Bakker, ma néztem a tegnapi balesetes képeket, Rétságnál egy ugyanilyen gépet dobott el a srác az árokba, már azt hittem gyorsan lerendezted a vasat, kezdtem megilyedni. De látom nem, mert a rendszám más...csak ezt még reggel nem tudtam.
Köszi a tanácsokat, szétnéztem a shox honlapján az akciókról is elég sok minden van fent, a héten megprobálok eljutni oda és élőben tájékozódni, remélem szerencsével járok. Nem csak sisak érdekelne, hanem koplett felszerelés, de csak úgy apránként. Sisakból mindjárt kettő!
Köszönöm a segítségeket. Vétel előtt mindenféle képpen felpróbálom a kiszemelt ruhát, mert már jártam pórul vakon vásárlás miatt. Basszus row, bánom... csak az én ruhám is most ment el és eddig áj hev nó kess. de mosmár van.
már írtam, de leírom még egyszer: írogathatjátok, hogy ki hány centi magas és hány kiló, nem jelent túl sok mindent! ...ugyanis nem mindegy, hogy izomról vagy zsírról beszélünk, valamint az eloszlás sem mellékes...
fogjatok egy centit, mérjetek mell-, derék- és csípőbőséget, máris többre mentek vele
a csatolt táblázat talán segít valamennyit... én ez alapján rendeltem (vakon!) a ruhámat, és tökéletesen passzol! (elsősorban Dainese mérettáblázat, ha jól tudom)
185 cm vagyok 90 kg és a Suomy bőrruhám 54-es, teljesen passzentos sehol nem lóg rajtam és egy vékony pulcsi is befér még a felső alaá ha hideg van, mondjuk akkor felvételkor be kell húzni a hasamat Spyke-ból volt rajtam 56-os az ugyanekkora volt. Figyelembe kell venni, hogy a bőrruhák márka és típus szerint változhatnak fazonra méretre. Én ezeket próbáltam ezek jók, de lehet, hogy pl:egy Spidi 56-os már lógna....de ez csak példa....
...még ha lemész 68kg-ra, akkor is 58-as sztem, a hossza miatt, Cölöp Úr meg majd bevesz vállban picit....
Bazzeg 2 napja adtam el a rucim...pedig Neked még tetszett is...
Srácok egy kis segítségre lenne szükségem. A télen egy kicsit leanorexiásodtam szóval régi bőrruha elbizniszelve és most valami újat kellene venni. Régebbem 194cm 105 kiló és akkor 58-as ruhám volt. Most a méret maradt szóval 194cm és 86-90 kiló. Szerintetek hanyas méretű bőrruha kellene nekem? Köszi előre is a válaszokat: Roli
Eladó egy 36-os méretű, női, fekete színű bőr motoros nadrág (akito), nagyon jó állapotban! Akit érdekel, kérem küldjön egy mailt a tyson0908@freemail.hu címre. Az árban megegyezünk
Én is gondolkodtam rajta,meg is akartam venni.Akkor szóltak,hogy brit hoz jó árban.Igazából a vesztemre...nem akarnám kihagyni,mert azért ez mégis csak egy alpine...és árban meg ugyan annyi lenne.Csak jutna már nekem is.
Magasság: 164 cm
Mellbőség: 82 cm
Derékbőség: 66 cm
Csípőbőség: 92 cm
Köszi a tanácsokat, szétnéztem a shox honlapján az akciókról is elég sok minden van fent, a héten megprobálok eljutni oda és élőben tájékozódni, remélem szerencsével járok. Nem csak sisak érdekelne, hanem koplett felszerelés, de csak úgy apránként. Sisakból mindjárt kettő!
Igen, ez az, ami nagy volt rám, van már helyette másik, de ezt nem akarom tartogatni, csak nem sikerül eladnom
Krok
- felső táblázat férfi méretezés, alsó táblázat női
Größe: ruhaméretet mutatja
Körpergröße: magasság
Brustumfang: mellbőség
Taillienumfang: derékbőség
Beckenumfang: csípőbőség
remélem, tudtam segíteni...
már írtam, de leírom még egyszer: írogathatjátok, hogy ki hány centi magas és hány kiló, nem jelent túl sok mindent! ...ugyanis nem mindegy, hogy izomról vagy zsírról beszélünk, valamint az eloszlás sem mellékes...
fogjatok egy centit, mérjetek mell-, derék- és csípőbőséget, máris többre mentek vele
a csatolt táblázat talán segít valamennyit... én ez alapján rendeltem (vakon!) a ruhámat, és tökéletesen passzol! (elsősorban Dainese mérettáblázat, ha jól tudom)
Bazzeg 2 napja adtam el a rucim...pedig Neked még tetszett is...
Eladó egy 36-os méretű, női, fekete színű bőr motoros nadrág (akito), nagyon jó állapotban! Akit érdekel, kérem küldjön egy mailt a tyson0908@freemail.hu címre. Az árban megegyezünk
Széles utat és olcsóbb benzint!
Kroki