Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pardiban visszavitték már az alpin supertech árát? Ha nem, 59.900-ért az is frankó vétel... Sőt!
Ezt már Neked kell tudni, de ne sokat agyalj, nehogy levegyék az akciós listáról, mint az általam kinézett X-Spirit sisakot tegnap
Na ezeken agyalok.És a fehér akkor nem fehér hanem az általak leirt szürkés.Ha vkinek van kedve segithetne.
Köszi szépen!Én csak attol félek hogy nehéz lenne takaritani mert a fehér elég fehér.lehet hogy a narancs kéne?basszus nem tudom.
...nem csak az én véleményem ez, minden teszten ezt olvashatod:
1. Eleinte qrva nehéz felvenni. Kb. az ötödik alkalomra tuti lesz.
2. Ha bokában szűk picit, egy teletöltött másfeles palack csodákat tesz 1-2 éjszaka alatt...
3. Ha rajtad van, tökéletes benne motorozni és gyalogolni is.
Szia! Fényképezőm kölcsönben, a mobilom meg nemtom összekötni a géppel... Nem tudok mást mondani, a csizma olyan színű, mint itt a fórumon minden második hozzászólás háttérszíne! Gyakorlatilag olyan, mint ha a fehér puma 1000-et összemostad volna egy világoskékes-szürkés pólóval....
Én szimplán balfasz voltam a rendelésnél, mert azt hittem csak ez a szín van meg csak 46-os méret... Amúgy a narancs csíkosat vettem volna...
Igaz eladtam a kék ruhám és árulom a kék sisakom, így akármi lesz helyette az új style, ez a lépő passzolni fog színben az tuti...
Nagyon szeretem, most is felveszem a futamra, hogy törjön, bár már szinte kész....Sokat segített egy fém félméteres cipőkanál....
Hali row! Még most sem tudsz mutatni képet a csizmádról?Mert nagyon tetszik de nem szeretném ugy megvenni hogy nem látom milyen szinü az a világos szürke-fekete.Kényelmes egyébként?Nem szorit nagyon?Menni lehet benne azért?
Sziasztok!

Lenne egy eladó Lazer Vertigo Mystic limitált edition arany szürke bukó! Már nem lehet kapni! Motoreladás miatt eladó kb. 2 hónapot használt Újára 40volt potom 25 ezerért vihetitek! Postázás megoldaható! Ha érdekel hivjatok 06302334445
milyen cucc kéne?
Ő az éjjeli lovas! Nem tudtad? Úgyértem tényleg!
Adok el vmi spool cordurát 20ért..túl sokat nem ér,de legalább marad pénzed
Petya, menj ki Bécsbe a Louisba meg a Hein Gericke-be. Rászánsz egy napot, körbejárod az összes boltjaikat és kész.
csá szeretnék venni védőruhát(csizma,nadrág,kabát,) jó minőségűt olyan 50.000Ft-ért össz már estem egyszer és nemvolt ruhám háll""-nek meg úsztam kisebb karcokkal nem lett bajom érdekelne milyenek vannak ha valaki tudna valamit ajánlani az megköszöném :D
Vagy bármilyen jó minőségü csizmát
CSaó!Láttam korábbi hírdetéseid alpin...gp pro fehér kesztyűvel kapcsolatban,az lenne a kérdésem h lenne még belőle,vagy netán tudnál szerezni nekem?Meg esetleg egy s-mx csizmát szintén fehérbe?
Én csekkolom csak mindíg éjfél után jön !Pedig már annyit írtam neki csak nem válaszol!De kéne egy két cucc amugy ő tud rendelésre is hozni vagy csak ami van éppen?
Tudom a számát, de nem adnám meg az engedélye nélkül, bocsi...
Picit lapozz vissza ebben a rovatban, a nickje alatt találsz mail címet. De elegendő (sőt, kötelező) csekkolnod a fórumot meg az aprót is sűrűn, mert ha van valamilyen cucca, felteszi azonnal....mi meg megvesszük előtted, ha nem vagy éber...
És row nem tudja brit88-nak valami elérhetőségét vagy valakit aki olcsón tud szerezni cuccokat?
row csak vevő...
Sziasztok!Mennyiért tudnátok szerezni alpinestars gp pro fehér szinű 's' kesztyűt,és esetleg s-mx plus csizmát?Britt88 vagy row?
Talán ez lehet... Bár az lehet, hogy fehér ott hátul...
Élőben egy árnyalattal sötétebb és talán picit kékesebb is, ha érted..?
Sajna nincs gépem kéznél lekapni..
Akkor te is ezt a szürke feketét rendelted és forditott szinüt kaptál.nem tudnál mutatni rola egy képet?
A skárpi asszem az olasz scarpa szó romásított változata, jelentése: cipő

Az fcmoto-n mindenből olyan szín és méret van, amit a lenyíló ablakban kiválaszthatsz. Vagyis a pumánál csak világosszürke/fekete és sötétszürke/narancs...
Haliho, Bőrruhát szeretnék venni, lehetőleg olcsón, alig használt. Brit88 hallottam te foglalkozol rucikkal, nemde?