sajnos későn szóltál... hát mindegy, most akkor két variácó maradt: megyek 99 km/h-val, vagy kinyomom sziloplaszttal. ill. van mégegy! Van egy eladó Rossi replikás Icon festésű sisakom XS méretben. Nem érdekel vkit?
...és milyen fejlett a humorunk!
amúgy nem jogos és nem logikus az érvelésed, mivel több jelző van felsorolva, tehát hiába van elválasztva, úgy értelmezem, ahogy akarom... ...mint mindig...
A cross csak hétvégi hobbi, amúgy a CBF-fel gyűröm az utakat.
Nagyon ritkán vagyok otthon, és csak 4 éve lakom ott, de mintha láttalak volna már a téren a központban. Na, ha dumálni akarunk, inkább a Jó Barátok Klubja, mert különben szétoffoljuk itt a kereskedelmet
Nofene, te is dabasi vagy
No igen, te crossos vagy, én meg a csúcssebesség felé hajlok Sokat szoktam járkálni a jó dabasi aszfaltokon, te felismered a gépemet? (az egész városba nekem van csak neoncső a moci alatt )
Nem a színe miatt választottam ezt, de 50 körül más sisakot nem nagyon találtam. S-XS méret kéne, ami általában nem szokott lenni, az M pedig már körbefordul a fejemen, akkora. Az "alig használtakról" meg már letettem néhány felesleges utazás miatt.
Nézzétek meg az aprót,van 2kesztyű...ugyan olyan,mint amilyet Brit hozott,csak pár 1000sel drágább.Meg ugyancsak Tatabányai árulja...nekem gyanus,hogy a cimbi meglátta az üzletet benne,gyors megvásárolta és most pár ezer forinttal többért tulad rajta... nem szép dolog.de remélem csak tévedek és akkor elnézést a dealer-től.
honnan tudod, hogy én hogy értettem?
de már tényleg ne itt offoljunk, mert az én szívem tépik ki, nem a tiéteket... ott a JBK, az legalább pofázásra való...
én dollárba mérem mert nekem nincs felesleges pár100ezrem rendelgetni,arra meg mégúgy sincs h bennálljon 1-2 hétig amíg ideér.. magamnak vettem pl egy alpinestars vectort 100ért postával 1ütt..ezt bárki meg tudja csinálni..
Mondok egy esetet:
Voltam bent a Yamaha Surman motorosboltba, mert a motoromba gyertyát akartam vásárolni. Míg a srác utána nézett a gyertyának, addig én leemeltem egy agyonfestett bukósisakot a polcról. Nagyon szépen meg volt csinálva, nekem nagyon tetszett. Aztán leemeltem egy másik bukósisakot, ami teljesen mattfekete színű volt. A két sisak ugyanaz a márka. Jön egy szép lány, aki ott volt értékesítő, és kérdezte, hogy segíthet-e valamiben. Odatartottam elé a két sisakot (A mattfekete ára volt 50000 Ft, a másiké 450000 Ft), és kérdeztem, hogy a drágábbik, festett sisak mennyivel tud többet, vagy miben drágább, mint a mattfekete? A válasz: "Hát mert a drágábbik kézzel van festve..." Gondoltam magamban, hogyha taknyol az ember, cseszheti a kézi festést... Utána néztem ilyen utánfestéseknek, kilencvenből (bukó + festés) van egy olyan sisakod, mint ez a 450000 Ft-os.
Ezt csak azért mondtam el neked, hogy a sisaknak mindenekelőtt a védelmét, kényelmét tartsd a legfontosabb szempontnak. Aztán, ha nem tetszik a festés, elviszed festőhöz, és probléma megoldva. Jómagam már kidolgoztam, hogy a bukóm milyen legyen. Íme pár kép:
Ár: 12.000.-Ft