Brit! Van valami tipped, mikor lesz 46-os csizma meg XL-es kesztyű?
Az Arlenre rámennék, de ugyanilyenem volt Suomy felirattal és az nekem elég szűk tenyérben...
Ja, a Viper GT/ RX-7 sem lenne sértés...
Jó reggelt mindenkinek! Na olvasom itt a ruhás dolgokat....
Lenne most egy másik fajta kérdésem. Mi van akkor ha valaki műszaki nélküli motorral utazik, és elkapja a rendőrbácsi... ?
Mint használó nem tudok véleményt mondani,mert soha nem volt Spyke ruhám,kesztyűm,stb...Eladásra volt nálam pár ruha,igaz a drágábbak(ha jól emlékszem speed toy)ez kenguru bőr cucc,majdnem 400000Ft volt boltban,az nagyon profi.Mint tanult kollégám lentebb kifejtette,én egy kicsit elfogult vagyok Dainese,Alpinestars irányba,szerintem ők a legprofibbak,de a Spyke minőségileg szorosan ott van Alpin..közelben.Ez az én véleményem,és nem biztos,hogy ezt mindenki osztja,de egy két ruha már megfordult nálam,van viszonyítási alap.És márkán belül is van árkülönbség,ami ugye párhuzamban van a felhasznált anyagok minőségével is.
20-30e körül kellene57-58 as sisak(M)
Az 1000 es szervizre már az uj ruciban akarnám vinni :D
Az Arlenre rámennék, de ugyanilyenem volt Suomy felirattal és az nekem elég szűk tenyérben...
Ja, a Viper GT/ RX-7 sem lenne sértés...
Lenne most egy másik fajta kérdésem. Mi van akkor ha valaki műszaki nélküli motorral utazik, és elkapja a rendőrbácsi... ?
Neked mi a véleményed a Spyke cuccokról? Most nem árra vagyok kíváncsi Hanemhogy tartósság, meg ilyenek