Na hali Speedbike. A következöre jutottam, Székesfehérváron a régi Videotonban kromoznak műanyagot, de csak ABS-t, aranyáron. Tehát marad a fémgözölés. Foncsorokat csinál ez az emberke vele kéne beszélned.(Név: Csomó Tibor - Foncsorozás. Elérhetőség: 1162 Budapest, Szénás u. 50 Tel.: 06-1-405-22-48. ) Vagy a másik lehetőség a IX.ben a Viola utcában baloldalt az egyik pincében van egy müanyagos (Kocsisné Ibolya) akik vásári cuccokat csinálnak, árulnak. Ők a vásári cuccokat valahova Óbudára hordták fémgözölni. Keressed meg Őket és érdeklődjél nála a cim után. Ez lehet a legolcsobb.
Sok sikert.
Vagy Vecsésen (itthon) vagy bevihetem a munkahelyemre (Maglódi út). Képet valamelyik nap tudok majd csinálni, de egyébként pont olyan kék berakásos, mint a képen.
rendben. rosszul fogalmaztam. a mérete miatt alkalmasabb lenne egy hölgynek aki értékeli a minőséget és olyan szerencsés, hogy eme gyöngyszemet lábán viselheti.
ne szopass!
Álmaim skárpija!
De de de hiszen Neked nem lehet 46-os lépőd!?
Akkor meg ugye eladó....
Hmmm, mennyi is lenne?
Az sok. Oszd el kettővel...
Kelllllllllll nekem!
Acerbis enduros kabát: M-es méret, 8e.Ft.
Wind cross nadrág: 32-es méret, 5e.Ft.
Wind cross mez: M-es méret, 3e.Ft.
Spy Targa szemcsi: 5e.Ft.
Érd: foxymoto@vipmail.hu
30/5490-936
Sok sikert.
Eladó:
Acerbis enduros kabát: Kék/Fekete, M-es méret.
Wind cross mez: Kék/Fekete, M-es méret.
Wind cross nadrág: Kék/Fekete/Sárga, 32-es méret.
Spy Targa szemcsi.
Lazer cross buksi: Kék/Fekete/Fehér, XS(53-54) méret.
Érd:foxymoto@vipmail.hu
30/5490-936
Vagy Vecsésen (itthon) vagy bevihetem a munkahelyemre (Maglódi út). Képet valamelyik nap tudok majd csinálni, de egyébként pont olyan kék berakásos, mint a képen.
Üdv: M.
robx@freemail.hu
Nem is tudtam, hogy csizmában is van női...
Lehet rá tűsarkat csavarozni vagy jár hozzá kis cuki felragasztható flitter?
ne szopass!
Álmaim skárpija!
De de de hiszen Neked nem lehet 46-os lépőd!?
Akkor meg ugye eladó....
Hmmm, mennyi is lenne?
Az sok. Oszd el kettővel...
Kelllllllllll nekem!
Mennyiért jutottál hozzá ahhoz a supertech r-hez?Ilyen kellene nekemis csak sajnos brit nem tud :S
De majd egyszer! :)
Mindjárt nézem...