Igen ebben teljesen igazad van. Hirdette itt a fórumon is nemtom mennyire vagy tisztában az árakkal de ha megnézed mennyi a bolti ára meg mennyiért adta látod a különbséget, és még így sem akkora kiadás mint egy kesztyű. Kesztyűben meg ha jót akarsz olcsón, ajánlom h nézd meg a Spool-t mert nekem olyan van, ára jó és teljesen kényelmes is
Így már értem.A kesztyűt meg csak arra mondtam,hogy abból sztem minimum 10et eltudna adni 1óra alatt és nem hiszem,hogy 1napnál tovább lenne eladó kesztyűje mint ahogy meghirdeti...a sisak meg talán nagyobb lélegzetvételnyi kiadás.
Annyi volt h Kecskeméten volt dolgom és ebéd közben rájöttem h kéne a sisak felhívtam h tudunk-e találkozni mondta h tatabányai megbeszéltük h M0 szigetszentmiklósi pihenőjénél összefutunk és ennyi. Akár alapból Budapesten volt akár otthonról jött simán időben ott volt és ha kesztyű kellett volna nekem akkor is ott lett volna mert sztem az áru tök mind1 ha tényleg van neki és el is hozza...
Szeva.
Azt mondtad,hogy felhívtad és rögtön tudtatok találkozni...Te BK megyei vagy...fogtad magad és gyors elugrottál Tatabányára?
Meg az az igazság,hogy a legtöbb embernek kesztyű kellene...
Brit! Félreértesz valamit. Nem azzal van a baj, hogy eladod másnak és nem jut így nekem, hanem az, hogy küldök egy mailt, hogy érdekel, megadom a mobilomat is, majd küldesz vissza egy mailt idézem: "Megbeszéltük,tied!Holnap kereslek!üdv". Majd ezek után se nem hívsz, se egy sms, se egy mail, hogy bocsi, mégse.
A helyzet az, hogy nagyon barátiak az áraid, csak lassan olyan híred megy, mint a bolté, aki hírdeti a 200ezres ruhát 80ért, de nincs belőle. Máshol nem 80ért adják, de van. És ha kell, akkor hiába az olcsó, ha nincs.
Bevallom neked, feltettelek a motorosok.hu-n is a ruhás topikba, mint forrás, de a mai napon le is veszem onnan a postomat, mert nagyon kellemetlen lenne, ha engem tartana minden barátom linknek, miattad.
Azt hiszem, a hozzáállásod miatt inkább spórolok majd az egyrészes overálomra, minthogy tőled vegyem meg. A kesztyű meg szerencsére nem létkérdés, mivel van 2 pár másik és ha nagyon kellene, megvenném teljes áron is. Nem is értem azokat, akik hetek-hónapok óta várnak egy kesztyűre.
Javasolnám, hogy találj ki valamit, mert a saját bizniszed rontod ezzel a hozzáállással.
Britről csak annyit h sztem teljesen korrekt. Kb 1 hete vettem tőle egy Shoei X-Spirit sisakot és amint felhívtam és benyögtem h kéne azt mondta rögtön tudunk találkozni, megbeszéltünk egy helyet és ott volt időben, teljesen jó volt a sisak nem át****ás, ár is korrekt volt! És manapság ritka az ilyen ember (legalábbis én azt tapasztaltam) akivel ennyire gyorsan és zökkenőmentesen lehet üzletet kötni!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Egy TCX nevű csizmát szeretnék venni ( sport, és a középső minőségűt ) véletlenűl ,nincs valakinek ilyen csizmája?
Ez a TCX név, az új neve az Oxtarnak! Én ha külföldről rendelem meg úgy olyan 40.000 körűl lenne, de így meg olyan 51.000 :S, és hamegmaradna egy 10.000 es, az 2 tank benzín lenne :DDDD
Próbáltam egy AXO csizmát, ott a méretem 40 es volt, szerintetek akkor itt is a 40 es lenne a jó nekem?
Én úgy fogom fel a dolgot, hogy ha Te nem lennél, akkor boltban kellene megvennem a szajrét (vagy egy másik szürkétől), úgyhogy befogom a pofám egyenlőre, pláne mivel a mocit is csak ősszel akarom birtokba venni...
Kellene most a fekete Arai is, sőt a ruhám is eladtam, hogy majd lesz nekem mégszebb alpin, de hogy?
Ha arra várok, hogy az őszi hazalátogatásom alkalmával megkereslek, zicher hogy csak s-es cuccaid lesznek...
Ezzel csak az a baj, hogy esélyt se adsz így a távolabb lévő potenciális vásárlóknak hogy elmenjenek a házadig és lobogtassák a pénzüket..Nekem pl név, telefonszám, e-mail, msn az adatlapomon.
