A Shox-ban tuti kapsz, mert kb. kurvasok sisak van most leárazva. Én tegnap AGV K szériás Rossi Replikásat próbáltam, majdnem meg is vettem 40-ért, de aztán mégse. Meg egy csomó Xl-es sisak van 50%-ra árazva, általában ezek utolsó darabok. Illetve mostmár teljesen elbizonytalanodtam, hogy milyen sisakot vegyek, pedig az elején nagyon AGV párti voltam. Najó bevallom, csak a Rossi festés miatt.
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek!
Kezdő motorosként szeretnék sisakot venni. Az AGV-GP1-et néztem ki, mi a véleményetek róla!?
És esetleg nem tudjátok, hogy Pesten hol lehet beszerezni, mert az AGV honlapján egyetlen egy Pest cím sincs meg adva... :(
Mondjuk úgy,hogy Shoei szatelitmárka, mind az AGV-nek az MDS csak ez sokkal igényesebb. Nálunk bevált a HJC. Ja, az első linknek nem tudom mi baja lett
tudtok mondani egy boltot nekem, ahol magyar átlag (alapXD) fizuhoz mért árakon találok minöségi cross csizmát, ujat vagy 1-2x használtat? nem kell egy Alpinestars Tech10, csak jo ha nem egy müanyag szar az egész 30 ezerért (mint sok helyen)
Ha van közepesen sok mákod akkor HJC FS-10. Életemben nem volt a fejemen ilyen csendes sisak, és a napszemüvege egy igenjó cucc. 50 papír körül adják például itt.
Nekem az airtech (62ezres sisak) annyira hangos volt, hogy egy laza gurulás is felért egy Sterbincki bulival Olyan orkán fújt a szeme előtt,hogy nem láttam a könnyeimtől ja és mindezek ellenére +10 fokban is párásodott. Most a feleannyiba sem kerülő HJC tökéletes, csendes és a januári 3 fokban motorozáskor is jól éreztem magam benne, nem párásodott és most a huszonezer fokban is jól szellőzik mégsincs benne huzat.
Na pl ez tetszik.. árban is occsó, de miért ? :)
Szóval szerintem ha az AGV ennyiért ilyet ad, akkor egy névtelenebb, kevesebb marketingel rendelkező feleennyiért tudhat hasonlót?
Bár egyenlőre a lelkiismeretem miatt jobban hajlok még a drágább jobb nevű felé..
Kedden vettem egy AGV GP-1et...és sajnos lekell mondanom nagy álmomról...soha nem lesz AGV rossis sisakom jó 30ezres sisak...(mért vettem?ez az egy fogta a fejem...(tudom hülyefejem van ))de hát nem tudom...szépszép de...látszik hogy olasz no.meglátjuk mit mutat motorozás közben
Bár ez nem a 20ezer alatti kategória, de lám itt is van "koppintás"
Nem árfüggő ez, lásd autóipar.... összedolgoznak a gyártók, vagy megveszik egymás licenszét.. de inkább az lehet hogy van pár "gyár" akik ontják ezeket, a megrendelő igényeinek megfelelő minőségben valamerre keleten..
Nevesebb sisakoknál valszeg jobban figyelnek a részletekre...
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek!
Kezdő motorosként szeretnék sisakot venni. Az AGV-GP1-et néztem ki, mi a véleményetek róla!?
És esetleg nem tudjátok, hogy Pesten hol lehet beszerezni, mert az AGV honlapján egyetlen egy Pest cím sincs meg adva... :(
Előre is köszönöm!
"Ár/érték arányban verhetetlen: tudomásom szerint Shoei utángyártott sityak (annak meg különösebben nem kell ecsetelni a minőségét)."
http://www.endurocross.hu/tesz...
Már szimpi is a sisak
A másiki link is aranyos volt
Van ismerősöm aki a HJc-t jobban dicsérte, mint az elöző Shoei-jét... fele annyi se volt a HJC árban!
Szóval szerintem ha az AGV ennyiért ilyet ad, akkor egy névtelenebb, kevesebb marketingel rendelkező feleennyiért tudhat hasonlót?
Bár egyenlőre a lelkiismeretem miatt jobban hajlok még a drágább jobb nevű felé..
A lényeg,hogy két magát világmárkának hazudó cég méregdrágán árulja ugyanazt a szart más mintával...
Nem árfüggő ez, lásd autóipar.... összedolgoznak a gyártók, vagy megveszik egymás licenszét.. de inkább az lehet hogy van pár "gyár" akik ontják ezeket, a megrendelő igényeinek megfelelő minőségben valamerre keleten..
Nevesebb sisakoknál valszeg jobban figyelnek a részletekre...