Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hülye vok de mi az a skárpi?Én ezt a Pumát néztem ki de nem tudom h ez a fehér 199ért már nincsen csak fekete szürke ami nincs kinn?
Valakinek esetleg egy bontatlan Shark RSX?
XL-es, kék, dobozban...
69.990HUF
megvenném Neked szívesen áfa nélkül, de sajna nem megyek haza 2-3 hónapig...
Miért trasáltok annyira a netes vásárlástól? Egy dombornyomott kártya kell hozzá, slussz... Ha ez lenne a gond és valaki nem tudná, manapság már nincs úgy megkötve a dolog mint anno (fizu a számlára jöjjön, x százezer forint letét...) Az Ersteben legalábbis utánavágják az embernek a domborkártyát, gondolom máshol is könnyű hozzájutni.
Én ezt az egy csizmát vettem az fcmoto-ról, de minden perfekt volt. Ráadásul az árfolyamok is frankók most.... Bár picit meglepődtem a skárpi színén (grau/schwarcz) arra gondoltam, a klasszikus fekete csimma jön szürke csíkkal, ehelyett az inverzét kaptam de nem bánom...Még a google-ben sem látok ilyet!
Te miken agyalsz?Találtál vmi jot?
Hát mert te azt mondtad h 11 én meg belinkeltem h nekem csak 9.
Jahh .. Amúgy mér lenne neked akkor olcsóbb?
Akkor nekem olcsobban szállitanak.nekem elég sürgös lenne.nem is az a pár euro érdekel igazán csak azon agyalok hogy Puma legyen-e vagy XPG vagy TCX vagy Vertigo
Hát nézd. . küldtem nekik a mailt, többek között h Forintban lehetséges-e a kifizetés, azt meglátjuk mi lesz. Nekem nem égetően sürgős, bár mostmár teljesen összetöröm magam a terepmotoron. . :D
1-2 napot tudok még azért várni..
De tudod mit? Megrendeled a cumót, azt majd dumcsizunk, ha rábasztál meg nem rendelek . . :D
Na, amúgy ha UPS Hungary-t választod akkor 10.9-et ír nem 7.9-et.. Szal nem igazán vágom hogy is van ez akkor..
Én sem tudom hogy mit csináljak.Jo lenne vmi olcso cucc.:-) csak idegenkedek ettöl a netes vásárlástol.tudom h 2008 meg minden de akkor is..........
Hát irhatsz nekik de mit akarsz kérdezni?ezt hogy hogyan történne ez az egész egy vásárlás során?amugy sztem 2 nap mire válaszolnak mivel hétvége van.de ha házhozszállitással rendeled meg nem tudnak nagyon kicseszni veled mert nem áll benne a pézed.sztem az nem zsákba macska. meg az hogy most 9 eu vagy 14 sztem tök mind1 (2250 ft vagy 3500 ft).
Brutus ott a contact, megpróbáljak írni nekik?
Ha a vám és pénzügyőrség olvasná az előbbi üzenetem,kérem vegye azt semmisnek
Nemtom norvégiába hogy vannak ezek a vámos dolgok,de mo-ra megy az 50$ alatti vételár+ajándék,és átcsúszik minden.. Pont a legdrágább amit vettem béjről,az alpin vector akadt fenn..kértek számlát,pedig a dobozban benn volt az eredeti,535$-ról.. kiállítottam nekik 25$-ról,elfaxoltam,1 nap múlva reggel 6kor ébresztett a postás a csomaggal,s nem kellett fizetnem semmit
Igen én is ugy láttam de nem tudom hogy akkor az egészet euroban kell?és akkor a tárgy ára+9 euro+5 euro?
Brutus én úgy látom lehet kiszállításkor is fizetni kp-ban, +4,9 Euro
44-es csizma tul nagy?
Egy pár apróságot haza tudok vinni, de túl sok mindent nem, mert nem fér be a bőröndömbe.
Angol megy nagyjából.. Csutka.. .mm.. izé.. mikor jössz haza?
ja már 2 puma is benn van mert sajna kivenni még nem tom h kell.de uj Puma 1000res 50ezer ft.itthon 90.
https://www.fc-moto.de/epages/...
ha meg tod nyitni.énmost erre izgultam rá.már beraktam a kosaramba h megmutassam.
Aha azt nézem amúgy én is h kb annyiba vannak a cuccok mint itthon.. Meglesem má' az ákciós termékeket.. :D
Hmmm, ez a bolt itt van tőlem 20 percre gyalog, he-he... Magyarországra a szállítás 8.9 euro, ott van a főoldalon a lap alján.