És itt nem arról van szó hogy küld el a vevőt aki a házadhoz megy, hanem ha valaki 1 hónapja kér Tőled egy kesztyűt amit biztos hogy lesz Neked, akkor én pl úgy csinálnám hogyha megérkezik a kesztyű, adnék esély megvenni annak aki először kérte, és ha nem jön érte akkor eladni annak aki érte megy. Pl ha meglenne a lista, akkor tudnád hogy GP pro kesztyűből simán elmenne 6 pár úgy hogy nincs rizikó benne, mert berendelték. Ha valaki kért Tőled valamit, akkor elvárná az ember hogy először őket értesíted hogy megjött az áru, lehet értemenni. Nem pedig 10 perces intervallummal eladni mindent. Persze, Neked az a jó ha rögtön visszajön a pénz, de könyörgöm, mennyit kellene várni így is? Max 1-2 napot, és pénzednél vagy, ráadásul teljesítettél minden kérést. Ez azért nem elhanyagolandó tény.
Többször kérdeztük itt a fórumon, hogy mi van a kesztyűkkel. Ha nincs bizodalmad bennünk, akkor csak annyit kellett volna kérned, hogy adjunk meg minden adatot Neked.
Szia!Jelenleg sisakom van ilyen,Sőt még tegnap kesztyű is volt.A sisak L-es,és a kesztyü is.Nem tudom mi lesz jövő hónapban,ahogy beljebb érünk a motorosszezonba,úgy fogy a cucc,és aki akar,addigra úgy is bevásárol.Tehát lehet,hogy addigra megáll a biznisz.
Britt!
Akkor most kérdem(lehet röhögni Rajtam)
Jövő hónap közepén(akkor lessz rá lé),SZERINTED,tudsz hozni,kesztyűt és bokót?
Kesztyő:ARLEN NESS,black/white/blue
Sisak:Shoei Xr1000 Cryptic
Azért a jövő hónapban,mert előzőleg amikor írtam a fórumon,nem reagáltál rá és elment másra a lé.
Látom felborzoltam a kedélyeket.Uraim!Van itt egy csomó ember,sokan név,és adatok nélkül,tisztelet a kivételnek.Személyesen nem ismerek senkit(akikkel találkoztam adásvételnél ezt a részt kihagyhatják)és ezek az emberek kérik számon rajtam,hogy miért küldök el egy vevőt,aki idejön a házamhoz,lobogtatja a pénzt,ehelyett miért nem megyek fel Pestre,vagy akárhová,hogy majd ő megpróbálhassa a ruhát,és ha jó,akkor lehet megvegye.Komoly pénzekért kell megvásárolnom kint a cuccokat,senki kedvéért nem fogok kockáztatni,hogy esetleg a nyakamon maradjanak.És persze,hogy nem írok vissza mindenkinek,de mit is írhatnék,ha hirdetek egy Alpinestars ruhát,ő pedig egy Berik miatt irogat.Érti ő,hogy én nem azt hírdetek,de biztosan tudok szerezni.
szevasz.
akkor megkérnélek,hogy linkelj már az ebay-ról egy L-es GP-pro vagy plus kesztyűt.Én sajnos nem találtam.És akkor legyen olyan 10-12ezer forint körül,mert ugye van postaköltség is...
Előre is köszi.
mondjuk akinek szerencséje volt, és tudott venni vmit ettől az emberkétől az könnyen beszél, mert nem dadog...
de amint itt vissza olvasok egy jó pár hszt, sokan szívnak miatta mint a torkos borz, akit rákapcsoltak a porszívóra, köztük én is.
Én sem 7 km re lakom Tbányától, egyik késő este látom egy negyed órával hamarabb feltett hirdetését.
Írok neki egy mailt, mondván este kb. 22.30 van, csaknem kéne tel. -n zavarni, hogy másnap adja fel a cuccot, mert próba nélkül tuti jó lenne, kell meg stb.
a mail elment, semmi, nem válaszolt...
mikor másnap de. 11 körül hívom az emberünket, a cucc már persze sehol, mert egy helybéli elment érte, és kifizette...
Ez tényleg szerencse ... a Gp plus kesztyűkhöz vissztérve... Negyed órával, hogy feldobta a kesztyűket hívtam telefonon, az L es belőle már akkor le volt foglalva, szerencsére az XL-est nekem sikerült, és másnap korrekten át tudtam venni....Gyorsaság a lényeg, én pont dolgozni indultam akkor itthonról mikor frissítettem az oldalt, és megláttam a kesztyűket...szerencsém volt, mert mire beérek, már XL-es sem lett volna tuti!
