Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ALPINESTAR SP 2. S méretben Hőlgyek előnyben.
Ár: 12.000.-Ft
SZiasztok,keresek ilyen kesztyűt XL méretben,csak ebben a színben.
sajnos későn szóltál... hát mindegy, most akkor két variácó maradt: megyek 99 km/h-val, vagy kinyomom sziloplaszttal. ill. van mégegy! Van egy eladó Rossi replikás Icon festésű sisakom XS méretben. Nem érdekel vkit?
és még én izgultam itt a "szomszéd" dabasi sráccal, hogy offolunk...

...ugyanitt HJC ZF-9 Kast eladó, immár csak 8ezer...
...és milyen fejlett a humorunk!
amúgy nem jogos és nem logikus az érvelésed, mivel több jelző van felsorolva, tehát hiába van elválasztva, úgy értelmezem, ahogy akarom... ...mint mindig...

...és ne offolj
ha k szériás felejtsd el . 100 felett sistereg mind a franc. robogora jo, de neked ugylátom nem az van. nézz valami komolyabbat.
Külön írtam vesszővel elválasztva.....
Hát központban nemálldogálok, inkább gyűröm az utat én is
nem porosodásra van a gépem
Akkor go Jóbarátok klubja
A cross csak hétvégi hobbi, amúgy a CBF-fel gyűröm az utakat.
Nagyon ritkán vagyok otthon, és csak 4 éve lakom ott, de mintha láttalak volna már a téren a központban. Na, ha dumálni akarunk, inkább a Jó Barátok Klubja, mert különben szétoffoljuk itt a kereskedelmet
Nofene, te is dabasi vagy
No igen, te crossos vagy, én meg a csúcssebesség felé hajlok Sokat szoktam járkálni a jó dabasi aszfaltokon, te felismered a gépemet? (az egész városba nekem van csak neoncső a moci alatt )

Széles utat :)
Van esetleg M 58-ban valami sisakod, hasonló? Olyan 30-körül. Nem baj, ha nincs, néztem a Kelomotornál HJC-t, csak kérdezem.
Shark RSR2 Karl Fogarty replica új,L-es,orrvédő,bogárháló.Új ára 580Euro(150 000Ft)55 000Ft-ért vihető
Nem a színe miatt választottam ezt, de 50 körül más sisakot nem nagyon találtam. S-XS méret kéne, ami általában nem szokott lenni, az M pedig már körbefordul a fejemen, akkora. Az "alig használtakról" meg már letettem néhány felesleges utazás miatt.
Nézzétek meg az aprót,van 2kesztyű...ugyan olyan,mint amilyet Brit hozott,csak pár 1000sel drágább.Meg ugyancsak Tatabányai árulja...nekem gyanus,hogy a cimbi meglátta az üzletet benne,gyors megvásárolta és most pár ezer forinttal többért tulad rajta... nem szép dolog.de remélem csak tévedek és akkor elnézést a dealer-től.
honnan tudod, hogy én hogy értettem?
de már tényleg ne itt offoljunk, mert az én szívem tépik ki, nem a tiéteket... ott a JBK, az legalább pofázásra való...
Nem úgy értettem azt a belédszaladást.
300-400 körül ellehetne csípni..$-ba.. Ha meg extramákos vagy,még talán olcsóbban is liciten.. norvégba meg óccsóbb posta
hát..kesztyűt azt épp nem találok de amúgy meg általánosságban írtam,amit írtam..
közbe találtam.. http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

csak megkell győzni csávót h küldje ide is durván 13000 postával pl..
én dollárba mérem mert nekem nincs felesleges pár100ezrem rendelgetni,arra meg mégúgy sincs h bennálljon 1-2 hétig amíg ideér.. magamnak vettem pl egy alpinestars vectort 100ért postával 1ütt..ezt bárki meg tudja csinálni..
Van ott szép lány?

Amúgy bölcs gondolat a többi. Üdv: szintén dabasi
ha belém szaladnál, azt észrevennéd
amúgy nem vagyok egy sértődős típus ...csak jobb szeretem magam meghatározni, hogy hol és mennyit...
Ne hari
Nehogy megsértődj érte.
Nagyon véletlenül szaladtam beléd és ezt nem hagyhattam ki.
Hátha a védelme nagyon cool, akkor vedd meg.

Mondok egy esetet:
Voltam bent a Yamaha Surman motorosboltba, mert a motoromba gyertyát akartam vásárolni. Míg a srác utána nézett a gyertyának, addig én leemeltem egy agyonfestett bukósisakot a polcról. Nagyon szépen meg volt csinálva, nekem nagyon tetszett. Aztán leemeltem egy másik bukósisakot, ami teljesen mattfekete színű volt. A két sisak ugyanaz a márka. Jön egy szép lány, aki ott volt értékesítő, és kérdezte, hogy segíthet-e valamiben. Odatartottam elé a két sisakot (A mattfekete ára volt 50000 Ft, a másiké 450000 Ft), és kérdeztem, hogy a drágábbik, festett sisak mennyivel tud többet, vagy miben drágább, mint a mattfekete? A válasz: "Hát mert a drágábbik kézzel van festve..." Gondoltam magamban, hogyha taknyol az ember, cseszheti a kézi festést... Utána néztem ilyen utánfestéseknek, kilencvenből (bukó + festés) van egy olyan sisakod, mint ez a 450000 Ft-os.

Ezt csak azért mondtam el neked, hogy a sisaknak mindenekelőtt a védelmét, kényelmét tartsd a legfontosabb szempontnak. Aztán, ha nem tetszik a festés, elviszed festőhöz, és probléma megoldva. Jómagam már kidolgoztam, hogy a bukóm milyen legyen. Íme pár kép:
Még mindig eladnám HJC ZF-9 Kast sisakom, kissé karcos plexivel. Bolti ár harmadáért, avagy irányár 10eFt, alkudni KÖTELEZŐ
30 383 75 69