Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a listás dolog sztem is jó 5let lenne,reméljük Britnek is felkeltette az érdeklődését és rááll a dologra.
tutis!

Erről van szó!
Nem tudom,talán emlékszel a múltkoriban Én is kritizáltam Britt-et,ezmiatt.
Nem rosszindulatból,csak pontosan azért,mert engem például válaszra sem méltatott.
Nekem is szükségen lenne most hirtelen egy új bukóra és kesztyűre.Dehát így?Nem lehet rá számítani.
Jó,biztos biztos sokat megy.De ez Neki is pénz.
Tehát lehetne segítőkészszebb is.
Főleg,Én kb.200 KM-re lakom tőle,de ígyis megérné elmenni hozzá,ha segítőkészebb lenne.
Lebeszélsz Vele valamit és mire odaérsz,lehet,,hogy már nincs,mert más előbb ért oda.
én már rég lemondtam Brittről, de titeket sem értelek, min lepődtök meg
Én nem akarok más dolgába beleszólni, csak próbálnék sugallni egy jótanácsot Britt kollégánk számára.
Sokan vártunk cuccokat Britt-től, személy szerint én is kb 1,5 hónapja kérdezgetem a GP plus kesztyűt hogy mikor lesz már, nappali is tökre rá van kattanva a kesztyűre, row is vár mint a messiás, sőt több nevet is tudnék sorolni aki nap mint nap kérdezgeti a rendelt árukat. Szerintem kéne vezetni Brittnek egy listát, felírni hogy ki mit kér, és azoknak az embereknek adni el először a cuccokat. Ezek is elkelnek kb 5 perc alatt, én személy szerint 1 óra múlva telefonáltam amint megláttam hogy van L-es kesztyű és már nem volt. Tudom hogy mindenki jó áron akar vásárolni és túljelentkezés van, de személy szerint engem kicsit bosszant a dolog hogy hetekig kérdem mi van, és talán olyan kapja meg a kért dolgokat, aki csak egyszerűen közel van..Üzletben szerintem nem kellene a kapitalizmust emlegetni se. Személy szerint én is sok dolgot eladtam már a fórumon, és mindig az kapta meg aki lefixálta előre a dolgot, nem pedig az aki leghamarabb jött érte. Britt kollégánk nagyon jó áron hozza a dolgokat, ezért külön köszönetet kell mondani Neki, csak jó lenne már részesülni is belőle
Én személy szerint most kénytelen voltam boltban motoros kabátot venni a kesztyű helyett (lófaszt voltam kénytelen, de ki nem szeret motoros dolgokat vásárolni ) úgyhogy a kesztyű projekt 1 hónapot csúszott, de 1 hónap múlva természetesen igényt tartanék rá.
Szóval, bőlére eresztett mondandóm lényege az lenne, hogy jó lenne egy lista Britt kollégánk részéről hogy ki mit kér, és így sok ember nyugodtabban aludna
Természetesen aki rendel valamit, az adjonmeg minden elérhetőséget magáról, így biztosítva ezzel is a rendelése komolyságát...
Még1x elnézést a hosszú irományomért, de szerintem sok ember nevében beszéltem (remélem)
off: Aalesund, egy "Magyarországnyival" északabbra
on
Én is kb egy hónapja szóltam,hogy kell a kesztyű...csak remélni merem,hogy még a nyáron hozzájutok egyhez.Én is írtam Britnek mailt,de nem válaszolt.Van Tatabányai ismerősöm,így ő elment volna a kesztyűért,de már az is késő volt.
OFF:ROW,hol lax Norvégiában?Éltem Osloban egy darabig.ON
Én a hirdetésed feladása után egy órával küldtem egy privát mélt, hogy ha kell, látatlanban elutalom Neked a lét, Te meg ledobod a cuccot Pesten amikor arra jársz... Azt hiszem ez több is mint korrektség. Egy dolog, hogy nem válaszoltál, de kérdem én: Ki a halál náthás f..sza tud ennél gyorsabban kp-ért átvenni Tatabányán akármit....Hhhja! A tatabányaiak!
Ugye emlékszel rá, mikor egy márciusi napon megbeszéltük, hogy két nap múlva pénteken Tbányán veszek Tőled egy GP plust...?
2300 kilométert autóztam Norvégiából - persze nem csak ezért - , percre pontosan odaértem volna, Te meg benyögöd Győr után, hogy bocs, nem tudtam várni...
Nem voltam boldog. Azt gondoltam, azok után legalább annyival kiengesztelsz, hogy az egy hónappal ezelőtt, itt a fórumon megrendelt kesztyűmet nem adod el az első jelentkezőnek az apróból...
Megértem, hogy a tuti a fix de mi lehet Neked kényelmesebb, biztonságosabb meg gyorsabb, mint hogy nyom valaki egy entert a netbankban, alku és próba nélkül....
Az ok, de te írtad mailben, hogy tegnap keresni fogsz telefonon, én meg azóta is várom a hívásod, lévén nem tudom a számod.
Uraim!"Sajnos" úgy viszik a cuccaim,hogy már gondolkodom azon,hogy árverést fogok indítani,és úgy adom el őket.Rendelni továbbra sem tudok,a megjött árút pedig az kapja,aki előbb jön érte.Ez a kapitalizmus. Gyorsnak kell lenni,és lehet "occsón őtözködni"!
Nálam se jelentkezett kesztyű ügyben...
Brit!
Élsz még? Vagy csak az én pénzem büdös? Kéne egy csomó minden...
...annyira ne legyen bőszárú, hogy csipesz kelljen a láncos oldalon....
A protektoros farmer helyett begyél egy olcsó, bőszárú farmert, meg egy rendes, fixen rögzíthető térd/lábszárvédőt.
A nadrágba épített protektor tuti elmozdul, mert a gatya nem úgy áll rajtad, mint egy bőrnadrág.
ahogy érzed! tényleg jó árak vannak 50%kal leárazva.
Hali!

Szeretnék rövidebb kacskaringózásokhoz (városban) nadrágot venni.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek cordura vagy farmer? (protektoros farmer természetesen) És miért?

thx
hát...kösz a fáradozást, de akkor inkább megrendelem magamnak...
msr max air 52.77$(~9000huf)
sima f3, ebből még van f3 encore 2, dez a női. Hogy miért nem tudok az jó kérdés.
De milyen F3-asat, tudtom szerint van több is?! Fox Forma Pro Jr. -t miért nem tudsz?
rendelésre F3-asat tudok 44-ért. újat.
nekem is ilyenem van de még nem mentem benne itt vannak a vélemények a GP-1ről
újat is akár, vagy használtat.
Shift faction 2008: 30000
Thor AC 2007-es: 25000, 2008-as 30000 (itthon 45000)
TLD GP Air: 31000
újat?
Én megrendeltem a Laureato-t,kiderül hogy olyan mutatós-e mint a képen