Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már úgy gondoltam hogy én vagyok a kezdő
Na mondjuk pontosan az ilyenre gondoltam...
Tudom... krosszozom vagy 10-12 éve, van is rendes sisakom oda... csak most valami utcai is kell, mert bővült a géppark :)

Körbejárom a téámát így örülök minden kommentnek!
boncteremben nézd meg mit írtak az airtechról vagy miről
Mi a különbség az AGV Airtech és a Lazer FiberPro sisak között?
Megmondom, a mintán kívül semmi.
Persze, azért nem vagyok teljesen oktondi,
azért csodát még én se láttam :)

Azért átlátom hogyan lehet olcsóbb valami..
/marketing,régebbi technologia, anyagspórolás, minőségi kivetnivalók/
Bár ha az első kettő akkor az még nem gáz...
Mos egy 10 éves sisakba nyomom, anno drágának számitott a 30ezerres árával,
de látszólag már elavult technologia.. gondolom volt itt fejlődés közbe közbe..
Kezdőként szvsz a sisak az egyik olyan dolog amin nem szabad spórolni
...az OGK-nak vannak komoly cuccai is. Ha muszáj, inkább ezt válaszd.
....10 rongy körül árulja azt a kupakot, még keres is rajta.... El sem tudom képzelni, mennyi lehet az előállítási költsége, de az tuti, az én még egy pedálos moszkvicsban sem venném fel
Konkrétan OGk és Takachi márkákról hallottam... Igen ebből az egyik 20ezer alatti kategória
Egy jó (de még egy közepes) sisak is legalább 5-6 héjréteg kombinációjából áll amiket egy speckó ütésre keményedő gélréteg köt össze. Amiről Te írsz, az a legkülső réteg lehet. Ennek szerepe csakis a vízzárás meg a grafika/spoilerek...stb elhelyezése, a többi okosság nem látható kívülről... Visszatérve a kérdésedre: nagyjából olyan lehet az a sisak, mint az ára... És ugye aki
egyszer olvastam olyasmit hogy sok sisak héjának egy a származási helye,

Azt gondolom, ez a 20ezer alatti sisakoknál még lehetséges, de a felsőbbházban szinte kizárt.
Jaaaa.. ott is van? :)

Na tényleg.. nagyon xar?

Csak mert azt néztem hogy nevesebb gyártók is ugynebből az anyagból csinálják a sisakjaikat /olcsóbbakat/, csak dupla áron.
Mellesleg egyszer olvastam olyasmit hogy sok sisak héjának egy a származási helye,
csak épp más rendeli más ,matricával....
...kérdezz meg egy eladót a Praktikerben
Sziasztok!

Motowell ff4 sisakról ki mit hallott?

George
na i9gen, én azért is nem kérdezek, az a 203 hét nagyon sok. És az áraid nem annyira jók, hogy ennyit várjon az ember.
azért, mert 2-3 hetet várni kell, szétnéztem és megtaláltam ugyanazt a csizmát hasonló árban, boltból...
jó, értem. még nem tartok ott, de tudhatom hogy miért gondoltad meg magad?
azért kérdem, mert átgondoltam a dolgot, és nemkellene, de ha már ott tartottál volna, akkor természetesen átvenném, de így -ha nemgond- kihagyom...
még mindenképp várok amíg nem gyűlik össze több cucc.
mikor rendeled?
MSR Max Air 2008-as : Én 28at kérek a nadrágér, mez NXT 5000.
A többit mindjárt.
Urbán- és túracsizma kombó érdekelne. Ha van ötlet, tapasztalat, szívesen veszem...
...esetleg ajánlatot is
Igen, nadrág. Mez csak akkor ha valami pofátlanul jó áron van
Thx.
most már tudom

rendben...