hogy fél év múlva ne kapjak hozzá új plekót
Nem tud vki segiteni motor kivitelben Svájcba vagy a környékére?Olaszország vagy ilyesmi?Ha valaki motorért megy ki olaszba kifele esetleg üres kocsival?Persze nem ingyen gondoltam!Vagy ha vkinek az ismeröse akkor is szoljatok légyszi!Kösz
és nem lenne valakinek egy női cordura kabát?jó állapotú használt is érdekel ha lehet 20 alatt érdekelne a dolog
AZ öreg hű barátunk ezt dobta ki!
GOOGLE
ELKÖLTÖZTEK!