Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Onnan állítólag elköltöztek a Bécsi útra! Egyébként Superzone...
nem, Shark
(egyébként igen)
USA?
elvileg a héten indul
Sityakod úton van már?
szia! nekem Forma Revenge csizmám van, kényelmes, semmi bajom vele... Duna Plaza-ban vettem (Superbike zone), negyven-valamennyiről volt lenyomva majdnem egy tízessel, amikor vettem... (igaz, ez nem most volt)
...szerencsére még nem kellett tesztelnem
holnap vagy holnapután úgyis be kell mennem az üzletbe, ha gondolod, meg tudom kérdezni, ha kinézel valamit...
nekem valami hasonlo va, shoxba vettem trace vagy mi a márkája, igazábol kényelmes meg jo, de ha oda kerül a sorr hogy kikell probálni tudásást hát elég siralams, nem véd tul sokat,,, érdemeseebb egyszer jobbra beruházni, mert ha történik valami akkor véd is! pl árulnak emberkék itt is néha néha ocsoé jót
Lehet én vagyok béna, de neten nem találok nagyon semmit. Sajnos azt se tudom Pesten hol nézzek utánna. Tudnál segíteni?
miért ne lenne?
Üdvözlet fórumtársak
Nitro NB101 speed csizmáról valakinek van tapasztalata?
Senkinek nincs olyan speed csizmája, ami nem volt drágább 35.000 Ft nál?Nem hiszem el, hogy ilyen árban nincs alap speed csizma.
Szeva.
Nagyon rendes vagy hogy gondoltál rám,de sajnos az én buksim S-es...(jobb esetben is)
Keresd Britt-et, nekem ilyet hoztt pirosba 10-ért..
Skacok!

Keresek"rohangálóskesztyűt"(csuklókesztyűt
)
Jó áron!
Dainese,Berik,Spyke,Arlen Ness,

Valaki tud segíteni?
A kengurubőr erősebb anyag a marhabőrnél, ezáltal vékonyabb bőrből is megfelelő védelmet kínál. Jelentősen könnyebb és drágább. Némileg puhább, de ez talán csak a vastagsága miatt lehet.
kenguru vagy marha bőrt ajáljátok? tiszta állatkinzás ez ruha vásárlás
Pali!

Itt egy L-es matsudo 400 dolcsiért! Vámmal szállítással és Áfával megáll 90e HUF alatt...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Nekem volt. Überkönig! Mint minden ami Shoei....
Hello! Tudnátok nekem Shoei Raid 2ről tapasztalatokat, véleméyeket mondani?
Hát attól függ mennyire félted az életed
Szerintem csak hasznodra válhat.
most az én motoromra(fz6n) puposat vagy ne puposat vegyek? látom előnyét? pénzben talán drágábbak
Na meg a már említett légszák de ez még ritka.
Simoncellinek vagy kinek van.
Több funkciója is van. Gerincvédő, légáramlás elősegítő, és a versenyek alatt ebben tárolhatod a hűsítő nedűt..
Szerintem gerincvédő vagy a nyak hátracsuklását akadályozza meg.
De van amilykbe légzsák is van
hellosztok

lehet hülye kérdés ,de a speed bőr rucikon mi a fene az púp
Csak sajna a valóság nem mindig az aminek látjuk vagy látni szeretnénk.Na lépek mert holnap vizsga