Britt, nem elérhetetlen, ezt azért ne mondjátok, én nem egyszer beszéltem már vele, és ma lenne már ruhám ha nem lenne ilyen válogatós a pofám!
Egyébként csak gondoljatok bele ki lenne az ő helyébe..Én biztosan NEM!
Egyébként szerintem ő úgy vásárol, hogy amit kap vagy ami jó áron van, igy a megrendelés eleve hülyeség, mert mindig abból lehet csemegézni ami épp akad, persze az más kérdés, hogy lehet valakinek éppen szerencséje van!
Mondjuk ebben maximalisan igazad van!
Minek kockaztasson a postaval meg a rohangalassal?
Bar nekem meg igy nem lesz csizmam:(
Bar ha igy onti a dolgokat egyszer megtelik a piac:)
Ez a lista teljesen az emberségröl szol. Neki ha a normákat nem veszük figyelembe kurvára mindegy kinek mit ad el. Neki ma megjön a cucc holnapra kezében a lóvé, el van adva. Ez a könyebik verzio mint postára rohangálni, várni az utalgatásokat, meg a postást az utánvét csomaggal, és ezekben még benne is van hogy valaki becigányozik baszik átvenni a csomagot, stb. Igy neki ez a legkényelmesebb erősebb, gyorsabb kutya baszik. Noh ez nem ellenkampány, csak ugy gonolom az a humánusabb ez az egyszerübb verzio. Habár csak motorosok vagyunk mindanyian, szebb a humánusabb verzió mint az egyszerüb...
En csak egyszer irtam neki,de ugy nez ki suthetem:(
Pedig tenyleg jo aron adja a dolgokat,de ha nincs akkor nincs.
Kb ez olyan mint a motorhirdetesek kozott is elofordulo kamu hirdetesek,ahol szinte ingyé kinalnak egy egy gepet,de nem szerepel semmilyen elerhetoseg sem.Nem eloszor talakoztam mar az esettel itt az oldalon.
Sajna,megy tovabb a gyujtogetes es marad a bolt,vagy a hasznalt.Amugy meg mindjart itt a karacsony es lesznek akciok:-)Kitartas!
Azert bevallom a fene megevett amikor meglattam nala 15 ezerert Dainesse kesztyut ujan,mert en kb 2 hete vettem egy hasznaltat(ami nem volt abszolut hasznalva)20 ezerert.
Lattam most ugyan egy Alpinestars akciot,ahol szinten hozza lehetett volna jutni ennyiert egy uj kesztyuhoz,de en a Dainesse-re hegyeztem mar egy ideje a repam.
Ezek utan hogy Brit elerhetetlen mar nem banom a vetelet:-)
Na meg amugy sem ,mert Qrva jo!
Azt mondtad,hogy felhívtad és rögtön tudtatok találkozni...Te BK megyei vagy...fogtad magad és gyors elugrottál Tatabányára?
Meg az az igazság,hogy a legtöbb embernek kesztyű kellene...
A helyzet az, hogy nagyon barátiak az áraid, csak lassan olyan híred megy, mint a bolté, aki hírdeti a 200ezres ruhát 80ért, de nincs belőle. Máshol nem 80ért adják, de van. És ha kell, akkor hiába az olcsó, ha nincs.
Bevallom neked, feltettelek a motorosok.hu-n is a ruhás topikba, mint forrás, de a mai napon le is veszem onnan a postomat, mert nagyon kellemetlen lenne, ha engem tartana minden barátom linknek, miattad.
Azt hiszem, a hozzáállásod miatt inkább spórolok majd az egyrészes overálomra, minthogy tőled vegyem meg. A kesztyű meg szerencsére nem létkérdés, mivel van 2 pár másik és ha nagyon kellene, megvenném teljes áron is. Nem is értem azokat, akik hetek-hónapok óta várnak egy kesztyűre.
Javasolnám, hogy találj ki valamit, mert a saját bizniszed rontod ezzel a hozzáállással.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Egy TCX nevű csizmát szeretnék venni ( sport, és a középső minőségűt ) véletlenűl ,nincs valakinek ilyen csizmája?
Ez a TCX név, az új neve az Oxtarnak! Én ha külföldről rendelem meg úgy olyan 40.000 körűl lenne, de így meg olyan 51.000 :S, és hamegmaradna egy 10.000 es, az 2 tank benzín lenne :DDDD
Próbáltam egy AXO csizmát, ott a méretem 40 es volt, szerintetek akkor itt is a 40 es lenne a jó nekem?
Előre is köszönöm, a válaszotokat
Hali
Kellene most a fekete Arai is, sőt a ruhám is eladtam, hogy majd lesz nekem mégszebb alpin, de hogy?
