Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tessék.30-ért viheted
Sziasztok!
20-30e körül kellene57-58 as sisak(M)
Sziasztok! Szintén lehet kellene cucc! Offroad védőfelszerelés, kesztyű stb. Szóljatok rám ha van vmi!
Hola! Van protektorod is elado?
Reméljük is hogy nagyon fogunk örülni!

Az 1000 es szervizre már az uj ruciban akarnám vinni :D
Szerinted tudsz hozni piros L-es GP pro-t?
És Budapesten megfordulsz-e?
Jövő héten mindenki nagyon fog örülni!Addig türelem!
Szia!Valamelyik nap adtam el.Jövő héten lesz.
amíg ilyen versenyképesek az árai
...eléggé Britre szorítkozunk mostanság....
Brit! Van valami tipped, mikor lesz 46-os csizma meg XL-es kesztyű?
Az Arlenre rámennék, de ugyanilyenem volt Suomy felirattal és az nekem elég szűk tenyérben...
Ja, a Viper GT/ RX-7 sem lenne sértés...
Brit, Alpinstar GP Tech kesztyűd van raktáron? XL vagy XXL kéne, fekete.
elolvassa a topik címét és máshol kérdez ilyeneket...
ez jó duma
Egyébkéntpedig elkérik a forgalmidat kőcsönbe,meghívó egy KPM-es buliba,és feljelentés után nem kevés adomány állambácsinak.Szerintem!
Fórum---Gyorshajtás,yard,megoldások.Ott vannak hozzáértő szakemberek,akik válaszolnak a kérdésedre.
Jó reggelt mindenkinek! Na olvasom itt a ruhás dolgokat....
Lenne most egy másik fajta kérdésem. Mi van akkor ha valaki műszaki nélküli motorral utazik, és elkapja a rendőrbácsi... ?
Az a qrva Chelsea!
Arlen Ness 2 részes
Mint használó nem tudok véleményt mondani,mert soha nem volt Spyke ruhám,kesztyűm,stb...Eladásra volt nálam pár ruha,igaz a drágábbak(ha jól emlékszem speed toy)ez kenguru bőr cucc,majdnem 400000Ft volt boltban,az nagyon profi.Mint tanult kollégám lentebb kifejtette,én egy kicsit elfogult vagyok Dainese,Alpinestars irányba,szerintem ők a legprofibbak,de a Spyke minőségileg szorosan ott van Alpin..közelben.Ez az én véleményem,és nem biztos,hogy ezt mindenki osztja,de egy két ruha már megfordult nálam,van viszonyítási alap.És márkán belül is van árkülönbség,ami ugye párhuzamban van a felhasznált anyagok minőségével is.
....tényleg őszinte választ vársz egy alpine, dainese, arlen ness dealertől?
Brit!

Neked mi a véleményed a Spyke cuccokról? Most nem árra vagyok kíváncsi Hanemhogy tartósság, meg ilyenek
ja és csüt. vagy péntak megyek arra kösz