Ha arra várok, hogy az őszi hazalátogatásom alkalmával megkereslek, zicher hogy csak s-es cuccaid lesznek...
És itt nem arról van szó hogy küld el a vevőt aki a házadhoz megy, hanem ha valaki 1 hónapja kér Tőled egy kesztyűt amit biztos hogy lesz Neked, akkor én pl úgy csinálnám hogyha megérkezik a kesztyű, adnék esély megvenni annak aki először kérte, és ha nem jön érte akkor eladni annak aki érte megy. Pl ha meglenne a lista, akkor tudnád hogy GP pro kesztyűből simán elmenne 6 pár úgy hogy nincs rizikó benne, mert berendelték. Ha valaki kért Tőled valamit, akkor elvárná az ember hogy először őket értesíted hogy megjött az áru, lehet értemenni. Nem pedig 10 perces intervallummal eladni mindent. Persze, Neked az a jó ha rögtön visszajön a pénz, de könyörgöm, mennyit kellene várni így is? Max 1-2 napot, és pénzednél vagy, ráadásul teljesítettél minden kérést. Ez azért nem elhanyagolandó tény.
Többször kérdeztük itt a fórumon, hogy mi van a kesztyűkkel. Ha nincs bizodalmad bennünk, akkor csak annyit kellett volna kérned, hogy adjunk meg minden adatot Neked.
Akkor most kérdem(lehet röhögni Rajtam)
Jövő hónap közepén(akkor lessz rá lé),SZERINTED,tudsz hozni,kesztyűt és bokót?
Kesztyő:ARLEN NESS,black/white/blue
Sisak:Shoei Xr1000 Cryptic
Azért a jövő hónapban,mert előzőleg amikor írtam a fórumon,nem reagáltál rá és elment másra a lé.
Miért nem boltolsz Te akkor ezekkel a cumókkal?
Látod, kereslet van szarásig...
akkor megkérnélek,hogy linkelj már az ebay-ról egy L-es GP-pro vagy plus kesztyűt.Én sajnos nem találtam.És akkor legyen olyan 10-12ezer forint körül,mert ugye van postaköltség is...
Előre is köszi.
de amint itt vissza olvasok egy jó pár hszt, sokan szívnak miatta mint a torkos borz, akit rákapcsoltak a porszívóra, köztük én is.
Én sem 7 km re lakom Tbányától, egyik késő este látom egy negyed órával hamarabb feltett hirdetését.
Írok neki egy mailt, mondván este kb. 22.30 van, csaknem kéne tel. -n zavarni, hogy másnap adja fel a cuccot, mert próba nélkül tuti jó lenne, kell meg stb.
a mail elment, semmi, nem válaszolt...
mikor másnap de. 11 körül hívom az emberünket, a cucc már persze sehol, mert egy helybéli elment érte, és kifizette...
na nálam itt telt be a pohár ...
Én is ezt csinálnám Britt helyében.
Egyébként csak gondoljatok bele ki lenne az ő helyébe..Én biztosan NEM!
Egyébként szerintem ő úgy vásárol, hogy amit kap vagy ami jó áron van, igy a megrendelés eleve hülyeség, mert mindig abból lehet csemegézni ami épp akad, persze az más kérdés, hogy lehet valakinek éppen szerencséje van!
Minek kockaztasson a postaval meg a rohangalassal?
Bar nekem meg igy nem lesz csizmam:(
Bar ha igy onti a dolgokat egyszer megtelik a piac:)
En csak egyszer irtam neki,de ugy nez ki suthetem:(
Pedig tenyleg jo aron adja a dolgokat,de ha nincs akkor nincs.
Kb ez olyan mint a motorhirdetesek kozott is elofordulo kamu hirdetesek,ahol szinte ingyé kinalnak egy egy gepet,de nem szerepel semmilyen elerhetoseg sem.Nem eloszor talakoztam mar az esettel itt az oldalon.
Sajna,megy tovabb a gyujtogetes es marad a bolt,vagy a hasznalt.Amugy meg mindjart itt a karacsony es lesznek akciok:-)Kitartas!
Azert bevallom a fene megevett amikor meglattam nala 15 ezerert Dainesse kesztyut ujan,mert en kb 2 hete vettem egy hasznaltat(ami nem volt abszolut hasznalva)20 ezerert.
Lattam most ugyan egy Alpinestars akciot,ahol szinten hozza lehetett volna jutni ennyiert egy uj kesztyuhoz,de en a Dainesse-re hegyeztem mar egy ideje a repam.
Ezek utan hogy Brit elerhetetlen mar nem banom a vetelet:-)
Na meg amugy sem ,mert Qrva jo!